עבור לתוכן

E6600 Week 29

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע איך הם באובר-קלוק?

אני מנסה לחפש עליהם אבל כנראה שזה batch יחסית חדש.

פורסם

תלמד בעצמך איך לבדוק, דבר ראשון, זה שבוע יצור יחסית מאוחר, כלומר, מחלות ילדות לא יהיו, ויש סיכוי שאינטל בחנה שיטות יצור שמייצרות מעבדים יחסית יותר טובים ל-OC, דבר שני, ככל שמעבד זול יותר (לא תכף לגביי סלרונים, אבל דווקא עם סמפרונים זה נכון), יש לו פוטנציאל יותר גבוה ל-OC, דבר אחרון, יאללה תן לו בראש ותראה עצמך לאן הוא מגיע !!!

פורסם

תלמד בעצמך איך לבדוק, דבר ראשון, זה שבוע יצור יחסית מאוחר, כלומר, מחלות ילדות לא יהיו, ויש סיכוי שאינטל בחנה שיטות יצור שמייצרות מעבדים יחסית יותר טובים ל-OC, דבר שני, ככל שמעבד זול יותר (לא תכף לגביי סלרונים, אבל דווקא עם סמפרונים זה נכון), יש לו פוטנציאל יותר גבוה ל-OC, דבר אחרון, יאללה תן לו בראש ותראה עצמך לאן הוא מגיע !!!

מז"א "ככל שמעבד זול יותר יש לו יותר סיבולת לאוברקלוק.."

אני לא מבין למה אתה כותב את זה.. המעבדים האלה על מהירות שעון יותר נמוכה כיוון שהליבה פחות איכותית בבדיקות מעבדה מהמעבדים עם התדר היותר גבוה.. וזה לא אומר שלמעבדים האיטיים יותר יש סיכוי לאוברקלוק גבוה יותר.

פורסם

מז"א "ככל שמעבד זול יותר יש לו יותר סיבולת לאוברקלוק.."

אני לא מבין למה אתה כותב את זה.. המעבדים האלה על מהירות שעון יותר נמוכה כיוון שהליבה פחות איכותית בבדיקות מעבדה מהמעבדים עם התדר היותר גבוה.. וזה לא אומר שלמעבדים האיטיים יותר יש סיכוי לאוברקלוק גבוה יותר.

מצד שני, במעבד זול יש לך יותר לאן לעלות...

ועוד דבר, אוברקלוקינג אמיתי זה לא לקחת קרור חנקן נוזלי ודומיו ולהעלות את התדר באיזה 3 ג'יגה, אוברקלוק אמיתי זה לקחת חומרה זולה, להמהיר אותה כמה שאפשר, ואז להראות שבכלום כסף השגת ביצועים עדיפים, ושבעצם אין טעם לקנות חומרה יקרה יותר. אתה צודק לגביי איכות הליבה, אבל המעבד הוא האחרון שיגביל אותך ב-OC, קודם יעצבנו אותך הזכרונות, אחר כך הלוח, אולי תדר ה-PCI-E ורק אז המעבד עצמו, ככה שעל קרור אוויר המעבד הוא לא מגבלה. וקרור אוויר זה הקרור היחיד שזול מספיק בשביל להצדיק שימוש בוא בשביל לסחוט איזה 1.5 GHZ מהמעבד שלך

פורסם

לך תקנה קירור חנקן , כבר עדיף לקנות מעבד יותר טוב עם קירור אוויר איכותי...

פורסם

מסכים עם דברייך. :xyxthumbs:

מעבדים "זולים" לרוב משיגים אחוז OC גבוה יותר מתדר הסטוק לעומת מעבדים יקרים יותר.

אפשר לומר שמקבלים תמורה יותר טובה לכסף. :cool2:

E6600 ו E6300 מציגים ביצועי OC מעולים ביחס למחיר הקניה.

לגבי שבוע היצור תברר אולי ב XS או חיפוש בגולל יעזור.

אבל השיטה הכי טובה זה פשוט לנסות ;)

פורסם

אני בכל מקרה לא יותר על מה אתה מדבר וכנראה גם אתה לא כל כך.

לגבי הסלרונים שמיוצרים ב65 ננו אתה מגיע איתם לתדר של 5.5או קצת מעל על אוויר..אז להגיד שאין פוטנציאל לסלרון :kopfpatsch:

פורסם

מה? 5.5 על אוויר? אפשר לראות דוגמא?

אתה מתכוון באופן רגיל או שיא עולם?

פורסם

ממש לא שיא עולם.

רוצה דוגמא מחר אני אעשה חיפוש קצר בפורום בחו"ל.

ביינתים אתה יכול לראות את המעבד 641 אם אני לא טועה באתר בOCDB של DOCTOR ICE. (גם 65 מעבד ננו,על קירור אוויר בלי שום מאמץ)

פורסם

מי אתה שתחליט מה זה אוברקלוק אמיתי?

יש לך דוקטורט על אוברקלוקינג?

כמה בלבולי שכל הצלחת להכניס בשתי תגובות.

פורסם

מצד שני, במעבד זול יש לך יותר לאן לעלות...

ועוד דבר, אוברקלוקינג אמיתי זה לא לקחת קרור חנקן נוזלי ודומיו ולהעלות את התדר באיזה 3 ג'יגה, אוברקלוק אמיתי זה לקחת חומרה זולה, להמהיר אותה כמה שאפשר, ואז להראות שבכלום כסף השגת ביצועים עדיפים, ושבעצם אין טעם לקנות חומרה יקרה יותר. אתה צודק לגביי איכות הליבה, אבל המעבד הוא האחרון שיגביל אותך ב-OC, קודם יעצבנו אותך הזכרונות, אחר כך הלוח, אולי תדר ה-PCI-E ורק אז המעבד עצמו, ככה שעל קרור אוויר המעבד הוא לא מגבלה. וקרור אוויר זה הקרור היחיד שזול מספיק בשביל להצדיק שימוש בוא בשביל לסחוט איזה 1.5 GHZ מהמעבד שלך

לך תכתוב את זה ב-XS... תגיד לכל התותחים שם להפסיק להביא מעבדים יוקרתיים ולהתחיל לעבוד על מעבדים במחיר של מסטיק.

פורסם

לך תכתוב את זה ב-XS... תגיד לכל התותחים שם להפסיק להביא מעבדים יוקרתיים ולהתחיל לעבוד על מעבדים במחיר של מסטיק.

בעיה קטנה, יקח לי שעות לתרגם את זה לאנגלית, חוץ מזה, כיף לראות שם מעבדי FX ו-X-TREAM למיניהם (אחח... מה נעשה בלי מטורפים כמו COOLALER?)

פורסם

מי אתה שתחליט מה זה אוברקלוק אמיתי?

יש לך דוקטורט על אוברקלוקינג?

כמה בלבולי שכל הצלחת להכניס בשתי תגובות.

אתה מדבר עלי ?

אם כן:

הבנת הנקרא שלך ממש לא טובה.

"לא תכף לגביי סלרונים, אבל דווקא עם סמפרונים זה נכון"

זה נכתב ואני כתבתי על זה:

"אני בכל מקרה לא יותר על מה אתה מדבר וכנראה גם אתה לא כל כך.

לגבי הסלרונים שמיוצרים ב65 ננו אתה מגיע איתם לתדר של 5.5או קצת מעל על אוויר..אז להגיד שאין פוטנציאל לסלרון"

זה נכתב:

"מה? 5.5 על אוויר? אפשר לראות דוגמא?

אתה מתכוון באופן רגיל או שיא עולם?"

ועל זה עניתי:

"ממש לא שיא עולם.

רוצה דוגמא מחר אני אעשה חיפוש קצר בפורום בחו"ל.

ביינתים אתה יכול לראות את המעבד 641 אם אני לא טועה באתר בOCDB של DOCTOR ICE. (גם 65 מעבד ננו,על קירור אוויר בלי שום מאמץ)"

בבקשה:

http://hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=736

5.2 עם קירור אוויר פשוט של גיגה בייט.

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=102033&highlight=celeron+356

5.5 על אוויר,קירור סטוק.

דוקטורט אומנם אין לי בOC אבל יש לי קצת ניסיון(!)

אם לא דיברת עלי:

אז סבבה וGGuyZ אני חושב שקיבלת את הדוגמא/ות שרצית.

פורסם

חחח חבל על הנאום..

דיברתי אל אורן.

פעם הבאה אני אצטט בשביל להבהיר את זה יותר.

פורסם

חבל על הוויכוח המיותר :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים