עבור לתוכן

מפרט לשדרוג בעתיד.

Featured Replies

פורסם

מצד אחד, אני סטודנט, כך שתקציבי דיי מוגבל, ולעומת זאת אני גם לא צריך ממש מחשב סופרמן.

מצד שני, נראה לי בזבוז נוראי לקנות עכשיו מחשב במפרט זול, ובעוד 3 שנים כשאסיים לימודי לקנות עוד אחד כדי שאני אוכל גם להנות ממנו.

לכן החלטתי שנראה לי הגיוני, ותקנו אותי אם אני טועה, ששווה לי להשקיע היום קצת יותר בלוח אם ובמסך, וקצת פחות במעבד וזכרונות.

או באותיות ומספרים:

חשבתי לקנות לוח שמבוסס על ציפסט 965 שיקר בכ 300 שקל מה 945 שכולם אוהבים להציע לי, אבל יחד איתו לקנות דגם זול של הפנטיום D שזול בכ 500 שקל מהקונרו ולשים עליו 512MB זכרון, ובעתיד, כשיתפנה כסף ויוזלו המעבדים לשדרג את המעבד (הבנתי שה 965 יכול להסתדר גם עם הקואד, כך שלא נראה לי שתהיה לו בעיה בתקופה הקרובה) וכמו כן, מכיוון שהמחשב הנוכחי שלי בן 8 ויש לו 256MB כשהיום הסטנדרט רק על 512-1000, נראה לי הגיוני שהאפשרות להתקין עד 8GB על ה 965 גם תשרוד כמספיקה בהחלט עוד כמה שנים טובות.

כמו כן נראה לי שלמרות שהסטנדרט שמציעים כיום למסכים הוא עדיין 17", אולי כדאי לשים עוד כמה מאוד ולקבל 19", מתוך הנחה שהוא יהפוך לסטנדרט הרבה לפני שהמסך יסיים את חייו (ה CRT הנוכחי שלי בן כ 8 שנים).

שאלה נוספת.

מה החיסרון אם יש בלקנות לוח אם עם כרטיסי מסך וקול מובנים? (לדוגמא P5B-VM) ע"פ (P5B DELUXE), האם אפשר לקנות עכשיו את ה VM כדי לחסוף גם עם הכרטיסים, ומאוחר יותר להתקין עליו כרטיסים חיצוניים? או שזה כבר בלתי אפשרי?

בקיצור נראה לי שהיכולות של ה 965 יהיו רלוונטיות למשתמש הממוצע גם בעוד מספר שנים, ואני מהמר על האפשרות הזו בכ-300 שקל (ההפרש ל 945 שמספיק למפרט הנוכחי).

הגיוני??

נ.ב. אתם יודעים מתי אמורים לצאת מעבדי הקואד ואם זה יגרום לירידה משמעותית במחירי הקונרו? קראתי שזה אמור להיות בנובמבר, ואולי כדאי לי לחכות שבועיים ?

תודה תודה

פורסם

תקציב, בן אדם, תקציב.

ותכניס אותו לכותרת, ואם אפשר גם שימושים ומה דרוש - מסך? ציוד היקפי?

ותקרא את חוקי הפורום.

ננעל - כשתחליט לערוך את הכותרת לחוקית ולהמשיך בדיון, צור איתי קשר בהודעה פרטית ואני אפתח את הת'רד ואאפשר זאת, ואפילו אעזור לך עם מפרט הגיוני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים