עבור לתוכן

מחפש זיכרון בנפח 1 ג'יגה, DUAL DDR2 667MHZ

Featured Replies

פורסם

איך הזכרונות של OCZ? הם יותר טובים מ-TWINMOS, G.SKIL, GEIL וכו'? אני לא מעוניין לעשות OC.

פורסם

אם הזיכורנות לא לOC אין טעם להשקיע בזיכורנות.. העיקר שתיקח חברה מוכרת וטובה וכמה שפחות כסף.. כך משהו בסביבות ה600.. ולא מעל 650..

פורסם
  • מחבר

אני מודע למחיר של ה-OCZ, השאלה שלי האם הם טובים ולא עושים בעיות?

פורסם

איך הזכרונות של OCZ? הם יותר טובים מ-TWINMOS, G.SKIL, GEIL וכו'? אני לא מעוניין לעשות OC.

אי אפשר להגיד את זה,צריכים להתייחס כל דגם לגופו.

ואני אחזק את מה שאמרו,אם אתה לא עושה OC זכרונות פשוטים של VDATA,SUpertalnt twin וכו' יהיו מעולים

פורסם

---אי אפשר להגיד את זה,צריכים להתייחס כל דגם לגופו.

צודק בהחלט.. אתה לא יכול להחליט על חברה מסויימת שעדיפה בכל תקציב..

למשל בכרטיסי מסך לפעמים ATI עדיפה לפעמים NVDIA עדיפה תלוי מה התקציב ואז משווים בין הדגמים במחיר ורואים מה עדיף..

פורסם
  • מחבר

אי אפשר להגיד את זה,צריכים להתייחס כל דגם לגופו.

ואני אחזק את מה שאמרו,אם אתה לא עושה OC זכרונות פשוטים של VDATA,SUpertalnt twin וכו' יהיו מעולים

אני שואל בלי קשר לתקציב, נניח ואין תקציב מוגבל. מה שאתה אומר זה שבהשוואה ל-OCZ, הזכרונות שציינת הם פשוטים? כלומר פחות טובים? ואני מדבר על הדגם של GOLD 1GB DUAL DDR2 (512X2) 667MHZ
פורסם

--- הזכרונות שציינת הם פשוטים?

לא הם מחברות מוכרות ולכן נחשבים כזיכורנות טובים

---כלומר פחות טובים?

ברור שהם לא ברמה של הOCZ והוא עדיף עליהם.. אבל אם אתה לא עושה OC אין טעם לקנות של OCZ אתה לא תרגיש הבדל בינו לבין האחרים וזה סתם ביזבוז כסף..(ואפילו אם יש לך את הכסף אין טעם סתם לזרוק אותו) אם תעשה OC זה דבר אחר לגמרי.. וברור שהOCZ עדיף..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים