פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים הנושא בדיוק מתאים למשהו שאני רציתי לשאול:איך הולך העניין של הprimary והsecondary ב-sataII? (בהנחה שמחברים 2)
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים SATA שלא כמו PATA עובד על channel משלו ולא מחלק את העבודה על אותו הכבל, ככה זה שאין secondary master או secondary slave.
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים אם אני לא טועה ניתן גם להגדיר את זה בביוס.אפשר פירוט - איך עושים את זה בפועל?
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים בפועל אתה פשוט שם את הדיסק הקשיח המשני ומפעיל את מערכת ההפעלה שלך, אין שום סיבה שהווינדוס לא יגלה אותו.
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים אל תשכח שאתה צריך לפרמט את ההרדיסק בבוט של ווינדוס לפני שאתה מעלה את המערכת הפעלה.כי אז הוא לא יזהה לך את ההרדיסק החדש
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים תחבר את ההארדיסק ותפעיל את המחשב. אם הוא לא יופיע ב "המחשב שלי" לך ל:לוח-בקרה--ביצועים ותחזוקה--כלי-ניהול--ניהול-מחשב--ניהול-דיסקים.תמצא אותו שם. קליק ימני--אתחול\סמן מחיצה כפעילהדרך-אגב, לי היו בעיות בחיבור SATAII ל SATA כשבהארדיסק היו 16MB Buffer
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים מחבר איזה בעיות?כרגע יש לי דיסק קשיח 120GB sata I של western digital עם 8MB bufferואני רוצה להוסיף דיסק 250GB sataII של western digital עם 16MB bufferיש עם זה איזושהי בעיה?
פורסם 2006 בנובמבר 519 שנים השתמשתי גם בגרסת ה250 וגם ה320 עם 16MB BUFFER ולא הייתה לי שום בעייה (וזה עוד עם בקר מיושן)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.