עבור לתוכן

זקוק לעזרה עם לוח ישן של MSI

Featured Replies

פורסם

היי,

קיבלתי מחשב (פנטיום 2) עם לוח של MSI מדגם MSI-6168, כאשר הלוח הוא Ver 1.

הבעיה שלי שאני פשוט לא מצליח להבין לאן לחבר את הכבל של ה-Power Switch על מנת שהמחשב ידלק.

הסיבות שאני לא מצליח להבין לאן לחבר הן:

1. ה-Manual היחיד שמצאתי ללוח הזה נמצא ב: http://www.msi.com.tw/program/support/manual/mnu/spt_mnu_detail.php?UID=268&kind=1 ומה שמתואר שם פשוט לא קיים על הלוח, וכנראה מדובר על תיאור של לוח Ver 2.

2. יש על הלוח עצמו דיאגרמה של פינים ועליהם תיאור של איזה מתג מתחבר לאיזה פינים (כולל ה-Power Switch), אך סט הפינים הזה לא קיים על הלוח. הדבר היחיד שקיים על הלוח שתואם את הדיאגרמה הם חורי הלחמה (מלאים). כלומר, אין ממש איפה פינים שאפשר להלביש עליהם את הקונקטורים.

אם למישהו יש איזשהו רעיון.. אני כ"כ אודה לו. זה מתסכל אותי נורא שאני לא מצליח להדליק אותו.

תודה מראש,

אסף

פורסם

אי אפשר להבין , כי אתה אומר שלמעשה אין למה לחבר :kopfpatsch:

תביא תמונות , וגם מגוגל

אולי מישהו הוציא את הקונקטורים ??

בעצם יש לי רעיון .. לנסות להדליק את הלוח עם האין-קונקטורים הנכונים :yelclap:

פורסם
  • מחבר

בבקשה.

אני מצרף קובץ. תסתכלו מצד ימין למעלה.

מסגרת אדומה = הדיאגרמה על הלוח.

מסגרות צהובות = פינים קיימים על הלוח שלא מתאימים לדיאגרמה.

מסגרת כחולה = פינים שכן מתאימים לדיאגרמה - אבל אין שם פינים... רק הלחמות.

תודה,

אסף

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אני לא נוטה בד"כ להקפיץ הודעות, אבל למישהו יש אולי בכ"ז איזה רעיון?

אסף

פורסם

תעלה עוד תמונה, ברזולוציה טובה, הפעם רק של הפינים הקיימים בלוח.

לדעתי אלה הפינים שרשומים בחוברת ההוראות רק הם לא נמצאים במקום המדוייק בו הם אמורים להימצא ע"פ החוברת.

השרטוט בחוברת מראה על סידור פינים מסויים מאוד, אני רוצה לדעת אם הסידור הזה קיים גם בפינים שעל הלוח.

פורסם

נתקלתי בדי הרבה לוחות לפנטיום 2 ודי לכולם הסימונים לא מופעים אז פשוט תנסה סט פינים אחד אחרי השני עד שידלק אין פו משהו שאמור לייצור בעיה פשוט תנסה ותראה לא יגרם שום נזק מחיבור פינים לא נכון :xyxthumbs:

פורסם

גם נכון, ניסוי ותעייה, אני משתמש בזה הרבה ע"מ לחבר את ה-FP.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים