עבור לתוכן

מפרט סופי, מחר קונה!!!! מחשב בסביבות ה-7000 ש"ח. עזרה! - קניתי ושיפרתי ..

Featured Replies

פורסם

טיפ טיפה אוף טופיק : מה יש לך נגד WD? הייתי שמח להסבר מפורט. יש לך משהו (מאמר וכד') שתומך בדיעה השלילית הזאת?

בקצרה הוא מבוסס על טכלוגיה מאוד ישנה. ואפשר לומר שהוא אחד הגרועים. כמובן שאני מדבר על הדגם של 7.200RPM ה16MB.

אנשים חושבים שבגלל ה16MB הוא יותר טוב אבל בכל המבדקים של HD הוא תמיד סיים אחרון. בדר"כ היאצי היה ראשון או מקסטור

פורסם
  • מחבר

לא הייתה בכלל התלבטות על ה WD. המתחרה הטוב הוא Maxtor אבל הוא מתחמם יותר...

וזה גם לא כל כך קריטי, יכול להיות שעם הזמן אני אקנה HD נוסף קטן במהירות 10000 למערכת הפעלה.

אההה.. ולמקרה שמישהו לא הבין, המחשב כבר קנוי !!

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין מה הבעיה עם ה - 1900XTX. הוא בטוח יותר טוב מה-XT.. מהירות ליבה וזכרונות יותר מהירים...

ומנסיון יש הבדל בין 256 ל 512 MB !!!! אולי עכשיו זה לא ישפיע עלי מי יודע מה אבל אני מתכנן להחזיק את המחשב הזה לפחות 3 שנים !

והמארז..... הוא מצוין !!! ראיתי אותו בעיניים שלי ונגעתי בו בידיים שלי, אין לי שום חרטות !!! בטוח יותר טוב מהקומפיוקייס .... אתם מגזימים כאילו אני צריך איזה מארז ב-700 שקל, 370 למארז הזה זה דיי והותר במיוחד לגיימר ממוצע פלוס ללא פשרות כמוני.

פורסם

אז לוקחים 1900XT 512 בתקווה שבעתיד רוב המשחקים ידעו לנצל 512.

אני לא מבין למה לקחת 1900XTX זה פשוט בזבוז כסף למרות שהוא יותר חזק.

אבל זה בערך כמו לקחת 6800 במקום 6600 כי הוא יותר חזק,אבל זה בזבוז טוטאלי

פורסם
  • מחבר

אז בוא אני אסביר לך למה לקחתי אותו:

בהתחלה לקחתי את ה 512 XT!!! אחרי שקניתי כבר התקשר אלי מהחנות הבחור ואמר שאין להם מאיפה להשיג אותו כי לא מיבאים אותו יותר...

בחנות זה על בסביבות ה-2100.

אז חיפשתי אותו כרטיס, בפנדה למשל הוא עומד על 2500 ש"ח אם אני זוכר טוב ובחברות אחרות אין אותו פשוט אז הייתה לי אפשרות או לרדת ל-256 או לעלות טיפה, וזה מה שעשיתי.. מצאתי את ה XTX בנועה ובLogicpc ב-2300... עוד 200 שקל, כל כך כבר לא משמעותי במחיר של המחשב הזה......

וזהו.

עכשיו יצאתי בסדר ? :cool2:

פורסם

אני לא מבין למה זה לא משתלם.

עם אותם מפרטים בדיוק, ה- X1900XTX יביא ביצועים בערך 3%-5% יותר טובים, לעומת זאת הפרש המחירים הוא פחות מ- 3% מהתקציב.

מה לא משתלם??

פורסם

אז בוא אני אסביר לך למה לקחתי אותו:

בהתחלה לקחתי את ה 512 XT!!! אחרי שקניתי כבר התקשר אלי מהחנות הבחור ואמר שאין להם מאיפה להשיג אותו כי לא מיבאים אותו יותר...

בחנות זה על בסביבות ה-2100.

אז חיפשתי אותו כרטיס, בפנדה למשל הוא עומד על 2500 ש"ח אם אני זוכר טוב ובחברות אחרות אין אותו פשוט אז הייתה לי אפשרות או לרדת ל-256 או לעלות טיפה, וזה מה שעשיתי.. מצאתי את ה XTX בנועה ובLogicpc ב-2300... עוד 200 שקל, כל כך כבר לא משמעותי במחיר של המחשב הזה......

וזהו.

עכשיו יצאתי בסדר ? :cool2:

על הכיפאק תתחדש. ;)

פורסם
  • מחבר

תודה נשמה :jump:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים