עבור לתוכן

פתרון לLow ID

Featured Replies

פורסם

שלום,

האימיול על Low ID לזמן ממושך, אני בד"כ מתעלם מזה מהסיבה הפשוטה שאני כמעט ולא משתמש באימיול, אבל העדפתי לסדר את זה..

אז ככה, עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה ממשית וישירה לשאלה שלי - פתחתי את הפורטים דרך הפיירוול לאימיול, זה עדיין על אותו המצב, כיביתי את הפיירוול וזה עדיין על אותו המצב.

אחרי כמה חיפושים לתשובות לשאלות הבנתי שזה יכול לבוא מהראוטר, עכשיו אני לא ממש מצאתי מישהו או איזה תשובה שמסבירה לי איך אפשר לסדר את זה, כי רוב הסיכויים שזה קורה בגלל הראוטר(ככה הבנתי).. כך שאני לא יודע, הכוונה לפתיחת פורטים מהראוטר.

עוד מישהו פה נתקל בבעיה דומה לזו ויכול לעזור?

תודה.

פורסם

הי

לך ל Start>Run שם כתוב cmd.

בחלון שיפתח כתוב ipconfig ברשימה שתופיע תחפש את Default gateaway ותרשום את המס' (המס' יהיה בתצורה X.X.X.X)

בשלב הבא פתח את הדפדפם שלך ורשום את המס של ה Default Gateaway

יופיע לך חלון התחברות המבקש שם משתמש וסיסמא, בדרך כלל ואם לא שינת את זה זה אז השם משתמש והסיסמא הם admin או Admin.

כשהתחברת לתוכנת הניהול של הפיירוול אתה מחפש אפשרות שנקראת Port Forwarding שלעיתים ימצא בתוך התפריט פיירוול ולעיתים במקום אחר.

תמיד תוכל למצוא חוברת הדרכה באתר היצרן (אם לא קיבלת כזאת).

כשאתה מוצא את ה Port Forwarding אתה צריך גמו בפיירוול "לפתוח" את הפורטים של האימיול.

אחרי שעשית את זה שמור את הנתונים וצא.

אם זה היה מקור הבעיה, היא תיפתר לך.

הנה לינק לאתר שמסביר באופן ספציפי איך לפתוח פורטים באופן בפציפי בכל דגם של ראוטר. חפש את הדגם שלך ותוכל לקבל הוראות מפורטות על התהליך

http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm

ביי

פורסם
  • מחבר

בDefault Gateway לא רשום לי כלום..

פורסם

זה לא כל כך הגיוני, אתה יכול להעלות צילום מסך של החלון? באיזה ראוטר אתה משתמש?

פורסם
  • מחבר

אני משתמש בראוטר של Level One..

והנה תצלום מסך של הCMD -

ואגב, אני מחקתי את הכתובות IP פשוט משם, אז שלא תבלבל..

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני לא מכיר את ה Tunneling הזה, אולי זה קשור ל IPv6 החדש או משהו. בכל מקרה אני לא יודע למה לא מופיע שם ה Default Gateway.

למיטב ידעתי הראוטרים של LEVEL ONE (אם לא שינו את ההגדרות בעבר) משתמשים ב 192.168.10.1, תנסה לכתוב את המס' הזה בדפדפן ולהמשיך משם.

נסה גם ב CMD לכתוב

ipconfig /all או ipconfig /renew

פורסם
  • מחבר

לאחר ריסט קצרצר הDefault Gateway הופיע לי - נכנסתי לשם, אבל משום מה אני לא מוצא את האפשרות של Port Fordwarding.. יש לך אולי מושג איפה זה אמור להיות?

פורסם

אני לא מכיר את הממשק של LEVEL ONE אז קשה לי להגיד, ניסית לחפש בלינק שפירסמתי לפי מס' הדגם שלך? מה מס' הדגם שלך?

פורסם

את ה IP של המחשב בו נמצא האימיול, אם קיים רק מחשב אחת והראטור לא מחבר רשת מחשבים זה ה IP היחידי שאמור להופיע לך ברשימה. אם אין לך רשימה אתה יכול לקבל את ה IP שוב בעזרת הפקודה ipconfig.

פורסם

כמו שהמלצתי בת'רד אחר פה,

תשנה את הפורטים ב-UDP וב-TCP לכל מס' מעל 20000, תפתח בראוטר/FW ותעשה את הבדיקה עוד פעם.

אני לא מאחרי ראוטר והיה לי LOWID ולא הבנתי למה, עד ששיניתי את הפורטים וזה הסתדר לי.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, פתחתי פורטים גם בפיירוול וגם בראוטר, לא עזר לי..

לזהשמעליי, אתה יכול לתת פורטים ספציפית? באיזה למשל אתה השתמשת?

או בכלל, למי יש פה פורטים מומלצים לתת? אני אשנה אותם באימיול ואפתח אותם בראוטר ובFW ואני אראה אם זה עובד, אם לא - לא יודע מה לעשות..

ניסיתי כמה פורטים, פתחתי אותם דרך הפיירוול והראוטר - עדיין לא עזר..

אגב - מן הסתם אם יש לי Low ID באימיול, יהיה לי Low ID גם בתוכנות שיתוף אחרות למשל נכון? כמו ביטורנט, אבל - השאלה החשובה.. זה משפיע עד כדי כך?

זאת אומרת, שאני אצטרך עכשיו לפתוח לכל תוכנה/משחק פורטים?

במידה ואני אסגור את הפיירוול, זה יעזור? ניסיתי לסגור, אבל זה עדיין ממשיך, כנראה הראוטר - למרות שבראוטר גם פתחתי את הפורטים.

למישהו יש הצעות בשבילי?

פורסם

זה מאוד משפיע, ומאוד כדאי לטפל בזה אם אתה רוצה להוריד כמו בן אדם.

קח כל פורט מעל 20000, ממש לא משנה.

פורסם

אם אתה משתמש בפורטים המוגדרים כברירת מחדל באימיול יכול להיות שזאת הבעיה (לא חשבתי שזה המצב אחרת הייתי אומר משהו כבר קודם) כמו שציין Student Hofshi. חלק גדול מספקיות האינטרנט חוסמות לגמרי או משבשות את התעבורה דרך הפורטים האלה.

אתה יכול לנסות מס' סדרות של פורטים. מניסיוני לא חייב מעל 20000 אלא כמעט כל פורט באזור ה 9600 ומעלה מספיק, אם כי באמת רצוי מס' פורט גבוה יחסית. אתה יכול לנסות למשל את הפורט TCP-15808

UDp- 15809 או מספרים אחרים שעולים לך בראש, המס' עצמו לא ממש משנה. רק המלצה שלי היא שעדיף שיהיה הגיון מסוים במספרים (מספרים עוקבים, שעולים בסדר גודל מסוים וכו') של פורט ה TCP ו ה UDP.

כמו כן תוודא בראוטר שאכן פתיחת הפורטים נשמרה וגם בפיירוול (אגב באיזה פיירוול אתה משתמש?)

כל זה אמור לעזור, אין סיבה שתקבל LowID אם תשנה את הפורטים תפתח אותם בראוטר ותגדיר אותם נכון בפיירוול.

בהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים