עבור לתוכן

Ps3 תצרוך 380WATT!!!

Featured Replies

פורסם

מי שמתכנן לקנות את הPS3 כדאי שיקח את זה בחשבון. :smile1:

לצורך ההשוואה PS2 צורך רק 45W ו X360 צורך 160W.

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=11404

פורסם

זה דיי דומה למחשבים Mid-range של היום...לא?

פורסם

והמחשב שלי צורך איזה 600וואט

אז מה?

פורסם

והמחשב שלי צורך איזה 600וואט

אז מה?

:screwy:

מאיפה הבאת את זה?

אולי 400, וזה גם הגזמה!

פורסם

:screwy:

מאיפה הבאת את זה?

אולי 400, וזה גם הגזמה!

סתם צוחק

הפלצתי את הוואט של הספק כוח שלי [680W]

פורסם
  • מחבר

מחשבים לא תמיד בעומס מלא. כך שזה בדרך כלל בפחות. לעומת זאת בקונסולה לרוב משחקים כך שהיא על MAX LOAD רוב הזמן.

פורסם

ה360 צורך 200 אם אני לא טועה

פורסם
  • מחבר

הנתונים לא ממני אלה מהאתר שקראתי ממנו.

פורסם

ה360 צורך 200 אם אני לא טועה

מה זה משנה? זה עדיין כפול מ XBOX 360 שבערך באותה כוח של PS3,

על מה יותר חשמל?!?!

פורסם

יש לי הרגשה שהPS3 הולך לסבול מבעיות חום רציניות ... ה360 רק 160 ויש לו פה ושם בעיות אז מה יעלה בגורלו של ה PS3 ...

פורסם
  • מחבר

כרגע המעבדים מיוצרים ב 90nm (אם אני לא טועה) ובעתיד יורידו ל- 65nm (כנראה במהלך 2007) וזה כנראה יוריד את צריכת החשמל אבל לא יודע בכמה.

מה שכן זה גם כנראה יוריד את העלויות של המעבד הCELL ואולי נראה ירידת מחירים :jump:

פורסם

מה זה משנה? זה עדיין כפול מ XBOX 360 שבערך באותה כוח של PS3,

על מה יותר חשמל?!?!

מעבד הCELL כנראה ....

פורסם

כיום מחשב פועל במעט כל היום הורדות,(רוב הזמן),גלישה באינטרנט שעה לשעתיים בממוצע ביום,6 שעות משחק שבועיות

בוא נאמר שהPS3 מדהימה אז 12 שעות משחק שבועיות בממוצע (לרוב אין משחק חדש) זה עדיין כלום לעומת מחשב

פורסם

לא מדובר פה על הכסף שזה צורך, כי 400 זה לא משהו רציני (לוקחים על קוט"ש אחד פחות מחצי שקל) כלומר, אם תשחק שש שעות זה בערך שקל אחד, אלא מדובר פה על החום שזה בטח יפלוט!!

פורסם

כיום מחשב פועל במעט כל היום הורדות,(רוב הזמן),גלישה באינטרנט שעה לשעתיים בממוצע ביום,6 שעות משחק שבועיות

בוא נאמר שהPS3 מדהימה אז 12 שעות משחק שבועיות בממוצע (לרוב אין משחק חדש) זה עדיין כלום לעומת מחשב

קודם כל, תמיד יש משחקים חדשים, או משחקים שעדיין לא שיחקת בהם.

דבר שני - 12 שעו תמשחק שבועיות זה כלום, בהתחשב בעובדה שמשחק ממוצע זה יותר מ-12 שעות..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים