עבור לתוכן

פתיחת פורטים בראוטר (צריך מושיע-כמה חודשים שאני מנסה)

Featured Replies

פורסם

שלום כולם.

יש לי ראוטר של level one מדגם: WBR- 3407A

המחשב שלי מחובר לראוטר עם כבל, ויש עוד מחשב בבית ש"מחובר" עליו אלחוטי.

אני ניסיתי בעבר לפתוח פורטים בראוטר כדי שאני יוכל לשתף קבצים בתוכנה "sababa DC" אבל שום דבר לא הולך לי...

מישהו יכול לעזור לי? איך עושים זאת בכלל?

לפני שהיה לי את הראוטר פתחתי פורטים רק בפאייר וול והכל היה מצויין.

תודה לכולם וסוף שבוע טוב.

פורסם

כנס להגדרות של הראוטר (אצלי זה 192.168.1.1 אצלך זה יכול להיות משהו שונה לפי הדגם של הראוטר)

תחפש לשונית של "Port Range Forward" או "Port Forward" , אתה כמובן צריך לדעת את מספרי ה Port-ים שהתוכנה צריכה.

אל תשכח לפתור את ה Port-ים גם בתוכנת ה Firewall שמותקנת אצלך.

פורסם

עזוב אותך מהאתר המעפן הזה

תעשה את הדבר הבא:

-תכנס לתוכנה SABABADC ותקבע פורט כלשהו [עדיף על משהו כמו פורט 7001-7009]

-תצא מהתוכנה

-לך לשורת הSTART,ותלחץ על RUN [הפעל]

-בשורת הפקודה תכתוב CMD

-עכשיו יפתח לך חלון DOS שחור...בחלון הזה תכתוב את הפקודה IPCONFIG

עכשיו יפתחו לך כמה מספרי IP

תמצא מה ה-GETAWAY IP שלך,ותכתוב לעצמך אותו איפשהו [או שפשוט תעתיק אותו]

עכשיו תסגור את החלון הנ"ל

-בשלב הבא-תפתח את האקספלורר [או כל דפדפן אינטרנט אחר]

ותכתוב את הדבר הבא:

http://"yourgetawayip"/ כאשר במקום ה"yourgetawayip" יהיה מספר הIP שלקחת מהGETAWAY IP

[לדוגמא- h**p://192.16.8/ ]

בשלב הזה אתה אמור להפתח חלון אבטחה קטן שבו אתה מכניס שם משתמש וסיסמא...במידה ולא הגדרת כאלו לראוטר שלך,הדיפולט יהיה ADMIN וסיסמא 1234

בשלב הבא אתה אמור להכנס לחלון ההגדרות של הראוטר שלך...משם זה כבר תלוי בך,כי בכל ראוטר חלון ההגדרות הוא שונה

חפש לשונית שקוראים לה PORT FORWARDING ושם תדאג לפתוח את הפורט שבו קבעת שהSABABADC שלך יעבוד [ממולץ לפתוח את הפורטים 7000-7009 ולהשתמש באחד מהפורטים האלה בסבבה דיסי]

זהו,עכשיו סיימנו...תכנס לSABABADC ותהנה.

פורסם

אז בעצם כל מה שכתבת לו זה איך להכנס לראוטר, ובאתר ה"מעפן" הזה כתוב לו בדיוק מה לעשות בראוטר. אחלה :kopfpatsch:

פורסם

יש לך ראוטר שלא מאפשר פתיחת פורטים שלא מוגדרים בו מראש, אז אין לך ברירה אלא להגדיר את המחשב שלך כ DMZ

המידע הזה לקוח מהעמוד של הראוטר שלך , באתר הנהדר portforward.com (שעזר לאין ספור אנשים, ובעיקר לקוחות שהפניתי אותם לשם בתור תומך טכני)

זה העמוד

http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/LevelOne/WBR-3407a/default.htm

ואני אצטט :

This router only allows you to forward ports that are predefined. If you need to forward ports other than the predefined ports, you may consider using the DMZ option of this router if it has one. Select the service you are wanting to forward from the Servers list. Put a checkmark in the Enable checkbox. Use the PC (Server) box to choose a computer to forward ports to. This box contains a list of computer names that are visible on your network. When you are finished, click the Save button.

התמונה שהבאת ושאלת מה לעשות בה, זאת התמונה של השלב שבו אתה פותח פורטים בראוטר

אבל כפי שההסבר מסביר, וכפי שניתן לראות בתמונה, אפשר לפתוח רק פורטים לתוכנות "ברירת מחדל" חיוניות, שמוגדרות מראש בראוטר

ואתה לא יכול לפתוח פורטים לפי בקשתך, כמו בראוטר נורמלי

* אולי יש איזה עדכון קושחה שיכול לסדר לך את זה ושווה לך לבדוק ולברר, אישית אין לי כח לחפור כרגע.

אז תגדיר את המחשב עם הסבבהDC בתור DMZ (האמת אין לי מושג אם יש לך אפשרות כזאת בכלל, גם האתר עצמו משער שאולי יש ואולי אין, אם אין לך אפשרות להגדיר DMZ בנתב שלך, די נדפקת בקטע הזה, או שתחליף אותו לנתב נורמלי או שתחפש לו עדכון קושחה שמוסיף לו אפשרויות)

אל תשכח להגן על המחשב הזה באמצעות פירוול תוכנתי כלשהו , אחרי הכל, אחרי שאתה מגדיר אותו כ DMZ בראוטר,

המחשב כבר לא מוגן באמצעות ההפרדה שנתן לך הראוטר.

פורסם
  • מחבר

עזוב אותך מהאתר המעפן הזה

תעשה את הדבר הבא:

-תכנס לתוכנה SABABADC ותקבע פורט כלשהו [עדיף על משהו כמו פורט 7001-7009]

-תצא מהתוכנה

-לך לשורת הSTART,ותלחץ על RUN [הפעל]

-בשורת הפקודה תכתוב CMD

-עכשיו יפתח לך חלון DOS שחור...בחלון הזה תכתוב את הפקודה IPCONFIG

עכשיו יפתחו לך כמה מספרי IP

תמצא מה ה-GETAWAY IP שלך,ותכתוב לעצמך אותו איפשהו [או שפשוט תעתיק אותו]

עכשיו תסגור את החלון הנ"ל

-בשלב הבא-תפתח את האקספלורר [או כל דפדפן אינטרנט אחר]

ותכתוב את הדבר הבא:

http://"yourgetawayip"/ כאשר במקום ה"yourgetawayip" יהיה מספר הIP שלקחת מהGETAWAY IP

[לדוגמא- h**p://192.16.8/ ]

בשלב הזה אתה אמור להפתח חלון אבטחה קטן שבו אתה מכניס שם משתמש וסיסמא...במידה ולא הגדרת כאלו לראוטר שלך,הדיפולט יהיה ADMIN וסיסמא 1234

בשלב הבא אתה אמור להכנס לחלון ההגדרות של הראוטר שלך...משם זה כבר תלוי בך,כי בכל ראוטר חלון ההגדרות הוא שונה

חפש לשונית שקוראים לה PORT FORWARDING ושם תדאג לפתוח את הפורט שבו קבעת שהSABABADC שלך יעבוד [ממולץ לפתוח את הפורטים 7000-7009 ולהשתמש באחד מהפורטים האלה בסבבה דיסי]

זהו,עכשיו סיימנו...תכנס לSABABADC ותהנה.

בהגדרות של התוכנה סבבה DC יש אפשרות לפורט TCP ו- UDP

אז בTCP לכתוב 7001 וב-UDP לכתוב 7009?

תמונה של המקום בראוטר שכותבים את הפורטים: http://img244.imageshack.us/my.php?image=3748ri3.jpg

פורסם

אתה בכלל קורא את מה שכותבים לך פה?

פורסם

האמת היא שלפי הסקרינשוט האחרון שהוא הביא

כנראה המידע שהבאתי מהאתר, מוטעה (או שיש לו גרסת קושחה שונה לנתב הזה)

כי לפי הסקרינשוט יש אופציה לפתוח פורטים ידנית, כמו שהוא רוצה וצריך.

פורסם

אני לא חושב בכלל שזה המסך של הפורטים. VIRTUAL SERVERS יותר מתאים לפרוטוקולים מפורטים. אתה יכול לצרף מסך של כל ההגדרות של הראוטר?

פורסם
  • מחבר

האמת היא שלפי הסקרינשוט האחרון שהוא הביא

כנראה המידע שהבאתי מהאתר, מוטעה (או שיש לו גרסת קושחה שונה לנתב הזה)

כי לפי הסקרינשוט יש אופציה לפתוח פורטים ידנית, כמו שהוא רוצה וצריך.

שאתה אומר ידנית זה משהו כזה?

http://img244.imageshack.us/my.php?image=3748ri3.jpg

פורסם
  • מחבר

הקפצה.... :nixweiss:

פורסם

ובזאת זכית בנעילה.

מזל טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים