עבור לתוכן

מבקש עזרה עם EASYTUNE 5 של GIGABYTE

Featured Replies

פורסם

אהלן אנשים,

קניתי לא מזמן מערכת AMD3200 64 AM2 עם 512 MB 667 וHD של WD 250 16MB.

החבר שהרכיב לי אותו גם שיחק עם תוכנת הEASYTUNE שבאה עם לוח האם, בינינו, אני לא בטוח שהוא עשה מה שצריך (ולעתים אני רואה סימן קריאה מהבהבה ליד מהירות המאוורר, ראו בתמונה).

ובנוסף יש לי הודעת שגיאה של התוכנה בעליית המחשב - זה איזה באג ידוע ואין לו פתרון חוץ מלהעיף אותה.

שורה תחתונה, אני לא מתעסק עם הדברים האלה ולא מתכנן OC, אני רק מבקש את דעתכם המקצועית איך לכוון הכל נכון ומעיף את התוכנה.

תודה !!!

[attachment deleted by admin]

פורסם

הבעיה שלך היא (כנראה) שמהירות הסיבוב של מאוורר המעבד מוגדרת למינימום של 1200 סל"ד בתוכנה (בתמונה הראשונה), אבל בפועל מהירות הסיבוב היא רק 1000 סל"ד. מכיוון שלא נראה שיש בעיית טמפרטורה (המעבד רק ב 18 מעלות) ולא דיווחת על בעיות כלשהן, ניתן להסיק ש:

1. הכל בסדר, והפיתרון הוא פשוט להגדיר את מהירות סיבוב מאוורר המעבד לערך קטן יותר כך שלא תקפוץ לך כל הזמן הודעת שגיאה.

2. הכל בסדר, אבל התוכנה לא מזהה נכון את טמפרטורה המעבד ומהירות המאוורר. זה יכול להיות בעיה עם התוכנה עצמה או באג בביוס (תבדוק האם יש ביוס חדש יותר ללוח שלך ואם כן - מה תיקנו מאז הגירסה שלך)

אם אתה פשוט רוצה להסיר את התוכנה, נסה בלוח בקרה -> הוסף/הסר תוכנות.

פורסם
  • מחבר

היי, תודה על העזרה,

להסיר את התוכנה זה בדיוק מה שאני רוצה, אבל אני פוחד שההגדרות ישארו גם אחריה ולכן אני לא רוצה לעשות משהו שלא יהייה טוב נאמר בקיץ הבא שיהייה חם....

אם אסיר אותה ההגדרות יחזרו לDEFAULT?

פורסם

כן

ללא התוכנה לא יבוצע שינוי בהגדרות הביוס

פורסם
  • מחבר

ברור שללא התוכנה לא יבוצעו הגדרות, השאלה היא מה עם אלו שכבר בוצעו, זה מה שמטריד אותי.

האם ההסרה תחזיר את הגלגל לאחור?

פורסם

באופן חד משמעי - כן !

אתה יכול להסיר ואז לבדוק עם EVEREST

פורסם

אם אתה רוצה להיות בטוח שלא נעשו כל שינויים בביוס, פשוט תאפס אותו (ע"י הוצאת הסוללה או שימוש בג'מפר), או במקרה שלך - פשוט ע"י טעינת ערכי ברירת המחדל (בד"כ ע"י F6 או F7 בביוס).

פורסם
  • מחבר

את זה אני כבר מעדיף לא לעשות, לא מכיר את הBIOS הזה ואני לא רוצה למחוק שינויים שנעשו.

בינתיים הסרתי את התוכנה.

תודה על העזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים