פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים עידכנתי קושחה דרך האתר של NEC ומאז המחשב עובד רגיל רק שאני מנתק את הצורב.יש מצב לבטל את העידכון לא דרך WINDOWS?יש מצב שדפקתי את הצורב ב-3 דקות ?HELP
פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים מכיון שעדכנת מהאתר של נק.אני מביו שזה עדכון רשמי כלומר האחריות עדיין בתוקף.עכשיו לשאלה תנסה להשאיר את הקבל של המתח ותנתק את הIDE.לאחר שחלונות עלו תנסה לשים את הIDE ועדיף מצורב(כונן) אחר שהיה מחובר כבר.תראה אם הוא מופיע.(גם במנהל ההתקנים).אם לא אז יהיה קשה לשחזר אך צריך לנסות.
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים מכיון שעדכנת מהאתר של נק.אני מביו שזה עדכון רשמי כלומר האחריות עדיין בתוקף.עכשיו לשאלה תנסה להשאיר את הקבל של המתח ותנתק את הIDE.לאחר שחלונות עלו תנסה לשים את הIDE ועדיף מצורב(כונן) אחר שהיה מחובר כבר.תראה אם הוא מופיע.(גם במנהל ההתקנים).אם לא אז יהיה קשה לשחזר אך צריך לנסות.לחבר כבל IDE תחת מתח ?! אתה רוצה להרוס את הכונן בכח ?
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים אולי הגדרת בביוס שאם אחד הכוננים לא עובר איזו בדיקה לא יתבצע boot (אני לא רואה חברה שעושה משהו הגיוני כזה)...
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים הכונן מחובר במקרה כ SLAVE ?הוא צריך להיות כונן יחיד בזמן העדכון עד כמה שידוע לי
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים תנתק לגמרי את הכונן מהמערכת. תעלה את המחשב ללא הכונן. סגור את המחשב וחבר את הכונן. תעלה את המחשב ותראה אם עכשיו הוא מזהה את הכונן.
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים מכיון שעדכנת מהאתר של נק.אני מביו שזה עדכון רשמי כלומר האחריות עדיין בתוקף.עכשיו לשאלה תנסה להשאיר את הקבל של המתח ותנתק את הIDE.לאחר שחלונות עלו תנסה לשים את הIDE ועדיף מצורב(כונן) אחר שהיה מחובר כבר.תראה אם הוא מופיע.(גם במנהל ההתקנים).אם לא אז יהיה קשה לשחזר אך צריך לנסות.אתה התחרפנת לגמרי?- יש חדש? האם ניסית מהשintegral כתב?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.