פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים מחבר למה חייב? אני התקנתי על הדריבר הנוכחי מומלץ טוב NVIDIA ממליצים להסיר את הקודם http://www.nvidia.com/object/driver_installation_hints.html
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים Gforece and TNT2השני זה לניידים.. ד"א אני כבר שנים מתקין דריוור על דריוור והכל עובד כמו שצריך.. ממש לא חובה להסיר..
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים פעם בה זה לא יזיק.. כל פעם לימחוק ולהתקין ? למי יש כוח... זה לא עד כדי כך מועיל..
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים לי היה בעיה נוראית גם עם הסרטים (קבצי וידאו)ראיתי אותם בסגול חשוך זה קרה לי בכול הדריוורים של ה-90 אבל בחדש זה סידר (7800 GS)
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים הבחנתי בשיפור ניכר בביצועים עם ה93.71 אבל אז הבנתי את הבלוף של אנוידיה. אם תשימו לב תראו שהטקסטורות היותר מרוחקות במשחקים קיבלו מראה מטושטש. אז מה הקטע, קצב פריימים על חשבון איכות תמונה? חזרנו לימי הFX?
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים באיזה משחק ראיתה את זה ? לא שמתי לב לזה בגוטיק...בדקתה שהחזרתה את ה AF לרמה הרגילה שלו ?
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים בינתיים בדקתי באטלפילד 2כל הגדרות הפילטרים זהות למקודם אבל הטקסטורות נראות פשוט נורא, אני שוקל ברצינות לחזור ל91.47
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים בינתיים בדקתי באטלפילד 2כל הגדרות הפילטרים זהות למקודם אבל הטקסטורות נראות פשוט נורא, אני שוקל ברצינות לחזור ל91.47תבדוק בעוד משחקים ותגיד לי ,כי פשוט כמו שאמרו באטלפילד במלא נראה מכוער..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.