פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים מחבר מאוד מוזר הדרייברים באים כבר עם OC אצלי לפי הEVEREST ליבה ב10% OVERCLOCK וזכרון 8% OVERCLOCKמאוד מוזר אפילו לא נגעתי בשום דברשיפור ביצועים אדיר!!
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים מחבר ירדו לי 2000 נקודות ב3DMARK 03 שיפור ממש לא ניראה לי הדריברים האלה תומכים ביקר בכרטיסים של דגמים חדשים עם כל התכנולוגות החדשות
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים לא בדקתי יותר מידי עדיין אבל הכרטיס שלי לא עלה ב OC אוטומאטי אולי זה באגהדריברים האלה תומכים ביקר בכרטיסים של דגמים חדשים עם כל התכנולוגות החדשותלא מדוייק , יש בהם תיקונים מגירסאות של 6600 , זה כבר דגם ישן
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים מחבר מוזר הוא התחיל לעשות בעיות דופק לי מסכים שחורים לא נירא לי שהדריברים האלה טובים סליחה שאמרתי שיש שיפור, הדריבר ממש בעייתי :-[
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים מאז שעדכנתי ל 91.47 המשחקים Medal of Honor Allied Assault BreakthroughMedal of Honor Allied Assault Spearheadברגע שאני מפעיל את המשחקים האלו הם לא פועלים.וברגע שאני מתקין את הדרייברים לגירסה 84.21 הכל פועל טוב.יש לי כרטיס מסך מסוג 6800GTהאם יש מצב שהדרייברים מהגירסה הזאת 91.47 כבר לא תומכת במשחקים הנ"ל(ואני בטוח שיש עוד כמה משחקים שלא פועלים גם)
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים RTR,סרטוני סטרים הם סרטונים כמו ביוטיוב,אתה צודק אבל,אני לא יודע איך להסביר-זה לא אותו הדבר,YOUTUBE עובד לי,אותו דבר METACAFE,אבל GOOGLE VIDEO למשל לא,ועוד הרבה,הסרטונים של נענע,וואלה,ווינט וכו'.יש רשימה ארוכה אחי.טמטום טהור כבר אמרתי?והקטע המצחיק שפשוט לא נראה לי שהם שמים לב שם בנווידיה.
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים RTR,סרטוני סטרים הם סרטונים כמו ביוטיוב,אתה צודק אבל,אני לא יודע איך להסביר-זה לא אותו הדבר,YOUTUBE עובד לי,אותו דבר METACAFE,אבל GOOGLE VIDEO למשל לא,ועוד הרבה,הסרטונים של נענע,וואלה,ווינט וכו'.יש רשימה ארוכה אחי.טמטום טהור כבר אמרתי?והקטע המצחיק שפשוט לא נראה לי שהם שמים לב שם בנווידיה.כל האתרים האלה שאתה מזכיר עובדים על פלאש.הדרייברים של nvidia נוראיים, אבל זה לא קשור. כדי לפתור את הבעיה שלך אתה כנראה צריך להתקין מחדש מקודדי וידאו, או דרייברים ל-WDMבכל מקרה אני ממליץ לא להתקין דרייברים מ-Nvidia אלא מ-ngohq.
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים איך אני מעדכן לדרייבר החדש?אני צריך להסיר את הישן ולהתקין את החדש?או שההתקנה החדשה תדרוס את הישנה?
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים מחבר איך אני מעדכן לדרייבר החדש?אני צריך להסיר את הישן ולהתקין את החדש?או שההתקנה החדשה תדרוס את הישנה?חייב להסיר את הישן!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.