פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים שלום אני נמצא בחו"ל עם 2 ניידים אחד עבודה אחד פרטי...הנייד של העבודה מחובר לרשת קווית וממנו הגדרתי את האלחוטי שיעבוד כ-AD HOC הגדרתי גם אבטחה וכו'הנייד הפרטי מזהה את הרשת ומתחבר אליה מקבל את הכתובת IP שלו...יש לי פינגים בין אחד לשני וגם יש לי שיתוף קבצים כלומר אני יכול להעביר קבצים מאחד לשני...הבעייה היא שאין לי אינטרנט בנייד הפרטי...אני לא יכול לגלוש או להפעיל MSN וכו' , מה יכולה להיות הבעייה? האם לא הגדרתי משהו?אודה לכם על עזרתכם
פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים תוודא שהGATEWAY של הפרטי מוגדר להיות הנייד של העבודה, וGATEWAY של הנייד עבודה מוגדר להיות הIP של הראוטר.
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים מחבר מה זאת אומרת הראוטר? אין לי פה ראוטר...אץה מתכוןן ל-IP שאני מקבל "מהקיר" ? ה- IP של ה-BROADBAND ולא של האלחוטי?
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים אני מניח שהקיר לא נותן לך אינטרנט בעצמוף ושאם יש רשת אז מן הסתם מחובר לה נתב...
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים מחבר לא עובד...אולי הגדרות אחרות? ניסיתי את העיניין עם ה-USB FLASH ועדיין לא עובד...אני כן מתחבר כמו שאמרתי מקודם אבל אין לי אינטרנט...הרשת בנייד של העבודה עןבד כ-PEER TO PEER
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.