עבור לתוכן

OC לAthlon

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אז הזיכרונות הגבילו אותך. :cool2:

בדוק יציבות בתוכנות שונות....

אם תרצה להגיע לתדר יותר גבוה תעלה את המתח למעבד.

אם תסכל בתמונות שהוספתי תראה שאין לי אופציה ישירה להוספת מתח, אולי תזהה את זה תחת כותרת שונה שונה? לי אין מושג...

ובסוף 2500 זה לא יציב, זה יציב על2400

וזה ד"א אחרי שהמארז פתוח מהצד..... וככה אני גם אשאיר אותו, אני גם שוקל לקנות קולר חזק יותר למעבד, מה אתה מציע בסכום של 100-150שח?

[attachment deleted by admin]

פורסם

תנסה ללחוץ על CTRL+F1 ויפתחו לך אפשרויות נוספות.

אל תשכח שלוח עם כרטיס מסך מובנה זה לא בידיוק לוח ל-OC.

בכל מקרה עם איזה ביוס אתה עובד?(תסתכל כשהמחשב עולה מה רשום,כי רוב התוכנות לא קוראות נכון ביוס.

פורסם
  • מחבר

תנסה ללחוץ על CTRL+F1 ויפתחו לך אפשרויות נוספות.

אל תשכח שלוח עם כרטיס מסך מובנה זה לא בידיוק לוח ל-OC.

בכל מקרה עם איזה ביוס אתה עובד?(תסתכל כשהמחשב עולה מה רשום,כי רוב התוכנות לא קוראות נכון ביוס.

כבר לחצתי על הCTRL+F1 קפצו לי אפשרויות נוספות אבל לא אפשרויות עם מתח, תראה בתמונות.....

אני לא משתמש בכרטיס המסך המובנה..... יש לי ARI Rradeon x700 512Mb

אני עדכנתי את הבאיוס לאחרון F6....

פורסם
  • מחבר

סליחה, באיוס גירסא F7

פורסם

ראשית כל אל תקפיץ הודעה.ינעלו לך את הדיון או שתקבל אזהרה.תשתמש בכפתור העריכה!מאוד מקפידים על זה.

תשנה לביוס F10.הוא מפוצ'ר יותר ולי יש אותו.F7 זה ישן וגם לי היה אותו.

כשאמרתי שלוח עם VGA מובנה הוא לא לוח ל-OC לא התכוונתי לזה שאולי יש לך כרטיס אחר ..חחחח אלא שהלוח עצמו כלוח עם כ.מסך מובנה הוא חלש יותר כנראה.

פורסם
  • מחבר

ראשית כל אל תקפיץ הודעה.ינעלו לך את הדיון או שתקבל אזהרה.תשתמש בכפתור העריכה!מאוד מקפידים על זה.

תשנה לביוס F10.הוא מפוצ'ר יותר ולי יש אותו.F7 זה ישן וגם לי היה אותו.

כשאמרתי שלוח עם VGA מובנה הוא לא לוח ל-OC לא התכוונתי לזה שאולי יש לך כרטיס אחר ..חחחח אלא שהלוח עצמו כלוח עם כ.מסך מובנה הוא חלש יותר כנראה.

סורי, לא שמתי לב שיש פה עריכה....

הF7 זה מה שיש באתר של החברה הכי חדש.... זה שיש ללוח אם שלך F10 יכול להיות כי שיחררו לו יותר גרסאות אבל הן מש לא דומות, על פי המפרט שלך הלוח אם שלך לא כמו שלי.

ויש מצב שאתה צודק בקשר לכרטיס מסך מובנה... לך תדע.... בכל אופן אני עכשיו על 2.4GHz יציב ביותר אחרי כל הבדיקות... של כל תוכנה אפשרית....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים