עבור לתוכן

פרווייקט OC למעבד של 3D, תוצאות עמ' 6:

Featured Replies

פורסם

אני מהמר על max memclock...

• תגובות 109
  • צפיות 6.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני מהמר על max memclock...

אבל זה לא קשור, זה המהירות המרבית האפשרית...

יש למישהו עוד רעיונות? (בהמשך היום אני אעדכן את הביוס).

פורסם

היחסים זה אכן הMax memclock תשנה ל 200MHZ שזה בעצם 1:1

ואגב הזכרונות שלך לא משהו לOC אז אולי עדיף שתשאיר את זה ככה

פורסם
  • מחבר

טוב תודה אני אנסה.

אבל הבעיה היא שאם אני אשאר עם המחלק הנוכחי, לא יהיה שיפור בביצועים :nixweiss:

עכשיו המהרתי מ 2GHZ ל 2.15GHZ והשיפור ב SuperPI 1M הוא 2 שניות (48 לעומת 46).

אוקי אז ככה :)

הגעתי ל 215MHZ בבאס עם מחלק זיכרונות של 1:1 (כלומר הזיכרונות פועלים לי על 215MHZ), יותר מזה אין אפשרות - זה לא נכנס לי לוינדוס ויוצאים לי מסכים כחולים. (התוצאה עכשיו היא 43 שניות לעומת 46 שניות כשהזיכרון לא היה תחת מחלק של 1:1). מה עושים? יש איזה "טריק" של המחלקים/מכפלות שיאפשר לי לעבור את התדר הנוחכי? (רצוי ביחד עם הזיכרונות, כי רק אז אני מרגיש את ההבדל בביצועים).

תודה :-* :-*

פורסם

הורדת מכפלת HTT?

אם לא, תוריד ל 3 ואם זה לא עוזר תבדוק את הזכרונות ע''י שינוי המחלק

אני עובד עם הזכרונות שלי על ~210 מעבד על כמעט 2.6 ואני מקבל 32 שניות

פורסם
  • מחבר

1. דרך איפה אפשר לשנות את מכפלת ה HTT? כי אני לא זוכר שהיה שם דבר כזה... (לפי מה שהבנתי יש לך לוח כמו אצלי :) )

2. יש איזה דרך להשאיר את הזיכרונות על 200MHZ ואת שאר המערכת (לוח+מעבד) להמהיר הלאה? כי לדעתי זאת הדרך הטובה ביותר שתהיה במערכת שלי, לא בא לי שהזיכרונות ישרפו :P

תודה! ;)

פורסם

1. דרך איפה אפשר לשנות את מכפלת ה HTT? כי אני לא זוכר שהיה שם דבר כזה... (לפי מה שהבנתי יש לך לוח כמו אצלי :) )

2. יש איזה דרך להשאיר את הזיכרונות על 200MHZ ואת שאר המערכת (לוח+מעבד) להמהיר הלאה? כי לדעתי זאת הדרך הטובה ביותר שתהיה במערכת שלי, לא בא לי שהזיכרונות ישרפו :P

תודה! ;)

1. זה אמור להיות בהגדרות המעבד, במעבדי AMD, המכפלה פתוחה כלפיי מטה, ככה שלהוריד אותה ב-1 ולהעלות עוד את ה-FSB לא תהייה בעיה

2. מחלק יותר גדול...

פורסם
  • מחבר

1. הוא לא התכוון למכפלה של המעבד, מכפלה 3 במעבד זה 600MHZ.

2. מה זאת אומרת? בביוס יש לי אפשרות לשים 200MHZ (כלומר 1:1), 166MHZ, ו 133MHZ ו 100MHZ.

בכל האפשרויות האחרות אני מקבל מהירות זיכרון נמוכה מ 200MHZ, והשאלה שלי היא אם אפשר להשאיר את מהירות הזיכרון ב-200MHZ וללכת עם המעבד עוד ועוד.

פורסם

1. הוא לא התכוון למכפלה של המעבד, מכפלה 3 במעבד זה 600MHZ.

2. מה זאת אומרת? בביוס יש לי אפשרות לשים 200MHZ (כלומר 1:1), 166MHZ, ו 133MHZ ו 100MHZ.

בכל האפשרויות האחרות אני מקבל מהירות זיכרון נמוכה מ 200MHZ, והשאלה שלי היא אם אפשר להשאיר את מהירות הזיכרון ב-200MHZ וללכת עם המעבד עוד ועוד.

2. ה-FSB של המעבד משפיע על הזיכרון לפי המחלק, 1:1 אומר שהם זהים, יותר מזה אומר שבתדר גבוה עוד יותר של המעבד, הזיכרון יעלה שוב למהירות הסטוק שלו (200, ו400 אפקטיביים), ככה אתה יכול לעלות עוד במעבד והזיכרון לא יציק לך

פורסם
  • מחבר

אה הבנתי הכל! תודה :)

בנתיים אמשיך בלענות את המעבד שלי ;)

פורסם

אה הבנתי הכל! תודה :)

בנתיים אמשיך בלענות את המעבד שלי ;)

בכיף...

תביא תוצאות אחר כך, והכי חשוב תהנה !!!

פורסם
  • מחבר

[glow=black,2,300]תוצאות OC ראישונות:[/glow]

:yelclap: :yelclap: :yelclap:

עצרתי ב 2.4GHZ, למעשה הגעתי לתדר המקורי של הזיכרונות :)

יציבות? יציב כמו שור!!

טמפרטורה? בקושי מגרד 50 מעלות בכל הבדיקה ב S&M. במנוחה הטמפרטורה לא עוברת את ה 34 מעלות.

מחר כנראה אני אמשיך, אנצל את ה 10MHZ שהזיכרונות שלי (יצא לי בערך 2.5GHZ) יכולים לתת, חבל שצריך לעצור פה :(

מה דעתכם? ;)

12221copyqg2.gif

בתדר המקורי, קיבלתי 48.6 שניות ב SuperPI 1M :D

פורסם

כל הכבוד !!!

אבל חצי תמונה חסרה, חסר החלק של השניות, יש שם רק מאיות שניה, ומה עשית עדכנת ביוס לגרסא האחרונה? העלאת מחלק? בכל מקרה אבל OC יפה מאוד

פורסם
  • מחבר

אצלי רואים את התמונה בסדר גמור, משהו כנראה עם ה Imagehack...

(קיבלתי 41.2 שניות).

כתוב בדיון הזה מה שעשיתי.

שמתי מחלק של 4:5 לזיכרונות כי הם לא יכולים לעבור את ה 215 בכלל, זה נתן לי אפשרות לשים 2.4G במעבד על התדר המקורי של הזיכרונות (200). יש לי עוד 10MHZ בזיכרונות לנצל, כך שאני יכול לעלות עוד ב-100MHZ במעבד :) אבל זה מחר ;)

פורסם

מרשים, מחכה לראות אם תוכל לעשות 2500 ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים