עבור לתוכן

מחשב לא נכנס ל-WINDOWS אחרי עידכון קושחה ב-NEC 3500.

Featured Replies

פורסם

עידכנתי קושחה דרך האתר של NEC ומאז המחשב עובד רגיל רק שאני מנתק את הצורב.

יש מצב לבטל את העידכון לא דרך WINDOWS?

יש מצב שדפקתי את הצורב ב-3 דקות ?

HELP

פורסם

היה דיסק בצורב בזמן צריבת הקושחה?

פורסם
  • מחבר

לא, הקפדתי למלא אחרי כל ההוראות באתר של NEC.

פורסם

ע"פ מה שידוע לי יש מצב גדול שדפקת ת'צורב .

פורסם

מכיון שעדכנת מהאתר של נק.אני מביו שזה עדכון רשמי כלומר האחריות עדיין בתוקף.עכשיו לשאלה תנסה להשאיר את הקבל של המתח ותנתק את הIDE.לאחר שחלונות עלו תנסה לשים את הIDE ועדיף מצורב(כונן) אחר שהיה מחובר כבר.תראה אם הוא מופיע.(גם במנהל ההתקנים).אם לא אז יהיה קשה לשחזר אך צריך לנסות.

פורסם

מכיון שעדכנת מהאתר של נק.אני מביו שזה עדכון רשמי כלומר האחריות עדיין בתוקף.עכשיו לשאלה תנסה להשאיר את הקבל של המתח ותנתק את הIDE.לאחר שחלונות עלו תנסה לשים את הIDE ועדיף מצורב(כונן) אחר שהיה מחובר כבר.תראה אם הוא מופיע.(גם במנהל ההתקנים).אם לא אז יהיה קשה לשחזר אך צריך לנסות.

לחבר כבל IDE תחת מתח ?! אתה רוצה להרוס את הכונן בכח ?

פורסם

אולי הגדרת בביוס שאם אחד הכוננים לא עובר איזו בדיקה לא יתבצע boot (אני לא רואה חברה שעושה משהו הגיוני כזה)...

פורסם

הכונן מחובר במקרה כ SLAVE ?

הוא צריך להיות כונן יחיד בזמן העדכון עד כמה שידוע לי

פורסם

תנתק לגמרי את הכונן מהמערכת. תעלה את המחשב ללא הכונן. סגור את המחשב וחבר את הכונן. תעלה את המחשב ותראה אם עכשיו הוא מזהה את הכונן.

פורסם

אתה התחרפנת לגמרי?

- יש חדש? האם ניסית מהשintegral כתב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים