עבור לתוכן

[לוחות Asus] עד עכשיו לא הבנתי איזה לוח עדיף - ה-P5W או ה-P5B?

Featured Replies

פורסם

שלום לכל המשתמשים היקרים,

אני כבר חודשים מנסה להבין למה הלוח אם P5W DH Deluxe עולה 1600 ש"ח ולמה הלוח אם P5B Deluxe עולה 1300 ש"ח?

אני הבנתי שהלוח אם P5W DH Deluxe בא עם אריזה מלאה באביזרים וזה כולל מערכת עם שלט וכו' אבל נגיד ואני בן אדם שלא צריך את האביזרים הנ"ל, איזה לוח עדיף?

ראיתי שהם אותו הדבר - ממש אותו לוח וה-P5B מביא ביצועים הרבה יותר טובים! גם יש לו קירור יותר טוב לצ'יפסט וכו'.

מה שחשוב לי בלוחות זה שיהיה להם תמיכה בזיכרונות בתדר 800 ותמיכה בטכנולוגית CrossFire, כמובן שכל השאר (SATA, RAID) כבר נמצא בכל לוח היום, אז אני לא צריך להעיר על כך.

בקיצר, אשמח אם תגידו לי איזה לוח יתאים לי יותר, והאם P5B Deluxe בא עם כרטיס רשת שתומך ב-WiFi, כלומר באינטרנט אלחוטי.

וחוץ מזה יש לי שאלה שלא ממש קשורה - הבנתי שה-ASUS WiFi-AP Solo זה כרטיס רשת אלחוטי וגם אם לא, הבנתי בקיצור ש-WiFi זה כרטיס רשת שתומך באינטרנט אלחוטי, אז יש לי שאלה בקשר לזה - אם יש לי כרטיס רשת WiFi כמו שיש ב-P5W DH Deluxe האם אני יוכל גם לחבר אליו אינטרנט שאינו אלחוטי?

תודה מראש, אלי.

פורסם

P5B הכי טוב ל-OC.

הלוח השני מעולה בכלליות,יש לו המון פיצ'רים (ושלט אם אני לא טועה) והוא טוב למחשב "סתם" ללא OC. למרות שהוא מגיע לבאס מכובד מאוד.

אם אתה הולך על OC עצבני קח P5B.

לכל השאר,היתי ממליץ לך לקרוא את הביקורת על הלוח P5W שיש באתר (אם אני לא טועה ואכן יש ביקורת עליו)

פורסם

הP5B פשוט יותר.

הP5W "מאובזר" יותר.

ללא מודפיקציות ועם מתחים נמוכים, לP5B Deluxe יש יתרון בOverclock.

עם מודפיקציות ומתחים גבוהים במיוחד, לP5W DH Deluxe יש יתרון בOverclock.

אך, הP5W64 טוב יותר משניהם. :P

פורסם

P5W64 ? אני חושב שלא שמעתי עליו ;D

אפשר קישור?

פורסם

שוסטר, בוא נהרוג את הדיון הזה ועכשיו, ה-P5B DELUXE יותר טוב לאוברקלוק נפוץ (כלומר אוויר), לעומת זאת לאוברקלוקרים מטורפים במיוחד כמו COOLALER, ה-P5W DH DELUXE עדיף כי אחריי מודי מתח למינייהם הוא יותר טוב בהרבה. בכל מקרה, לאוברקלוק, ה-P5B DELUXE עדיף

אה ו-XTRAct, אתה לא טועה, אכן יש כזאת, הנה : http://hwzone.co.il/reviews/p5w_dh/

פורסם

אם אתה מתכנן OC רציני קח P5B DLX

אם מתכונן OC פחות רציני קח 965P S3

אם לא מתוכנן OC קח אסרוק CF (תומך 667MHZ ואתה רצית 800 אבל אם אתה לא עושה OC הוא לא ינצל את התדר 800 וגם לא את ה677..)

ואם מתוכנן OC מטורף כמו שאמרו עם קירור מעל קירור אוויר ומודי מתח וכל מה שאמרו לך כך את הP5W

---והאם P5B Deluxe בא עם כרטיס רשת שתומך ב-WiFi, כלומר באינטרנט אלחוטי

אם אתה קונה את הגירסא שרשום בה P5B Deluxe WiFi-AP אז יהיה לך כרטיס אלחוטי שם ולהיפך עם תקנה בלי הגירסא שיש תוספת WiFi-AP

זה יהיה בלי הכרטיס רשת אלחוטי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים