עבור לתוכן

מה נסגר עם המצעד?!

Featured Replies

פורסם

ממש להחזיק יד ביד ,

אם הם היו רוצים פסטיבל בשביל להחזיק יד ביד ולנופף בדגלים , אז הם לא היו מתעקשים על ירושלים.

כל המטרה שלהם זה להיות קיצוניים ולהתגרות בדתיים בכוונה..כדי לעורר ספין תקשורתי ומודעות.

מה הקטע של המצעד הזה בכלל ? הרי אף אחד לא אוסר עליהם בחוק לקבל בתחת , ולעשות את כל הסטיות שלהם , ויש להם את הפאבים שלהם

והכל חופשי ,

אז מה הם רוצים בעצם ? בשביל מה התהלוכה הזאת ?

את אמרת בעצמך שכל ההומואים שאת מכירה רק רוצים לבלות ולעושת שטויות ,

נראה לך שהם יחזיקו ידיים ? הם יתפשטו ויעשו שטויות ויתחפשו לנשים וכל מיני שיט

רק בשביל להגעיל את הדתיים והציבור עם הסטיות שלהם ,

כל המחלות והאיידס שיש בעולם זה בגלל הומואים..וכל מיני סוטים ששוכבים עם חיות ,

הם צריכים לעשות בבית את זה , לא להתגאות בזה..

מילא דו מיניות..או לסביות..שזה משהו שעוד אפשר להבין ,

אבל גבר שרוצה לקבל בתחת ולא נמשך לנשים , ועוד הוא מתגאה בזה :kopfpatsch:

אם היית טורח לקרוא את הת'רד לפני שקפצת בראש, היית מוצא תשובות לכל מה ששאלת...

ולסביות ודו-מיניים זה בסדר אבל הומואים זה סטייה חמורה? אז בעצם רק מה שמעמיד לך את הזין ראוי להכרה כנורמה?

• תגובות 275
  • צפיות 22.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

רגע רגע ,

אתה טוען בעצם , שבכל מדינה ועיר בעולם ? יש את המצעד הזה ?

בשביל מה עושים את המצעד הזה בעצם ? מה המטרה שלו ?

להראות שחיים הומואים ולסביות בעיר ? אנחנו כבר יודעים שיש הומואים ולסביות בעיר.

מה יהיה מחר ? כל מי ששוכב עם עיזים או חמורים יעשה מצעד ??

הייתם רוצים , שכל המתנחלים..וכל הדתיים מבני ברק , יבואו לעשות הפגנה בשנקין ורמת אביב גימל

על זה שהמדינה חוסמת להם את הגישה להר הבית ? ולקבר יוסף בחברון ? על זה שקיצצו להם בקצבאות ילדים ??

אולי בגלל הדתיים אין אוטובוסים בשבת..והם לא עושים צבא , אבל לפחות הם מולידים עוד יהודים למדינה..

שלא יהיה פה רוב ערבי.

הותיקן , זה מקום שמקודש לדת הנוצרית. לכן בשום אופן לא היה מתקיים שם מצעד של הומואים.

רומא עצמה..לא מקודשת לדת הנוצרית לכן , במידה ואכן יש שם מצעד אז הוא מתקבל.

ירושלים כולההה מקודשת לשלושת הדתות !!!

לכן לא צריך לקיים שם מצעד כדי להציק לציבור שחי בעיר בכוונה , ולבזבז משאבי ציבור.

מילא..אם היה מדובר בהפגנה על זה , שבגלל הדתיים אין אוטובוסים בשבת או משהו כזה..אבל ממש לא הבנתי מה הקטע של המצעד ,

סתם ללכת ברחוב ולהגיד " היי אני לסבית" "היי אני דו מיני " ??? בשביל זה להציק לציבור שלם ?? ולבזבז את כספי הציבור ?

בקשר לאיידס , הוא כנראה התפתח מיחסי מין של בן אדם עם חיה.

אבל גם ראיתי סרט על האיידס בארצות הברית , הוא התפששט שם בעיקר בגלל יחסים מין אנאליים של גברים עם גברים !

איבר מין זכרי אמור להכנס לגוף נשי. ככה הטבע יצר אותנו , שגבר שוכב עם גבר יש הרבה יותר סיכויים לקבל איידס.

האיידס הגיע לעולם מאפרו אמריקנים שבאו במגע עם חיות או ננשכו על ידי חיות , והפיצו את זה בכל העולם ,

והאיידס בארצות הברית , ובכל בעולם מתשפט בעיקר בגלל הומואים.

אפילו לפי הכתבה הזאת תראו ,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3175778,00.html

יש בישראל משהו כמו 4 אלף נשאי איידס , ורובם הומואים..

לפני עשרות שנים , שלא היו הרבה הומואים בעולם , והם היו חיים בארון שלהם ,

אז לא היה כל כך הרבה איידס. שהתחיל כל העניין של ההומואים באופן חופשי ובלי בושה , אז האיידס פרץ בעולם.

ולכל מי שהולך להתווכח עכשיו..מוזמן לבדוק נתונים.

לפי , www.wwc.org

בבריטניה , בארצות הברית , ובעולם המערבי. יש אחוז גבוה מאוד של גברים הומואים שחולים באיידס

מיתר האוכלוסייה.

ולמעשה ..במין אנאלי יש אחוזים הרבה יותר גבוהים להדבקות באיידס ,

מין אנאלי הוא בעל סיכון גבוה יותר להדבקות. אצל סטרייטים רוב המין הוא ואגינלי (למרות שיש גם אנאלי פה ושם).

בנוסף כידוע גברים הרבה יותר חופשיים לגבי מין מנשים ויותר חרמניים ולכן הומואים עושים יותר סקס מסטרייטים בממוצע כי הם לא תלויים בנשים.

ולכן , אין להם במה להיות גאים..

זה שרוב חולי האיידס בעולם הם הומואים , זאת בושה לא גאווה.

PCBuster , דו מיניים גם גרועים.

לסביות לא מגרות אותי , אבל זה איכשהו פחות מגעיל..לראות ועוד אפשר להבין ,

יש לסביות כאלו שסתם מעדיפות להיות עם נשים , כי זו מערכת יותר זוגית ורומנטית, מאשר גבר שסתם מתייחס לאשה בזלזול או

רק רוצה אותה לסקס , ולא מוכן לענג אותה או לרדת לה , ולכן יש כאלו שמתייאשות מגברים והופכות להיות דו מיניות , לסביות וכל השיט הזה. דו מיניות זה סבבה חח , סתם לקקניות כאלה.. וגם לסביות

שיורדות אחת לשניה זה לא כזה מגעיל. אבל שגבר מקבל איבר מין זכרי לפי הטבעת שלו ולא נמשך לנשים , זה דוחה , מצטער.

פורסם

רגע רגע ,

אתה טוען בעצם , שבכל מדינה ועיר בעולם ? יש את המצעד הזה ?

בשביל מה עושים את המצעד הזה בעצם ? מה המטרה שלו ?

להראות שחיים הומואים ולסביות בעיר ? אנחנו כבר יודעים שיש הומואים ולסביות בעיר.

מה יהיה מחר ? כל מי ששוכב עם עיזים או חמורים יעשה מצעד ??

לא בכל עיר אבל כן ברוב הערים הגדולות בעולם במערבי יש את מצעד הגאווה

הייתם רוצים , שכל המתנחלים..וכל הדתיים מבני ברק , יבואו לעשות הפגנה בשנקין ורמת אביב גימל

על זה שהמדינה חוסמת להם את הגישה להר הבית ? ולקבר יוסף בחברון ? על זה שקיצצו להם בקצבאות ילדים ??

אולי בגלל הדתתיים אין אוטובוסים בשבת..והם לא עושים צבא , אבל לפחות הם מולידים עוד יהודים למדינה..

שלא יהיה פה רוב ערבי.

קודם כל העתיד צופן רוב חרדי ולא רוב ערבי

דבר שני הם עושים הפגנות, את ההפגנות שלהם הם יכולים לעשות איפה שבאצ להם ואף אחד לא יכין להם מטעני חבלה

הותיקן , זה מקום שמקודש לדת הנוצרית. לכן בשום אופן לא היה מתקיים שם מצעד של הומואים.

רומא עצמה..לא מקודשת לדת הנוצרית לכן , במידה ואכן יש שם מצעד אז הוא מתקבל.

ירושלים כולההה מקודשת לשלושת הדתות !!!

לכן לא צריך לקיים שם מצעד כדי להציק לציבור שחי בעיר בכוונה , ולבזבז משאבי ציבור.

הוותיקן לא קדוש לנצרות זה דבר ראשון, מקסימום הוא קדוש לקטולים וגם זה לא נראה לי

דבר שני הוותיקן זאת מדינה ששיכת לנצרות ירושלים לא שיכת לחרדים היא שייכת לי ולך ולו ולהומואים שראית בתמונות למעלה היא שייכת לכל אחד ואחד מאזרחי מדינה ישראל גם אם הם אוהבים לנשוך כריות וגם אם מעדיפים לזיין דרך סדין

מילא..אם היה מדובר בהפגנה על זה , שבגלל הדתיים אין אוטובוסים בשבת או משהו כזה..אבל ממש לא הבנתי מה הקטע של המצעד ,

סתם ללכת ברחוב ולהגיד " היי אני לסבית" "היי אני דו מיני " ??? בשביל זה להציק לציבור שלם ?? ולבזבז את כספי הציבור ?

זה לא בשביל להגיד "אני לסבית איזה מגניבה אני" או "אני ואני הומו אני מזה שולט!1" זה בשביל למחות על החוסר שיוון חוקי ומעשי בין סטרייטים להומוסקסואליים בישראל

בקשר לאיידס , הוא כנראה התפתח מיחסי מין של בן אדם עם חיה.

אבל גם ראיתי סרט על האיידס בארצות הברית , הוא התפששט שם בעיקר בגלל יחסים מין אנאליים של גברים עם גברים !

איבר מין זכרי אמור להכנס לגוף נשי. ככה הטבע יצר אותנו , שגבר שוכב עם גבר יש הרבה יותר סיכויים לקבל איידס.

האיידס הגיע לעולם מאפרו אמריקנים שבאו במגע עם חיות או ננשכו על ידי חיות , והפיצו את זה בכל העולם ,

והאיידס בארצות הברית , ובכל בעולם מתשפט בעיקר בגלל הומואים.

אפילו לפי הכתבה הזאת תראו ,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3175778,00.html

יש בישראל משהו כמו 4 אלף נשאי איידס , ורובם הומואים..

לפני עשרות שנים , שלא היו הרבה הומואים בעולם , והם היו חיים בארון שלהם ,

אז לא היה כל כך הרבה איידס. שהתחיל כל העניין של ההומואים באופן חופשי ובלי בושה , אז האיידס פרץ בעולם.

ולכל מי שהולך להתווכח עכשיו..מוזמן לבדוק נתונים.

לפי , www.wwc.org

בבריטניה , בארצות הברית , ובעולם המערבי. יש אחוז גבוה מאוד של גברים הומואים שחולים באיידס

מיתר האוכלוסייה.

ולמעשה ..במין אנאלי יש אחוזים הרבה יותר גבוהים להדבקות באיידס ,

מין אנאלי הוא בעל סיכון גבוה יותר להדבקות. אצל סטרייטים רוב המין הוא ואגינלי (למרות שיש גם אנאלי פה ושם).

בנוסף כידוע גברים הרבה יותר חופשיים לגבי מין מנשים ויותר חרמניים ולכן הומואים עושים יותר סקס מסטרייטים בממוצע כי הם לא תלויים בנשים.

ולכן , אין להם במה להיות גאים..

זה שרוב חולי האיידס בעולם הם הומואים , זאת בושה לא גאווה.

נכון הסיכון להדבקות באיידס הוא יותר גדול בסקס אנאלי אבל מה הקשר?

פורסם
  • מחבר

המצעד הזה קיים בכל העולם היכן שיש שלטון דמוקרטי. הומואים רוצים הכרה. לא, אני לא מבינה למה כי לדעתי כל עוד יש להם שוויון זכויות והחוק מגן עליהם מפני הפליה וכו' אני לא מבינה את הצורך במצעדים. מרגיז אותי באמת שכל כך הרבה הומולסביים שמים את המיניות שלהם במרכז העולם. אתה הומו - למי אכפת? אם אתה בנאדם טוב, שומר חוק וכו', לא אכפת לי, תהיה גם החבר הכי טוב שלי אבל אני לא רוצה לשמוע טחינות על מיניות.

כן, מרבית ההומולסביים שיצא לי להכיר הם בליינים כפייתיים, וחוץ מההתעטלויות במצעד בתל-אביב רצו שם המון אבל ה-מ-ו-ן סמים וזה מרגיז אותי גם. אני מרגישה הרבה פעמים שהקהילה עצמה דורשת צומי כי... פשוט לא היה להם. זה כאילו אין להם שום אג'נדות אחרות ולא אכפת להם משום דבר אחר וזה פועל לרעתם. לא כולם כאלו, יצא לי לפגוש בבארים של סטרייטים הומולסביים שאומרים לי "פאק, אני לא אלך לבר של הומואים כי המוזיקה מגעילה וכי אני מרגיש שם כמו בשוק בשר ואין על מה לדבר איתם חוץ מסקס". צרייך לדעתי לחנך קצת את הקהילה, לפחות בארץ, אני לא יודעת איך זה בשאר העולם כל כך.

פורסם

" נכון הסיכון להדבקות באיידס הוא יותר גדול בסקס אנאלי אבל מה הקשר? "

מה זה מה הקשר ??

משכב זכר , מתבצע בצורה אנאלית - בצורה זו יש יותר אחוזים להדבק באיידס - ברוב העולם המערבי - יש יותר אחוזי הומואים

שחולים באיידס , מאשר יתר האוכלסייה , מה לא ברור פה ? אתה לא יודע לקרוא עברית ??

הנה , תראה במה אתם כל כך גאים..

http://www.pridezine.com/content/GayMed.asp?id=2427

"

במשרד הבריאות מודאגים מהעלייה החדה במספר נשאי ה-HIV ההומואים שהתגלו השנה.

ד"ר איציק לוי: לא זכור לי מקרה אחד של סטרייט שנדבק השנה. במשרד מעריכים כי הסיבות לעלייה הן שאננות ושימוש באלכוהול וסמים במועדונים. איידס והומואים 2005: תמונת מצב "

http://www.pridezine.com/content/GayMed.asp?id=2427

ההומואים מעלים את חולי האיידס במדינה ,

ומי שהגיבה לפני צודקת , חוץ מזה שהם הומואים או לסביות אין להם שום דבר אחר לעסוק בו בחיים.

פורסם

עוד פעם... מה הקשר???????????????????????

אז אצל הומואים הסיכון לחלות באיידס יותר גדול... מה הקשר???????????????????????

אם אתה נמצא בקבוצת סיכון למחלה כלשהי אסור לך להפגין??????????????????

פורסם

Mad Season: כבר כתבתי תשובה לשאלות "למה צריך את מצעד הגאווה?" ו"למה סטרייטים לא צריכים מצעד?" לפני כמה דפים.

אם אתה באמת רוצה לדעת, תקרא.

" , דו מיניים גם גרועים.

לסביות לא מגרות אותי , אבל זה איכשהו פחות מגעיל..לראות ועוד אפשר להבין ,

יש לסביות כאלו שסתם מעדיפות להיות עם נשים , כי זו מערכת יותר זוגית ורומנטית, מאשר גבר שסתם מתייחס לאשה בזלזול או

רק רוצה אותה לסקס , ולא מוכן לענג אותה או לרדת לה , ולכן יש כאלו שמתייאשות מגברים והופכות להיות דו מיניות , לסביות וכל השיט הזה. דו מיניות זה סבבה חח , סתם לקקניות כאלה.. וגם לסביות

שיורדות אחת לשניה זה לא כזה מגעיל. אבל שגבר מקבל איבר מין זכרי לפי הטבעת שלו ולא נמשך לנשים , זה דוחה , מצטער."

אני עדיין לא מבין מה ההבדל המהותי בין אשה שאוהבת נשים לגבר שאוהב גברים. חוץ מזה שזה דוחה אותך כמובן.

אבל הרי אי אפשר לאסור על זה רק כי אתה נגעל, נכון?

ודרך-אגב, הסיכוי שלך להדבק מחולת-איידס וחולה-איידס הוא שווה. מי סיפר לך שאיידס עובר "יותר-טוב" בסקס אנאלי?

פורסם

אבל איכס זה מגעיל! זה לא מעמיד לי את הזין! צריך לאסור את זה! מותר רק מה שמעמיד לי את הזין! זהו לנשים שהן בנות יותר מ30 או חס וחלילה שמנות אסור לצאת יותר מהבית כי זה לא מעמיד לי את הזין!

נכון Mad Season?

ודרך-אגב, הסיכוי שלך להדבק מחולת-איידס וחולה-איידס הוא שווה. מי סיפר לך שאיידס עובר "יותר-טוב" בסקס אנאלי?

בגלל שפי הטבעת לא תוכנן שחפץ בגודל של הפין יעבור יכנס בו הרבה פעמים במהלך האקט נפצעים מאחורה בפנים, וזה מגדיל את הסיכוי להידבק...

נ.ב. אני יודע יותר מידי על הומואים לסביות וכו'....

דרך אגב ללסביות לעומת זאת יש סיכון נמוך יותר להידבק באידס... אז אם רק הן יצעדו זה יהיה בסדר? טוב תאמת זה כבר בסדר בכל מקרה כי זה מה שמעמיד לך את הזין

פורסם

pcbuster , לא אותי , את רוב הציבור זה דוחה , את רוב העולם.

אני בטוח שגם אותך , תשווה בין אשה שיורדת או מנשקת אישה ,

לבין משכב זכר... תעשה סקר בפורום , לפחות 90 אחוז יגידו לך שזה דוחה.

אבל סבבה כל אחד ומה שטוב לו , ולא אוסרים עליהם לחיות ביחד , או לעשות משכב זכר.

לא מדובר בקבוצת סיכון..מדובר בעובדה ! רוב חולי האיידס בארץ הם הומואים , משנת 2004 ל2005 מספר חולי האיידס ההומואים

עלו ב50 אחוז !!! , תאר לך כמה יש ב2006..וכמה יהיו בעתיד..וכמה מתוכם הם דו מיניים שגם שוכבים עם נשים ומדביקים את כל המדינה באיידס !!

רוצה עוד הוכחה ??

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3014807,00.html

בנק הדם בישראל..לא מעביר מנות דם של הומואים לחולים..ולא רק בארץ זה ככה ,

בכל העולם זה הנוהל !

לכן , הרופאים מודעים לזה שהם מעבירים את מחלת האיידס העולמית , ובאפריקה כל יום מתים בלי סוף אנשים ממנה ,

לכן לאנשים שמעבירים את מחלת האיידס , אין שום זכות להיות "גאים" בעצמם , מצטער.

במה הומואים מופלים משאר הציבור ??

הם מקבלים אותן זכויות בדיוק כמו שסטרייט מקבל , אף אחד בקבלה לעבודה לא שואל על נטייה מינית.

בתעודת זהות לא כתובה הנטייה מינית.

הם הרי מזלזלים בדת ובדתיים , אז למה להם בכלל אישור ממשרד הרבנות להתחתן ?

הם יכולים להשים טבעות על האצבעות , ולחיות ביחד..כמו "בעל ואשה"

ההפגנה הזאת לא תעזור בכלום , היא מיותרת ואפשר לקיים אותה בתל אביב בלי כל הסערה הציבורית.

פורסם
  • מחבר

אף סטרייט לא נדבק מאיידס השנה?... הצחקתם אותי. וזה שהם בסיכון גבוה יותר למחלות מין, מה אכפת לך? הם יעבירו אותן אחת לשניה, לא לך.

נכון, זה מגעיל, גם גפילטע פיש זה מגעיל (לדעתי) אז מה, עכשיו אני אוציא את זה מחוץ לחוק? תחשוב על זה ככה. עם כל ההומואים האלו שרוצים אחד את השני יש לך פחות תחרות על נשים. :lol:

בשנים האחרונות דווקא ההומואים נורא נבהלו בגלל אחוז ההדבקה אצלם ודווקא אחוז ההדבקה בקרבם ירד. זה לפחות מה שאני למדתי בחינוך מיני בצבא ובתיכון. זה לא שמהתחת יש יותר סיכוי שתדבק, מספיק פעם אחת, לא משנה באיזה חור, ויש לך. ההומואים פשוט נמענים משימוש באמצעי מניעה בגלל שאין להם סכנה להכנס להריון. הסיבה שאנשים משתמשים בקונדום זה סכנת הריון לא רצוי יותר מאשר סכנה למחלות מין, זה עובדה. איזה הריון דרך התחת?

רוב חולי האיידס בארץ ובעולם הם אנשים חסרי ידע בחינוך מיני, נרקומנים ושות'.

למה באמת לתת להם אישור ממשרד הרבנות להתחתן? הרבנות לא נותנת לי להתחתן עם גבר אם אני רוצה כי אמא שלי לא יהודיה. צריכה להיות אלטרנטיבה לרבנות, לפחות למען אותם חסרי דת שחיים כאן שצריכים לנסוע לחו"ל ולהתחתן באיזה משרד בלי נוכחות המשפחה והחברים.

פורסם

אתה מפספס את הנקודה, גם אם את רוב הציבור זה דוחה, זה עדיין לא סיבה מספקת. (ואותי זה לא דוחה, אגב.)

וגם אם הומואים נמצאים בקבוצת סיכון גבוהה יותר לחשיפה לאיידס זה עדיין לא סיבה להקצות אותם (אני אישית חושב שיש שני קבוצות סיכון בלבד: כאלה שמשתמשים בקונדום, וכאלה שלא. לא משנה הנטייה המינית)

ותפסיק לשאול למה צריך לקיים את המצעד דווקא בירושלים, השאלה הזאת נענתה כבר (וגם את זה אמרתי לך כבר פעמיים...)

פורסם

נו זה מה שאמרתי ,

עם סטרייט נדבק באיידס , זה בגלל שיש דו מיני , שקיבל בתחת מאיזה הומו , ואותו הומו נותן בתחת בלי קונדום , כי הרי הוא לא מכניס להריון אף אחד..

ואז הדו מיני הזה שכב עם אשה , והאשה הספציפית הזו הדביקה את כולם באיידס , כי היא לא שוכבת עם קונדום , כי היא לוקחת גלולות ,

או חובבת מין אנאלי !!

ולכן בגלל ההומואים מופץ האיידס..וזאת עובדה , ולכן בכל בתי החולים משתמשים בדם שלהם רק למחקר ולא מעבירים אותו לחולים..

אני לא דתי או משהו ,

בקשרת לחתונה ? אני גם בעד חתונה אזרחית !

שאני ארצה להתחתן אני גם ארצה חתונה אזרחית מהירה בלי כל הסיפור הזה..של הרבנות.

אבל הרבנות אחראית לשמור על ציוויון דתי..במדינה כדי שלא יהיה רוב ערבי , סיני או מוסלמי כאן..

ולפי הדת היהודית , אין דבר כזה חתונה בני שני גברים..שהרי לא יכולים להביא ילדים לעולם.

ועם אמא שלך נוצריה , אז את לא נחשבת יהודיה ואסור לך להתחתן עם יהודי או משהו כזה ,

כי המדינה רוצה שיהיה פה רוב יהודי , ולא נוצרי. כי יש רק מדינה יהודית אחת..פה..וחלק רב מהרוסים שבאו לפה , באו רק לעבוד ולא בגלל

שהם ציוניים..

בעתיד כנראה תהיה אלטרנטיבה אחרת , לרבנות.

פורסם

אם סטרייט נדבק באיידס זה בגלל שהסטרייט עשה סקס בלי קונדום או שהוא הזריק לעצמו סמים ממזרק שחולה איידס השתמש בו קודם

פורסם

נו זה מה שאמרתי ,

עם סטרייט נדבק באיידס , זה בגלל שיש דו מיני , שקיבל בתחת מאיזה הומו , ואותו הומו נותן בתחת בלי קונדום , כי הרי הוא לא מכניס להריון אף אחד..

ואז הדו מיני הזה שכב עם אשה , והאשה הספציפית הזו הדביקה את כולם באיידס , כי היא לא שוכבת עם קונדום , כי היא לוקחת גלולות

אם כל האנשים שהזכרת היו חכמים מספיק בשביל להשתמש בקונדום. אף אחד לא היה נדבק באיידס.

תפסיק להאשים את ההומואים באיידס. מי שחייו חשובים לו - משתמש בקונדום ואם הוא לא השתמש ונדבק, שיאשים רק את עצמו(או את עצמה)

פורסם
  • מחבר

MAD, אל תתבייש, פשוט תודה שאתה לא יודע כיצד משתמשים בקונדום במקום להאשים אנשים בהדבקה של סטרייטים, אוקיי?

איידס זאת לא המחלה היחידה שאפשר לקבל במין כזה או אחר. תפתח איזה אתר של חינוך מיני פעם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים