עבור לתוכן

המלצה לגיימפאד למחשב בתקציב של עד 300 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

החלטתי לנסות לשחק ב - PES סוף סוף ולכן אני צריך גיימפאד (אי-אפשר לשחק במשחק הזה עם המקלדת!) ואם אני כבר קונה אז אני מעדיף משהו איכותי שיהיה נוח ויחזיק להרבה זמן.

אני מעדיף שהגיימפאד יהיה חוטי (אבל זה לא חובה, אם יש אחד אלחוטי שממש שווה לקנות אותו והוא יותר טוב מכל חוטי אז אני אשקול אותו).

המליצו לי על ה - LOGITECH DUAL ACTION אבל ראיתי עוד כמה נחמדים של SPEEDLINK ובגלל שאני לא מבין כל כך בנושא החלטתי להתייעץ כאן.

פורסם

יש לי את הDA ואני מרוצה עד הגג רק אם אתה משחק עם האנלוג כי הדיגיטלי על הפני (החצים) חוץ מזה יש בו תמיכה בהרבה מאוד משחקים

שוב אם אתה משחק על האנלוג אני ממליץ אם לא תתרחק ממנומה גם שאין לו רעידות אבל זה לא כזה נורא

פורסם

תקשיבו טוב טוב עכשיו !!!!!

לכל המשחקים (במיוחד ל-PES) אבל לכל המשחקים הכי טוב זה "פאד" של פלייסטיישן שאותו מחברים למחשב !!!

כן, שלט של פלייסטיישן שאותו מחברים למחשב, קונים מתאם למחשב שמתחבר ל-USB, שעולה 80-90 ש"ח. מחברים לו שלט של פלייסטיישן (1 או 2, ממש לא משנה) שלא בשימוש ומשחקים!

עובד מצוין!!! לא צריך להתקין שום תוכנה, כל הכפתורים שיש בשלט, כ ו ל ם עובדים !!!! כולל הג'ויסטיקים אפילו, מדהים ?? כן, גם אני התפלאתי בהתחלה.

מתאם מדהים, אחד הדברים הכי טובים כדי לחבר שלט למחשב, וזה שלט שגם רגילים אליו כבר!!

פורסם

אחת ההמצאות הנפלאות של Dream Gear

http://www.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=Marxm3&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=31&aff=Zap&aff=zap

שווה כל שקל ועובד כמו שצריך, יש לי את זה כבר שנתיים ללא תקלות !

יש לי אחד כזה...

קניתי אותו לפני איזה שנתיים בערך מאותה חנות בדיוק רק שאז הוא עלה 39 שקלים... :P

מוצר מאוד מומלץ ומאוד נוח!

רק לחבר, לכייל ולהנות (אין צורך בדרייבר, להמרות שמגיע איתו איזה דיסק רק שהדרייבר שלו עושה בעיות, כנראה הוא לווינדווס 98 או משהו)...

פורסם

זה משתלם בהנחה שיש לך שלט של PS

אם אין לך אני הייתי קונה שלט חוטי של 360, הוא עולה כ30 דולר והוא שלט ממש טוב

פורסם
  • מחבר

אין לי שלט של PS/2.

יש אותו (השלט של ה - 360) בארץ ? (אין לי אפשרות לקנות מחו'ל)

אם לא אז ה - LOGITECH DUAL ACTION יהיה האפשרות הכי טובה ?

פורסם

יש בארץ במחיר גבוה מחול, אבל עדיין בתקציב שלך

פורסם

מה הבעיה??

תקנה שלט מקורי של PS ב-100 שקל ועוד 80 שקל לחיבור...

בתקציב שלך אתה יכול לקנות שתי ערכות כאלה ולשחק עם חברים גם, מה שאני עושה הרבה בבית, זה ליגה !

לפעמים אפילו משחקים שניים על אחד (בפרו אבולושן) :P

פורסם

קח את ה dual action של לוג'יטק. תאמין לי לא תתאכזב.

פורסם
  • מחבר

יש בארץ במחיר גבוה מחול, אבל עדיין בתקציב שלך

אפשר לינק בבקשה ?

ובמה השלט של ה - 360 כל כך טוב ? (מה - LOGITECH DUAL ACTION בפרט ?)

פורסם

שמע דניס

יש לי את הגיימפאד של לוג'יטק (dual action)

בהתחלה רציתי לקנות כמה שיותר דומה לשלט של הסוני...

עכשיו אחרי שיש לי את השלט החדש השלט של הסוני נראה כזה קטן ומאעפן...

והוא גם לא יקר! 165 שקל... (זאפ).

יש לי אותו שנה+ ואני מרוצה...

הקיצר ממש מומלץ. קח אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים