עבור לתוכן

חדש של NVIDIA 93.71

Featured Replies

פורסם

לא יודע מה אתכם אבל הדרייבר הזה תקע לי את הווינדוס ולא יכלתי להיכנס אל הווינדוס בכלל.. (תיקנתי את זה ע"י שיחזור מערכת במצב בטוח)

• תגובות 73
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אולי הMhz "המזוייפים" אינם באג ככלות הכול,אולי זה מן Tweak

פורסם

כולכם מדברים על בעיות קטנות לי זה נראה כאילו הלך לי הכרטיס מסך בגלל הדרייבר התמונה במשחקים כהה מאוד למרות שאני שם על CONSTRAT גבוהה

וBRIGHTNESS גבוהה ואילו ב2D (טקסט,תמונות,וכו') המסך בהיר מדיי עכשיו הבעייה היא שניסיתי לחזור לדרייבר הקודם אבל לר רק שזה לא עבד אצלי המצב יותר גרוע.

במסך הDOS שהמחשב עולה גם שם הטקסט מתחרבש (לא מוצא מילה טובה יותר) יכול להיות בגלל שבהגדרות הדרייבר הוא הראה לי שמהירות הזכרון 2.6 GHZ

כאשר בפועל יש לי 650 ואפקטיבי 1300 MHZ נשרף משהו בגלל הדרייבר או נצרב לי משהו בביוס של הכרטיס בכל מקרה תחכו קצת עם ההתקנה לפחות רק אחד יאכל אותה .

נ.ב.

עכשיו אני מנסה את הפרון האחרון FORMAT ואם זה לא יעזור נקווה שזה רק הכרטיס המסך יקר יותר

פורסם

ניסית להעיף את הדרייבר עם DRIVER CLEANER?

פורסם

קרה לי דבר מוזר

המהירות של הכרטיס שלי עלתה ל1.38ghz זכרונות ו450 ליבה

בדקתי באוורסט והמהירויות רגילות

בטוח באג כולשהו

יש לך אחלה סקין מאיפה?

ולדיון: האם הדריבר תואם לכל כרטיס מסך של NVIDIA.

פורסם

תבדוק בעוד משחקים ותגיד לי ,כי פשוט כמו שאמרו באטלפילד במלא נראה מכוער..

HL2 :EP1 גם נראה זוועה עכשיו

Far Cry ו-Company of Heroes נשארו פחות או יותר אותו דבר

פורסם

כולכם מדברים על בעיות קטנות לי זה נראה כאילו הלך לי הכרטיס מסך בגלל הדרייבר התמונה במשחקים כהה מאוד למרות שאני שם על CONSTRAT גבוהה

וBRIGHTNESS גבוהה ואילו ב2D (טקסט,תמונות,וכו') המסך בהיר מדיי עכשיו הבעייה היא שניסיתי לחזור לדרייבר הקודם אבל לר רק שזה לא עבד אצלי המצב יותר גרוע.

במסך הDOS שהמחשב עולה גם שם הטקסט מתחרבש (לא מוצא מילה טובה יותר) יכול להיות בגלל שבהגדרות הדרייבר הוא הראה לי שמהירות הזכרון 2.6 GHZ

כאשר בפועל יש לי 650 ואפקטיבי 1300 MHZ נשרף משהו בגלל הדרייבר או נצרב לי משהו בביוס של הכרטיס בכל מקרה תחכו קצת עם ההתקנה לפחות רק אחד יאכל אותה .

נ.ב.

עכשיו אני מנסה את הפרון האחרון FORMAT ואם זה לא יעזור נקווה שזה רק הכרטיס המסך יקר יותר

גם לי הוא עשה את זה אחרי שעשיתי OC דרך ATITOOL ל 530/1450 הוא העלה לי את הזיכרון ל2.9 !! בשניה שהדריוור היה ניטען אחרי ריסט המסך היה שחור.. ההיתי בטוח שהכרטיס מת..

מחיקה של ATITOOL והדריבר במצב בטוח סידרו את הבעיה... אחר כך התקנתי את הדריבר שוב ועכשיו אני OC דרך ריבה...

חבל דווקה הבדיקת ארטיפקטים של ATI היתה ממש יעילה.. :-\

פורסם

תנסה את ATI Tray tools.

פורסם

תנסה את ATI Tray tools.

זו לא תוכנה ל OC.. ואם אני זוכר נכון היא בכלל לא עובדת עם NV...

חוץ מיזה אני מעדיף שלא להעמיד את הכרטיס שלי במצב של 2.9GHZ לזיכרון 1.6NS שוב... :screwy: :screwy:

פורסם

פאק הדרייבר הזה גמור :pissed: :pissed: :pissed:

גם אני חשבתי שנידפק לי הכרטיס אחרי 10 דקות המסך היה נכבה קיבלתי חררה חחח חזרתי לדרייבר הקודם וגם לא עזר הייתי צריך להשתמש בDriver Cleaner PROבשביל לנקות את כל הקבצים של הדרייבר מהמערכת ואז להתקין את הדרייברים מחדש

פורסם

קראתי אכשיו את כל התגובות ניהיה לי חלחלה, אני לא מבין מה הבעיה שלהם להוציא דריבירים נורמלים.

אני לא מתכוון להתקין אותם, אני נישאר אם ה84.21 שלי הכי סבבה.

פורסם

חבל דווקה הבדיקת ארטיפקטים של ATI היתה ממש יעילה.. :-\

:)

פורסם

המממ

מעניין מה הבעיה

אצלי הכול בסיידר :)

פורסם

גם אצלי בסדר.

התקנתי במחשבים עם

GF6600 -NON GT- AGP

GF7800GT PCI-E.

מקווה שזה יעזור במשהו

פורסם

קראתי אכשיו את כל התגובות ניהיה לי חלחלה, אני לא מבין מה הבעיה שלהם להוציא דריבירים נורמלים.

אני לא מתכוון להתקין אותם, אני נישאר אם ה84.21 שלי הכי סבבה.

בדיוק, עדיף בינתיים להשאר עם הגרסה שהזכרת, אם אני לא טועה הגרסה הזאת מגיעה גם ב BF2, אין שום בעיות וגם הממשק נראה יותר טוב

עדיף לחכות בינתיים לגרסה טובה יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים