עבור לתוכן

ירידת מחירי האופטרונים האומנם ?????

Featured Replies

פורסם

כאחד בעל 939 ורצון להשתדרג קראתי בצימאון את ההצהרה של AMD על ההורדה הצפויה ב 30.10.

אולם התאריך מאחורינו והמחירים נשארו בעינם.היכן ההורדה המובטחת???.האם החנויות נצלו את ההורדה לגלגל רווחים לכיסיהן??

אני לא רץ להחליף את כל המערכת ל AM2 כי אני לא רואה צורך אולם מעבד בהחלט.

מקווה לתגובות ועצות כי אני לא מבין מה קורה פה.ומצאתי חנות אחת שמוכרת אתלונים כפולי ליבה "ישנים" ואני לא יודע אם לחכות לאופטרונים או לקנות. :-[ :-[

עזרה...

כי במחירים הם אותו דבר.אתלון מחיר ישן..אופטרון מחיר חדש...

פורסם

אפשר למצוא אופטרונים יחסית בזול

http://zap.co.il/model.asp?model_id=400532

יקח עוד קצת זמן עד שתרגיש את ירידת המחירים המדוברת

פורסם
  • מחבר

אני יודע

את זה אני מכיר אבל אלה חנויות קטנות עם אחריות לשנה ואני לא ממש שש לקנות שם.

מוזר לי שהיצרן מצהיר תאריך X אבל אנחנו כצרכנים רואים תאריך Y.חשבתי שזה כמו אינטל שיש הצהרה אז היא מכובדת בלא דיחוי כזה ארוך.(טוב למען הכנות אחרי אינטל אני לא עוכב.....)

תודה בכל מיקרה על המידע ;)

פורסם

אינטל נמכרים בארץ בכמויות הרבה יותר גדולות

אתה לא מצפה שהיבואן יקנה סטוק במחיר של 200$ למעבד (לדוגמה) ואז ימכור לחנויות את המעבדים ב-150$

פורסם
  • מחבר

לא לא אל תיסחף

אבל אפשר לעדכן מחירים למלאי קיים !!!!!.כאיש מכירות לשעבר עשינו ככה הרבה פעמים.וזה תהליך שבדרך כלל לא מצריך חידוש מלאי אלה רק שינוי מחיר באתר ובקטלוג !!!.נכון זה כרוך בהפסד מסויים אבל כמות המחירות תעלה וזה מתקזז.אופטרונים בדרך כלל אינם נמכרים בכמויות כי הם יקרים בהשוואה למעבדים אחרים אז כל התהליך הינו שינוי מחיר נטו ולא הזמנה של סטוק חדש.לפחות לדעתי בחנויות הגדולות.

פורסם

מה זה המעבד הזה?

והאם הוא יותר טוב מהקונרו?

פורסם

עדיין לא מספיק זול

בהתחשב בכך שהוא מעבד ישן והקונרו לא רואה אותו ממטר ועולה 200 שח יותר אז זה עדייין לא משתלם

אני תקוע עם הסוקט 939 לא בא לי להחליף לוח כי הוא פשוט לוח מעולה ואין לי כסף אז בנתיים אני מחכה לירידה נוספת במחירים , אז אני ממליץ לך לחכות גם .

פורסם

לא לא אל תיסחף

אבל אפשר לעדכן מחירים למלאי קיים !!!!!.כאיש מכירות לשעבר עשינו ככה הרבה פעמים.וזה תהליך שבדרך כלל לא מצריך חידוש מלאי אלה רק שינוי מחיר באתר ובקטלוג !!!.נכון זה כרוך בהפסד מסויים אבל כמות המחירות תעלה וזה מתקזז.אופטרונים בדרך כלל אינם נמכרים בכמויות כי הם יקרים בהשוואה למעבדים אחרים אז כל התהליך הינו שינוי מחיר נטו ולא הזמנה של סטוק חדש.לפחות לדעתי בחנויות הגדולות.

איפה אפשר להשכיר את הסרט שאתה חי בו?

אתה באמת חושב שטק דאטה ישלמו משכורות עם הפסדים?

לצורך העניין זו הייתה יכולה להיות כל חברה, אף חברה שמטרתה היא רווח לא תפסיד בשביל שאתה תהנה מהוזלה בזמן אפסי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים