עבור לתוכן

SPLINTER CELL מדהים

Featured Replies

פורסם

לדעתי UBISOFT מייצרת משחקים מעולים אחד אחד בקצב מהיר ביותר!

הרפיקה בSP האחרון לPC יפה מאוד ואני מצפה לראות כמה תשפר בחדש..

הGAMEPLAY הוא העשיר ביותר שראיתי...יש מהלכים אתלטים קטלניים ביותר,דרכים שונות להרוג..

רק רציתי לדעת:כדי לכבל 100%אסור להרוג את כולם אלה רק מי שצריך??או שאפשר..

אל תצפה לשיפור עצום בגרפיקה, מדובר באותו מנוע גרפי (שהוא בהחלט הגון) עם שיפורים מינוריים פה ושם.

הגיימפליי יהיה הפתוח ביותר מבין כל הכותרים בסדרה, להחלטות שניקח במשחק תהיה השפעה בהמשך הדרך על רצף האירועים.

בקשר לרייטינג של 100%, לא להפעיל שום אזעקה, לבצע את כל המשימות שמוטלות עליך, לא להרוג אף אחד, שלא יחשדו בך אפילו, בקיצור להיות רואה ואינו נראה.

פורסם

הבעיה העיקרית שלי עם SC:DA הוא העובדה שהרבה חלקים מהמשחק הם במהלך אור יום

לא רק שזה לא חשאי,זה פוגע בכל אווירת ה"שושו"

מכל סרטוני הGAMEPLAY שראיתי,כל אלמנט הSTEALTH הוא ממש מטומטם עכשיו...אויבים לא שמים לב אליך במצבים מגוחכים שהם כן היו אמורים לראות אותך

וזה ממש פוגע בהנאה ככה..

פורסם

יכול להיות שאופי המשימות באור יום הוא פחות חשאי מכיוון שהמפתחים אמרו שהם רוצים לקחת את המשחק הרביעי לכיוון יותר פתוח ופחות חשאי כמו השאר, בכל מקרה לשפוט את המשחק לפני סרטונים זה לגרום לו עוול, אני אחכה להתנסות מגוף ראשון ואז נראה אם באמת זה פוגם בהנאה ובריאליסטיות.

פורסם

אי אפשר להגיד כלום מסרטונים , צריך לשחק קודם

בינתיים כל משחק Splinter Cell שיצא סיימתי ונהניתי רצח, אז אני לא חושב שהחדש יאכזב.

פורסם

לידע כללי הגרסה אשר פותחה ל XBOX/PS2/GAMECUBE מבוססת על המנוע של CT ופתוחה ע"י הסטודיו המקורי שפיתח את כל המשחקים הקודמים בסדרה.

הגרסה של ה PC/XBOX360 פותחה ע"י סטודיו שנגחאי של UBISOFT והיא שונה לחלוטין מהגירסה של ה XBOX הרגיל.

זה לא אותו משחק, העלילה טיפה שונה והשלבים גם כן, אין כמעט חושך ויש בעיות של אחידות במשחק, לעיתים אתה מוסתר ובחושך ועדיין רואים אותך

ולעיתים אתה ביום מואר לחלוטין ועדיין בלתי נראה כביכול.

למי שמחפש את ה SC הקלאסי כמו CT מומלץ שיקנה את הגירסה לאקס בוקס הרגיל מכיוון שגירסת המחשב תהיה שונה מאוד ממה שאנחנו מכירים.

פורסם

כל הסדרה של ספלינטר סל מוצלחת ..

אבל אני הכי אהבתי כמובן את ה-3

Splinter Cell : Chaos Theory

ה-4 Double Agent אמור להיות הכי חזק .. אם הגרפיקה הכי מפציצה

קיצר יש למה לחכות .. !

פורסם

זה יצא כבר לpc?

פורסם

בשבוע הבא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים