פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים נראה לי שהכי טוב זה עם מטלית לחה או עם ספרי שאמא שלך מנקה איתו חלונות בבית זה אמור להוריד אבק וכתמי שומן שנוצרים ממגע עם הידייםאם יש לך LCD אז אל תהיה כל כך אלים איתו אבל אם זה CRT אז אתה יכול קצת פחות להיזהר ולהפעיל כוח עם המסך אבל לא יותר מדי כדי שלא ישבר
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים נראה לי שהכי טוב זה עם מטלית לחה או עם ספרי שאמא שלך מנקה איתו חלונות בבית זה אמור להוריד אבק וכתמי שומן שנוצרים ממגע עם הידיים אם יש לך LCD אז אל תהיה כל כך אלים איתו אבל אם זה CRT אז אתה יכול קצת פחות להיזהר ולהפעיל כוח עם המסך אבל לא יותר מדי כדי שלא ישבר בשום פנים ואופן לא! להרבה מסכים יש שכבה (ציפוי) שמגן על המסך לאורך זמן, שימוש בספרי לניקוי חלונות יכול להוריד את אותה שכבת הגנה! תקנה ספרי למסכי מחשב. בדר"כ הם גם מונעים הצטברות אבק.
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים איך אתה מנקה מסך מחשב?קודם כל אתה פותח את הת'רד בפורום תצוגה וגרפיקה. אחרי זה יענו לך בהתאם שם, ולא ידברו שטויות כמו שראית שמישהו מסוגל לעשות פה בפורום ציוד היקפי.הועבר.דרך אגב - מאוד חשוב המידע אם מדובר במסך LCD או לא.
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים מסכים עם ronle. במיוחד לגבי LCD.לגבי CRT, פשוט תנקה כאילו שאתה מנקה מראה.. כנ"ל יכול לעבוד גם לגבי LCD, אבל חשוב מאוד להימנע מחומרים עם אלכוהול או כל מרכיב כימי בסגנון, זה יהרוס את הציפוי על המסך (שלא בדיוק מגן עליו, זה ציפוי anti-glare שאחראי לפיזור האור על גבי המסך כדי למנוע השתקפויות בוהקות) .והספריי למסך מומלץ.
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים גם ל-CRT שיצאו לפני כמה שנים יש ציפויים מיוחדיםאז גם אותם כדאי לנקות בזהירותיש מטליות מיוחדות לזה בחנויות כמו אופיס דיפוזה עולה בסביבות ה-10 שקל לחבילה
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים מחבר אפשר לנקות עם מגבון רגיל של האגיס ואח"כ לעבור עם נייר טואלט על הרטיבות?
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים באיזה מסך מדובר?אישית אני ממליץ על אותן מטליות לניקוי מסכים שמוכרים באופיס דיפו
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים אפשר לנקות עם מגבון רגיל של האגיס ואח"כ לעבור עם נייר טואלט על הרטיבות? למה כל הבלאגן? נייר טואלט רק יסבך את העניין קנה מה שהצעתי לך וסיים עניין
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים קנה פעם אחת את הדבר הזה:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=215_747&products_id=11869ותנקה כל מסך בבית שלך בצורה מושלמת להרבה מאוד זמן....קניתי ת'ערכה לפני חודש, המיכל פשוט ענק, זאת קניה חד פעמית ששווה את ההשקעה...
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים אפשר לנקות עם מגבון רגיל של האגיס ואח"כ לעבור עם נייר טואלט על הרטיבות?לא, לא עם נייר טואלט, זה רק ישאיר שאריות על המסך. כדאי ללכת על ערכת הניקוי הנ"ל, ומטליות לניקוי מסכים.אם אתה ממש דל באמצעים ולא יכול ללכת על זה, גם נייר טישו (יותר משכבה אחת) יעשה את העבודה (אבל ממש בעדינות ובמינימום לחות, זה בכל זאת עדיין לא פתרון אידיאלי).ולנקות את המסך כשהוא מכובה. לא ב stand by, מכובה !!!!! (אני יודע שזה נשמע מובן מאליו, אבל תתפלאו כמה אנשים מזלזלים בצורך לכבות את המסך כשמנקים)
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים איזה דיונים מצחיקים תירק על המסך ותנגב עם החולצה שאתה לובש כרגע עם כל הזיעה.
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים ולנקות את המסך כשהוא מכובה. לא ב stand by, מכובה !!!!! (אני יודע שזה נשמע מובן מאליו, אבל תתפלאו כמה אנשים מזלזלים בצורך לכבות את המסך כשמנקים)את זה לא ידעתימה ההבדל?אופס, בדיוק שמתי לב שמישהו כבר שאל את השאלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.