עבור לתוכן

כדאי להחליף opteron 148 בopteron 165?

Featured Replies

פורסם

כרגע המפרט שלי זה opty 148, dfi lanparty nf4 ultra-d, g.skill 2gb 400mhz 2-3-2-5. האופטרון בOC די קבוע 2.2@2.8.

עכשיו קניתי את המחשב לפני איזה 9 חודשים, אז לשדרג למערכת C2D לא בא בחשבון, אבל המחירים של מעבדי AMD ברצפה, וב900 שקל אני מביא אופטרון 165 (כפול ליבה) ואני בקלות עושה לו OC מ1.8 ללפחות 2.6 אם לא יותר (הרוב עושים יותר ואפילו הרבה יותר).

כדאי לי? זה ישתלם? שקניתי את המחשב התלבטתי אם לקחת כפול ליבה אבל כבר נגמר לי כל התקציב... וזה נראה לי הזדמנות להתקדם קצת ולשדרג לכפול ליבה.

ובכמה לדעתכם אני יכול למכור את האופטרון 148?

פורסם

האופטרון 165 שווה את ה900 שקל מעבד מצויין.

אני מאמין שתכול למכור את המעבד שיש לך עכשיו (148) 450-550 אולי קצת יותר ככה שיוצא לך לקנות את המעבד החדש ב350-400.

לדעתי משתלם מאוד השדרוג. ;)

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה, נראה לי אני ילך על זה [=

אני מקווה שאני ימצא קונה לאופטי 148...

פורסם

איפה אתה קונה את האופטי 165 ב900 ש"ח?

יש לי כרגע A64 3200 שתכננתי לעשות עליו OC ואפילו קנית זכרונות ולוח אם בהתאם (תבדקו את המפרט) אבל גיליתי שהסטפטינג של המעבד לא משהו אז יצא לי כל החשק. כדאי לי להחליף אותו לאופטי 165? המכפלה שלו נמוכה יותר וזה באסה, כי יהיה צריך לעלות לבאס יותר גבוה ולא בא לי לטחון את הזיכרונות או לעלות להם את התזמונים.

אני ארגיש הבדל מהמעבד הנוכחי שלי מול האופטי 165 בסטוק?

פורסם

איפה ב165 ב900 שקל עכשיו אני קונה!

פורסם

מצטרף לשאלה

"איפה?"

פורסם

יש לי כרגע A64 3200 שתכננתי לעשות עליו OC ואפילו קנית זכרונות ולוח אם בהתאם (תבדקו את המפרט) אבל גיליתי שהסטפטינג של המעבד לא משהו אז יצא לי כל החשק. כדאי לי להחליף אותו לאופטי 165? המכפלה שלו נמוכה יותר וזה באסה, כי יהיה צריך לעלות לבאס יותר גבוה ולא בא לי לטחון את הזיכרונות או לעלות להם את התזמונים.

אני ארגיש הבדל מהמעבד הנוכחי שלי מול האופטי 165 בסטוק?

בסטוק אתה תרגיש הבדל לטובה בריבוי משימות אבל בישומים שאינם תומכים בריבוי ליבות אתה רוב הפעמים תרגיש ירידה

המעבד הזה כעיקרון נחות מהאטלון X2 +3800 אבל בפוטנציאל אובר קלוק הוא עולה עליו .

לא יודע אם שווה לי להשקיע 900 שח בישביל להחליף את ה 3200 שלי שנמצא באובר ל2.6 למעבד הזה שיגיע לאחר אובר לאותו תדר שעון אבל הוא כפול ליבה ובעל יותר קאש . אני חושב שכרגע אני ימשיך לקוות שהמחיר של ה4400 + ירד

פורסם

הייתי קונה op בימקום ה4400 ה4400 אולי אבל אם יהיה לך מזל תגיע ל3ghz אם הopאתה מגיע בכיף ל2.8 ואפילו 3

פורסם

צודק

אבל אני עדיין צריך לחשוב מה לעשות עם המעבד שיש לי כרגע

פורסם

צודק

אבל אני עדיין צריך לחשוב מה לעשות עם המעבד שיש לי כרגע

מחזיק מפתחות ?:D:smile1:

פורסם
link=topic=215418.msg1888696#msg1888696 date=1162214484]

הייתי קונה op בימקום ה4400 ה4400 אולי אבל אם יהיה לך מזל תגיע ל3ghz אם הopאתה מגיע בכיף ל2.8 ואפילו 3

כדי להגיע ל2.8 צריך באס של בערך 311 MHZ

כדי להגיע ל3 צריך 333 MHZ

באיזה תזמונים (אם בכלל) הזכרונות שלי שבמפרט יוכלו לתת את הבאסים הללו? אני לא שש להשתמש במחלקים.....

לגבי המחיר בלמיר, זה לא יאומן!!! :o בטח טעות או משהו.

בנועה ופנדה המחירים של המעבד הזה עוברים את ה2000 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

זה המחיר הנוראמלי וההגיוני שאמור להיות, AMD הורידה דראסטית את כל המחירים שלה כנראה פנדס ונועה לא עידכנו את המחירים (שלחתי לשניהם אימיילים), אם תסתכל למשל בNEWEGG המעבד הזה עולה משהו כמו 170$, מחיר של 900 שקל בארץ הוא הגיוני ביותר.

פורסם

כדי להגיע ל2.8 צריך באס של בערך 311 MHZ

כדי להגיע ל3 צריך 333 MHZ

באיזה תזמונים (אם בכלל) הזכרונות שלי שבמפרט יוכלו לתת את הבאסים הללו? אני לא שש להשתמש במחלקים.....

לגבי המחיר בלמיר, זה לא יאומן!!! :o בטח טעות או משהו.

בנועה ופנדה המחירים של המעבד הזה עוברים את ה2000 ש"ח.

יש לי את אותן זיכרונות ולא יהיה מנוס מלהשתמש במחלקים כי אם הוא יעמוד בתדר זה יהיה בתיזמונים של "9.9.9.9.15 " או משו לא הגיוני כזה

בנתיים אני לא קונה אותו , רק נחמד לדעת שיש לי עוד אופציה

פורסם

סתם לדעת מה מיוחד באופטרון ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים