עבור לתוכן

"סאגה" קטנה לגבי לוח אם - וגם , צריך המלצה ללוח אם חדש דנדש סוקט 478

Featured Replies

פורסם

דבר ראשון : מזל טוב לי על חזרתי לכתוב בפורומים (לא הייתי פה לפחות איזה שנתיים-שלוש) : P ואז ככה חברה (זה אולי יהיה קצת ארוך אבל תהיו סבלניים איתי) :

לפני שבועיים בערך המחשב שלי התחיל לעשות בעיות , לאחר בדיקה שלי ושל החנות מחשבים (בה קניתי את הלוח אם והכרטיס מסך שלי) מסתבר ששני החלקים האלו נדפקו ויש להחליפם (יש אחריות 3 שנים גם ללוח וגם לכרטיס מסך) . החלקים נשלחו לחברה , במקרה זה gigabyte . עד כאן סבבה . היום לאחר שיחה עם החנות גיליתי שהכרטיס מסך הוחלף והלוח אם משום מה , לא הוחלף . כששאלתי אותם למה ענו לי שהחברה אמרה שהלוח אם פגום פיזית ולכן זה לא באחריותם והם לא חייבים להחליף לי אותו . פירוט לגבי הפגם הפיזי : קליפס אחד קטן מבין אלו שמהדקים את הזכרונות (הקטנים האלו בצדדים) כבר לא במקומו (פשוט התפרק או משהו) . בזמנו , לפני שבוע בערך לפני שליחת החלקים לחברה טכנאי החברה העיר משהו לגבי כך וחששו שהחברה לא תחליף את הלוח בגלל זה אולם לא ייחסתי ממש חשיבות לגבי זה . אבל מה ? מסתבר שזה ביג דיל . אולי חלק לא יסכימו איתי אבל אותי זה פשוט מרתיח שפרט כזה שולי מונע ממני לקבל את האחריות המגיעה לי כמובן מאליו היות ובנוסף אני יודע בוודאות שהבעיות שלוח האם עושה לא קשורות בשום אופן וצורה "לפגם הפיזי" הזה . בכל מקרה , חזרתי לנציג החנות מאוחר יותר ואמרתי לו שאני אבוא לחנות מחר (היום) ואני אביא את הקליפס ה"ארור" הזה כדי שנוכל להרכיבו ולשלוח את הלוח אם לחברה שוב . הוא מצידו נשאר לא מחוייב וענה שנראה . אולי הוא ישלח את הלוח אם ואולי לא (תלוי איך המצב יראה עם הקליפס מחובר , מצחיק) . בכל מקרה , אפילו אם הוא ישלח את הלוח אם שוב אין גם ככה ביטחון מלא שהחברה תחליף את הלוח . ולכן אני מתכוון לקנות לוח אם חדש (כמה שיותר מהר יותר טוב בעיקרון) . אל תייעצו לי לא להשקיע בלוח אם חדש מפני שהסוקט ישן או משהו כזה , אין לי כסף לשילוש חדש (לוח אם + מעבד + זכרון) וזה גם ככה לא ממש הכסף שלי . המעבד הוא : intel 2.4B 533 FSB / לוח האם שהיה : Gigabyte GA-8IPE1000-G 865PE . הייתי מאוד מרוצה מהלוח עד שהוא התחיל לעשות בעיות , גם מכיוון שהיה בו הכול (sata+ata , ddr 400) וגם מכיוון שהוא היה אוברקלוקר מצויין . צריך לוח אם חדש דנדש שיהיה ocer לא רע (הגעתי עם קירור סטוק מ-2.4 GHZ ל-3 GHZ) . רצוי עם סלוטים ל-SATA . אני רוצה להשקיע כמה שפחות ואם אין הבדל ממשי בביצועים בין ציפסטים של intel לאחרים (via or whatever) אז לא אכפת לי לקחת צ'יפסטים אחרים . נגיד תקציב עד 400 שקל אבל ממש לא מעוניין להגיע לשם (בזבזתי המון כסף על דברים למחשב החודש) אלא אם כן הלוח באמת שווה את זה . דרך אגב , אני ידוע שאין כזה מבחר של לוחות אבל בכל זאת , תנסו לעזור . ואפילו אם אין לכם המלצות ספציפיות אתם בהחלט מוזמנים לחוות את דעתכם אפילו אם אינכם מסכימים איתי . מפרט מלא אפשר לראות מימין בלינק .

אז זהו , היה ארוך , אפילו מאוד אבל אני אודה מאוד למי שטרח לקרוא את כל זה כדי לענות לי במטרה לעזור לי . סאגה אפשר להגיד : x

פורסם

Albatron PX865PEC Pro v2.0 בין האחרונים והכי מוצלח שיש עדיין למכירה בארץ ויתאים לך

פורסם
  • מחבר

אוקי נראה אחלה של לוח , גם מבחינת OC וגם מבחינת פיצ'רים . אבל , ראיתי גם abit is7-e :

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3101

והוא פשוט זול בצורה משמעותית (170 שקל) מהלוח של אלבטרון . וגם קראתי עליו מספר ביקורות טובות מאוד . מישהו יודע עליו משהו ? (למה הוא כזה זול אולי ?)

פורסם

אלה לוחות מחודשים ולא חדשים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים