פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים http://www.benchmarkhq.ru/fclick/fclick.php?fid=301תוריד ותריץ ההגדרות שם כבר מסודרותשאתה בביוס תלחץ Ctrl+F1 וזה יפתח לך שם תפריט חדש עם ההגדרות לזיכרונותאגב אני ממליץ לך לעדכן את הביוס לגירסא האחורנה היא מוסיפה המון אפשרויות חדשות ומעלה את יכולת הOC של הלוח
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים רוב המעבדים מסידרה זו סוגרים מינימום 2400 על תדר סטוק מחכה לראות עד איפה תגיע עם מתח הסטוק.
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים מחבר 4 ע"מ וOC של 90 ?! תתחיל כבר! אני רק לומד, עוד לא התחלתי ב OC (חבל שאצטרך לוותר על המתח :'() מצפה להוציא לפחות 2400 על מתח סטוק! אז ככה, לפני שאני מתחיל: יש איזה עוד הגדרות בביוס שאני צריך לשנות? כי מלבד התדר ונעילת ה PCIE (שמתבצעת באופן אוטומטי) לא שיניתי שם כלום. בבדיקת יציבות ב S&M יש מבחן לדיסק הקשיח, לא חובה לעשות אותו פה? (כי זה גוזל המון זמן!) ה OC יתבצע ככה: עולה 5MHZ בבאס - בודק יציבות, עולה עוד 5MHZ בבאס - בודק יציבות וכך הלאה, נכון? תענו לי, ואני אתחיל ב OC
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים הייתי עושה אפילו 10MHZ ואז בודק.לגבי עוד דברים שצריך לשנות,תחכה לעוד תגובות כי אני לא יודע
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים מחבר תודה, אני יעלה 8 אני צריך אישור לפני שאני מתחיל אני רק לומד, עוד לא התחלתי ב OC (חבל שאצטרך לוותר על המתח :'() מצפה להוציא לפחות 2400 על מתח סטוק! אז ככה, לפני שאני מתחיל: יש איזה עוד הגדרות בביוס שאני צריך לשנות? כי מלבד התדר ונעילת ה PCIE (שמתבצעת באופן אוטומטי) לא שיניתי שם כלום. בבדיקת יציבות ב S&M יש מבחן לדיסק הקשיח, לא חובה לעשות אותו פה? (כי זה גוזל המון זמן!) ה OC יתבצע ככה: עולה 5MHZ בבאס - בודק יציבות, עולה עוד 5MHZ בבאס - בודק יציבות וכך הלאה, נכון? תענו לי, ואני אתחיל ב OC
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים תישתמש גם בPRIME 2005תעשה בהתחלה כל 10 ואחרי זה כל 5.... אל תישכח להוריד את היחס של הזיכרון -מעבדתקבע גם שהתיזמונים של הזיכרונות יקבעו ידנית (שלא יהיה על atuo")... לבדק טמפ' בLOAD וזהו! נראה לי שלא שחכתי כלום...בהצלחה אחי !
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים מחבר עדכון המעבד שלי עובד עכשיו על 2150MHZ, אבל שמתי לב שהזיכרונות פועלים במהירות של 179MHZ, זאת כנראה כי לא שמתי מחלק של 1:1. עכשיו, ה Ctrl+F1 שעידן הציע לי לא פועל אצלי, כנראה בגלל שזאת גרסה ישנה של הביוס. השיפור ב SPI 1M בין מהירות הסטוק לבין המהירות העכשווית הוא 2 שניות בדיוק. אז מה עושים? אין שום דרך אחרת לשים מחלק זיכרונות של 1:1 חוץ מבביוס? אולי יש שם את האפשרות הזאת אבל פשוט לא מצאתי? אז תוכלו להנחות אותי? תודה רבה [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים מחבר טוב אז ככה, חרשתי עכשיו על כל הביוס, שום צירוף של כפתורים עם F1 לא פותח תפריט חדש, הוא עושה כמו רענון (Ctrl+F1). אחרי שאתה לוחץ Ctrl+F1 כנס ל Advanced bios features זה אמור להיות שם אין שם, אין בלי צירוף הכפתרום ואין עם צירוף הכפתורים, ולא רק שם. הבאתי כמה תמונות. Advanced bios features Advanced chipset features יש רעיונות?
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים נראה לי זה אמור להיות בתמונה האחרונה שהבתה מה לגבי עידכון ביוס? יש מצב שזה יעזור + שיפור יכולת OC.....(אני תחף מוצא לך את העדכון...)עריכה:מצאתי:http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=1860אתה צריך להוריד @BIOS (שניה אני מוצא את ההתרנה) http://www.gigabyte.com.tw/FileList/NewTech/old_motherboard_newtech/tech_a_bios.htm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.