פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים המשחק זה זה הגה אדום כזהאפשר לקרוא לקרוא לזה קונסולה...זה היה דשבורד עם מסך והיה מכונית נוסעת...משחק וידאו ישן....בבקשה...
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים הגה אדום ומכונית נוסעת? דשבורד עם מסך? יש המון משחקים כאלה, הנה כמה ישנים: STUNTS TEST DRIVE
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים מה שאתה מדבר עליו הוא לא משחק מחשב, נכון? אם כן, איזה עתיק!!!! איזה משחקים מעפנים היו לנו פעם. אני חושב שהסיכוי למצוא את הדבר הזה הוא אפסי.
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים היה לך הגה ומסך נגלל כזה עם עצים? איזה ישן זה אלוהים ישמור... חכה אני אמצא לך את זה.
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים מחבר היה לך הגה ומסך נגלל כזה עם עצים? איזה ישן זה אלוהים ישמור... חכה אני אמצא לך את זה.אני חייב למצוא את זה...אין לי אפילו קצה חוט...כמו של איזה חברה...איזה שנים....
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים אולי TURBO OUTRUN ??http://www.mobygames.com/game/dos/turbo-outrun/screenshots
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים אההההההההההההזה!!!!!!!!!!!היה לי את זה כשהיתי ילד!! זה אפילו לא משחק וידאו!! זה סתם אור (בצורת מכונית..) שנשלט עם ההגה לזוז ימינה או שמאלה ויש מסך שמתגלגל למטה וחוזר על עצמו...חחחרק עכשיו נפל לי האסימון על מה הוא מדבר!!
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים יש לי כזה חדש. אני מוכר כאספנות ב4000 ש"ח או מחליף בתמורה ל- 8800GTX סתם,סתם... ראיתי כאלה לא מזמן בשוק הכרמל. ולמה לעזאזל אתה צריך את זה?
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים מחבר יש לי כזה חדש. אני מוכר כאספנות ב4000 ש"ח או מחליף בתמורה ל- 8800GTX סתם,סתם... ראיתי כאלה לא מזמן בשוק הכרמל. ולמה לעזאזל אתה צריך את זה? צריך את השם או תמונה... כי ואללה זה דיי נוסטלגיה....
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים קראו לזה TOMY CAR או DRIVER או RACER... משהו כזה.לא הצלחתי למצוא כלום באתר של TOMY. אבל זה בטוח שלהם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.