עבור לתוכן

שאלה בקשר ללוח אם מסויים

Featured Replies

פורסם

אתה לא יכול להשתמש מעל 533MHZ אולי עם יהיה עידכון ביוס עתידי כרגע זה לא יתמוך..

האמתי שאין לך טעם בכלל לקנות מעל 533MHZ אם אתה לא עושה OC כי הבאס 266*2 יוצא 533 ובעצם גם אם יהיה לך יותר MHZ בזיכרון המחשב לא ינצל אותם.. לפחות ככה הבנתי ממה שאנשים אמרו לי..

ד"א אין לך טעם לקנות E6600.. עדיף לך E6300 או E6400 עם אתה עושה OC..

יש דברים אחרים שכדאי לך להשקיע במקום במחשב רק בתקציבים ממש גבוהים שאין משהו אחר שכדאי לשפר כדאי לקנות את המעבד הזה..

פורסם
  • מחבר

ובעברית לפשוטי העם?...

אני לא מתכוון לעשות OC (אני חושב)

זה לא תקציב גבוה! זה עולה רק 3140 שקל (נראה לי שזה בערך מה שאני משלם על המעבד, כי שאר החלקים סתם גרועים/לא מתאימים [אני חושב :-X])

טוב, ניתן למומחים לבנות לי מפרט -_-

אני לא יכול לסבול את המחשב שלי, אני תוהה איך אחותי מסתדרת עם פנטיום 3 P:

פורסם

בעברית זה אומר חח שהלוח שלך לו תומך מעל 533MHZ..

ושבמילא גם אם הוא היה תומך והיית קונה 667MHZ זה עדיין היה עובד על 533MHZ בגלל שאתה לא עושה OC..

---זה לא תקציב גבוה!

בהחלט לא.. רק המעבד עולה לך 2000 סתם ביזבוז.. נשאר לשאר החלקים 1100 שקל..

בשביל המפרט שרצית שנבנה צריך קצת פרטים..

מה השימושים שלך מחשב(משחקים וכדומה) איזה תקציב.. עם יש העדפות מיוחדות.. כולל מסך או לא? כולל רמקולים עכבר ומקלדת או לא?

פורסם
  • מחבר

בעברית זה אומר חח שהלוח שלך לו תומך מעל 533MHZ..

ושבמילא גם אם הוא היה תומך והיית קונה 667MHZ זה עדיין היה עובד על 533MHZ בגלל שאתה לא עושה OC..

---זה לא תקציב גבוה!

בהחלט לא.. רק המעבד עולה לך 2000 סתם ביזבוז.. נשאר לשאר החלקים 1100 שקל..

בשביל המפרט שרצית שנבנה צריך קצת פרטים..

מה השימושים שלך מחשב(משחקים וכדומה) איזה תקציב.. עם יש העדפות מיוחדות.. כולל מסך או לא? כולל רמקולים עכבר ומקלדת או לא?

תקציב בינתיים אני לא יודע...

העדפות מיוחדות: שלא יתקע :bash::s07::pissed: לפחות לא להגיע למצב שאני צריך לכבות אותו 3 פעמים ביום (לחיצה ארוכה על הכפתור כיבוי, אחרת הוא לא נכבה)

לא כולל מסך מקלדת עכבר ורמקולים

פורסם

אוקיי נשאר לנו השימושים? אתה רוצה מחשב שיפעיל משחקים טוב..? או שמשחקים לא חשוב לך.?

וחייב תקציב לפחות תקציב ביניים שתגיד כמו 3000-3500 אם לא תגיד תקציב אני לא ידע איזה מחשב לבנות לך.. יכולים להיות מלא אפשרויות

פורסם
  • מחבר

אוקיי נשאר לנו השימושים? אתה רוצה מחשב שיפעיל משחקים טוב..? או שמשחקים לא חשוב לך.?

וחייב תקציב לפחות תקציב ביניים שתגיד כמו 3000-3500 אם לא תגיד תקציב אני לא ידע איזה מחשב לבנות לך.. יכולים להיות מלא אפשרויות

3000 - 3500 דיי מתאים לי...

לא משהו שיריץ משחקים כבדים...

אם אני אתחיל לשחק במשחקים כבדים (לא נראה לי בזמן הקרוב, עם כל העבודות והדברים שיש לי ללמוד -_-) אני כבר אקנה לי כרטיס מסך חדש או אשדרג אם יהיה צורך

פורסם

1100# Core 2 Duo 1.86G 2MB 775 E6300 CONROE

GA-945P-S3 600#

512MB*2(1G) 667MHZ 600#

LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 200#

WD 160GB 7200rpm 16MB Buffer SATA II 350#

350# COMPUCASE CI-6A19 300W

7300GT 500#

3700#

טיפה חרגתי.. כדאי לך להתגמש במחיר כי התוספת פה זה בכרטיס מסך.. אם תרצה פחות נוכל להוריד מהכרטיס מסך.. אבל זה כרטיס מומלץ ושווה את כספו

(המחירים לא מחנות מסויימת.. ככה אבל המחירים בד"כ בחנויות..)

במידה ותרצה להוריד בדברים תוריד או בכונן קשיח במדיה ואתה צריך 80G ולא 160 או בכרטיס מסך..

ד"א המערכת שבניתי לך אם תרצה בעתיד לעשות OC אפילו תוכל עם הלוח אם הזה אפשר להעלות את המעבד למהירות 2400 (ברמה של E6600)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים