עבור לתוכן

רעיון לשיפור סירקולציה בטרנספורמר

Featured Replies

פורסם

אפשר גם להחליף את ה80מ"מ לשקטים יותר..לא כזה סיפור..

העניין הוא שהמתאמים האלה "מנפחים" קצת את המאוורר...ככה שצריך לבדוק תאימות לפני..(הם מיועדים בעיקר לקירור מעבד)..

פורסם
  • מחבר

אני מדבר על הטרנספורמר במיוחד בצד על הפרספקס יש מספיק מקום ונראה לי שהתאם הוא בערך בעובי של 2 ס"מ

פורסם

אם אתה שם מתאם ויש לך קירור נורמלי (כמו BT) אז כול העניין די צפוף..

פורסם

מיותר לגמרי. מאוורר 120mm צריך חור מספיק גדול כדי להיות אפקטיבי וחור שמיועד למאוורר 80mm לא מספיק לדעתי. אם אתה רוצה שיפור סרקלוציה על הדלת תחליף ל2 מאווררים של AC ובגג תגדיל את החור ושים 120mm..

פורסם

ד''א

גם לי יש את המארז הזה

קניתי את TTbig Typhoon על המעבד

הוצאתי את שני המאווררים הרועשים מהחלון הצדדי ויש שני חורים פתוחים

המאורר העליון 80MM מוציא אוויר

קניתי אחד גדול מקדימה שמכניס

ועוד אחד גדול מאחורה שמכניס

המארז עצמו מתחת לשןלחן צמוד לקיר, ההבדל בין החלק העיליון של המארז לגב השולחן הוא 10 ס''מ.

זה בסדר?

אם לא מה כדאי לשנות במארז בקשר לקרור שישתפר?

מצטרף לפותח הת'רד

פורסם

^^^^ להחליף את המאוורר האחורי שיוציא אוויר...

פורסם

מייקר את העניין...וגם ימלא את חלל המארז.

אם כבר אז קונים מארז עם סירקוציה טובה :cool2:

פורסם

^^^^ להחליף את המאוורר האחורי שיוציא אוויר...

ואז מה זה יתן?

המארז יתחמם ורק מקדימה יכניס אוור, שהוא מכניס ישירות על הארדיסקים ולא על הלוח אם או משהו.

אני גם עוד מעט מתכנן אוברקלוק , אז בכלל אני רוצה שהמארז יקפא ;D,

מייקר את העניין...וגם ימלא את חלל המארז.

אם כבר אז קונים מארז עם סירקוציה טובה cool2:

כמו?

פורסם

ואז מה זה יתן?

המארז יתחמם ורק מקדימה יכניס אוור, שהוא מכניס ישירות על הארדיסקים ולא על הלוח אם או משהו.

אני גם עוד מעט מתכנן אוברקלוק , אז בכלל אני רוצה שהמארז יקפא ;D,

כמו?

אתה טועה... מאוורר שפועל על דיסק קשיח מקרר אותו בצורה מעולה, הבדל של 20 מעלות (אצלי) ירד מ-45 ל-25/30 שזו טמפרטורת החדר פחות או יותר.

כשיש תזוזה של אוויר ליד דיסק קשיח אז האוויר ה"חם" זניח (אולי בחצי עד מעלה אחת יותר גדול מאוויר רענן מחוץ למארז), ומאוורר מאחורה כבר בדוק שעדיף שיהיה על פליטה (120 שולט...) האידיאל זה 2 כאלה, אחד מכניס ליד הקשיחים ושני פולט ליד המעבד (אם עושים אוברקלוק אז צריך בצד גם אחד)

פורסם
  • מחבר

בקשר לטרנספורמר (קיבלתי היום ;D) רציתי לדעת אם הבקר מאוורים של זלמן יכול להיות שם ואם הדלת יכולה להיסגר איתו תודנה

פורסם

אתה טועה... מאוורר שפועל על דיסק קשיח מקרר אותו בצורה מעולה, הבדל של 20 מעלות (אצלי) ירד מ-45 ל-25/30 שזו טמפרטורת החדר פחות או יותר.

כשיש תזוזה של אוויר ליד דיסק קשיח אז האוויר ה"חם" זניח (אולי בחצי עד מעלה אחת יותר גדול מאוויר רענן מחוץ למארז), ומאוורר מאחורה כבר בדוק שעדיף שיהיה על פליטה (120 שולט...) האידיאל זה 2 כאלה, אחד מכניס ליד הקשיחים ושני פולט ליד המעבד (אם עושים אוברקלוק אז צריך בצד גם אחד)

אז אתה אומר לשנות את כיוון המאוורר האחורי,שיוציא אוויר?

אז זה אומר שאחד מקדימה מכניס גדול

אחד עליון מוציא קטן

אחד אחורי גדול מוציא

ו2 בצד חורים פתוחים.

המאורר העליון עושה נורא הרבה רעש וזה מפריע.

תעזרו לי לשנות את כל הקטע של הקרור במארז. האם כדאי להוסיף 2 מאוררים לצד והאם כדאי לי להחליף תמאורר העיליון לשקט, להגיד תור או מה?

עזרה כללית לקרור מוצלח של המאארז הזה.(טרנספורמר)

פורסם

את המאוורר העליון תעשה על פליטה (שיציא את האוויר מהמארז, הרי אוויר חם עולה למעלה.)

מאוורר מאחורה על פליטה (שנייים טובים מהאחד ;D )

מאוורר מקדימה על משיכה של אוויר פנימה... אגב את כל המאווררים של 80 תשנה ל-5 וולט, ככה הם יפעלו בשקט (הם מכניסים מספיק אוויר גם ככה...)

-כל מה שאתה עושה זה לחבר את החוט של המאוורר לאדום במקום לצהוב... (אבל תזהר לא לשנות את מיקום הפינים בחיבור, ככה שרפתי צורב! )

חשבתי לקנות את המארז וזה מה שהייתי עושה איתו.

פורסם

את המאוורר העליון תעשה על פליטה (שיציא את האוויר מהמארז, הרי אוויר חם עולה למעלה.)

מאוורר מאחורה על פליטה (שנייים טובים מהאחד ;D )

מאוורר מקדימה על משיכה של אוויר פנימה... אגב את כל המאווררים של 80 תשנה ל-5 וולט, ככה הם יפעלו בשקט (הם מכניסים מספיק אוויר גם ככה...)

-כל מה שאתה עושה זה לחבר את החוט של המאוורר לאדום במקום לצהוב... (אבל תזהר לא לשנות את מיקום הפינים בחיבור, ככה שרפתי צורב! )

חשבתי לקנות את המארז וזה מה שהייתי עושה איתו.

איך אני משנה ל5 וולט?

בצדדים לא צריך לשים כלום אתה אומר?

שווה לקנות פאן באס בכלל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים