פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים הורדתי את התוכנה SysTool ממאגר ההורדות שכאן על מנת לבצע אוברקלוק למחשב שלי דרך התוכנה (דרך הביוס אני לא ממש אוהב ומידיף לא להיתעסק) בקיצר-בלשונית של CPU OC אני צריך להגדיר את זה "clock generator"....מה זה ואיך אני יודע מה יש לי כדי לדעת מה לבחור מהרשימה שיש שם....ועוד שאלה..איך אתם מציעים להתחיל? נגיד כול פעם להעלות 100 מגה הרץ ולבדוק יציבות?....המפרט שלי מופי בצד אבל אני יירשום את בנתונים של המעבד...: פנטיום 4 ליבת פרסקוט 3.0GHZ סוקט 478......מה ההמלצות שלכם? ואם יש לכם טיפים אז בכיףנ.ב.גם רשום FSB LIMIT אם אני רוצה להגיד....כדאי? ואם כן על כמה להגדיר את זה.....כרגע הFSB שלי רץ על 200 מגה הרץ
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים אין לי נסיון עם התכונה שאתה מדבר עלייה .כל פעם ב 1-5 MHZ !!! לא 100 !!!!
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים מחבר אוקיי אז תודה מראש על העזרה.....ואין לך אוליי מושג מה התוכנה רוצה ממני עם הדבר הזה? איך אני יכול לדעת מה יש לי...כאילו מה היא רוצה?
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים מחבר אני מביא רק חלק קטן ממנה..כדי להביא דוגמא שאוליי תבין אותי למה שהתוכנה מתכוונת למה אני לא הבנתי ממש..ics950403@abit av8idtcv123nforce4nforce4 intel idition
פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים מחבר יש לי אבל בעיה....בתוכנת האוורסט רשום גשר צפוני וגשר דרומי ואני ובתוכנה לאוברקלוק רשום שכאילו רק סוג אחד...מה זה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.