פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים שלום לכל המומחים פה...אני הורדתי סרט DVDR 4.3 ג'גה (תעודי ניתן להורדה חינם)הוא ירד לי כקובץ IMG חשבתי אני הכנס דרך הדיימונד ואני יראה שם את הסרטיםאז שניכנסתי ראיתי שם כל מיני תיקיות כאלה בקיצור לא היבנתי מה אמורים לעשותחפשי מדריך ומצאתי...*השתמשתי במדריך הזה :http://www.lionetwork.net/modules.php?name...428535&hl=rejigהאמת היא? שעשיתי בדיוק מה שכתוב שם אחד לאחדואחרי כמה פעולות ראיתי שנוצר לי שתי קבצים אחד של הסאונד ואחד של הווידאיושנסיתי ל"הדביק" אותם לא הצלחתי זה יצר לי שוב כל מיני קבצים כאלהאחרי כמה זמן חשבתי שצריכים לצרוב את שתי התיקיות שנוצרו לי בסוף בשםAUDIO_TSVIDEO_TSאחרי שצרבתי אותם אני רואה בכונן אותו דבר כמו בהתחלה שפתתי אותו בדיימונדאני לא יודע מה לעשות כבר התייאשתי לגמרי
פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים אוקיי, עד עכשיו עשית בסדר כשחילצת אותם החוצה (למרות שיכולת פשוט לצרוב ישירות) .הטעות שלך נמצאת בקטע של הצריבה .במקום להגדיר לתוכנת הצריבה שלך (נרו ?) לצרוב דיסק DATA רגיל, תצטרך לבחור באפשרות של צריבת סרט DVD .ברגע שתבחר את האפשרות הזאת ותסמן את התיקיות הללו, הדיסק ייצרב בצורה שתאפשר קריאה במכשיר DVD ביתי .לדוג', ב Nero 6 , יש לבחור ביצירת DVD-Video .אם ברצונך לצפות בסרט במחשב, תצטרך נגן DVD כלשהו (למרות שגם WMP מסוגל לעשות את זה בגרסאותיו האחרונות) .
פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים מחבר תודה על התגובה המהירהצרבתי את זה על DVD-Video אחי ואני משתמש בMV2Player
פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים דווקא לWMP יש בעיות בדר"כ עם סרטי DVD (ואני אניח שהסרט שהורדת חוקי להורדה...)אני משתמש ב-PowerDVD בשביל לראות סרטים על המחשבאבל כמו שוודו אמר לך,אפשר לצרוב את זה לדיסק ולראות בDVD בבית (בהנחה שהוא קורא צרובים, שרוב הסיכויים שכן)או לחילופין, לראות על המחשב בעזרת תוכנה מתאימה (שוב, WMP דפוקה לדעתי)
פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים בNERO יש אפשרות לצריבת DVD VIDEOאז אתה צריך לבחור את התיקיות AUDIO TS וVIDEO TS שהם בעצם הסרט עצמו..זהו,באופן עקרוני אם צרבת את שתי התיקיות הנ"ל תחת אפשרות של DVD VIDEO [או לחליפין-MINI DVD אם אתה צורב על CD] אז הסרט אמור לעבוד על הדיסק.
פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים מחבר תודה על העזרה תשמעו קיבלתי כמה דיסקים של תוכנות לדיוידי אני יראה מה הולך פה ואני יעדכן אותכם תודה רבה שוב
פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים שוב, WMP דפוקה לדעתימסכים .הבאתי את WMP כדוג' לכלי מיידי שבאמצעותו הוא יוכל לבדוק האם הדיסק נצרב בצורה טובה, ולצפות בסרט.PowerDVD מכילה הרבה יותר אפשרויות, והיא יותר טובה בכל פרמטר אפשרי.
פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים מחבר הינה אחרי הכל שהצלחתי סוף סוף להבין איך רואים את הסרט (זה הפעם האחרונה שאני מוריד DVDR)אני לא יודע איך אני שם תרגום לחרא הזהאיזה עצבים על החרא הזה אני מצטער שהורדתי ביכלל וגם ירד לי הרייט 4.7 גי'גה זה לא סתם חחחבקיצור הינה התמונה .יש לי מלא גרסאות של תרגום אבל אני מצליח לחבר אותם[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים קבצי כתוביות מיועדים לסרטים המקודדים בפורמט Divx/Xvid, לא לסרטי DVDR.אני לא מכיר פיתרון להצמדת הכתוביות בצורה שתהיה טריוויאלית וברורה בלי יותר מדי עבודה.
פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים מחבר אתה מכיר מדריך כלשהו אם כמה שפחות עבודה?הורדתי תירגום אחרי חיפושים ארוכים חלק 1 כמו שאני צריך פשוט הוא מקדים ב20 שניות בערךאיך אני מסדר את הפער הזה?
פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים תיקון ייתבצע ע"י :א. תוכנת עריכת כתוביות - Subtitle Workshop, לדוג' .ב. נגן סרטים שתומך באפשרות שינוי חד פעמי של זמני ריצת כתוביות - BSPlayer, לדוג' .
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים לעומת זאת, אם אתה רוצה לעשות את זה תמידי (ככה שהתרגום יהיה דבוק לסרט תמיד)אתה צריך לערוך את הקובץ של התרגום ככה שיהיה מסונכרן (ע"י תוכנה כמו Subtitle Workshop)ואז להדביק אותו לקובץ VOB ולהכניס את המידע הזה לקובץ IFO...זה כבר לא כזה פשוט, ואם אתה רוצה לעשות את זה, תחפש מדריך בשביל זה באינטרנט(תחפש משהו כמו adding subtitles to dvd או משהו בסגנון)
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים http://forum.videohelp.com/viewtopic.php?t=219535תראה את הלינק.פעם אחת הוספתי כתוביות ל DVD קיים וזהו.איזה כאב ראש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.