עבור לתוכן

למה לא אהבתי את COH?, כולם חושבים שזה משחק מעולה???

Featured Replies

פורסם

שיחקתי כמה דקות, היה את הקטע שאני מביא אנשים לחוף ( זה אמור להיות איזה קרב מפורסם במשחקי מחשב כי יש אותו בעוד משחק)

הרגשתי שאני סתם גורר אנשים קדימה בלי שום מחשבה, והכל היה בלאגן גדול מסביב, לא ממש התעניינתי מסביב ופשוט לחצתי על אנשים ללכת לחוף

אחרי זה היו שני מוצבי אויב, זרקתי רימונים, ראיתי גם שהממשק דיי מעצבן, וזהו עזבתי את המשחק

פורסם

השלבים הראשונים תמיד מאפנים, כדי שתתרגל למשחק.

לגבי הממשק, לא ראיתי בו בעיות.

פורסם

מה המטרה של הדיון?

וחוץ מזה, לקרב קוראים "הקרב על נורמנדי", ואם איני טועה, זוהי הייתה הפלישה הימית הגדולה בהיסטוריה המתועדת.

snapdragon

שאני חושב על זה, זה נכון, כמו בספר, שבו ההתחלה משעממת אבל מתישהו הוא הופך להיות משעמם, בשביל לאתר את הקורא, לראות כמה הוא רציני.

פורסם

תתביש לך שאתה לא מכיר את הפלישה לנורמנדי, "איזה קרב מפוסם במשחקי מחשב" פחחחחחחחחחחחחח :pissed:

זה שנראה לך שמיצית את המשחק אחרי שתי לחיצות על העכבר, אני יכול רק להגיד שההפסד הוא כולו שלך - אבל אם אתה לא אוהב אסטרטגיה אין סיבה שגם תאהב את המשחק הזה.

המשחק עצמו נחמד אבל לא יותר מזה, הוא משלב יפה את BF עם אסטרטגיה אבל לא הייתי נותן לו 9 (כמו ב Gayspot). המשחק לדעתי קל מדי (סיימתי בכמה שעות) והיה אפשר לפתח אותו הרבה יותר - כמו למשל שלבי קומנדו בסיגנון המשחק הנפלא ביותר עלי אדמות Commandos 2.

פורסם

well

this thread has proven me that stupidity has no limits

first of all-i HATE people who play 15-30 minutes in a game,and think that this is enough time playing in order to form an opinion about it...its plain retarded...just like those little children who play 10 minutes into HL2,and then stop playing it because they say it "has no action in it"

GOSH

second of all-you are the first guy i have ever heard of who doesnt know what D-Day is,its simply unbelivable...i strongly suggest you to stop playing the computer and start seeing and learning about real human history

:kopfpatsch:

פורסם

מה המטרה של הדיון?

וחוץ מזה, לקרב קוראים "הקרב על נורמנדי", ואם איני טועה, זוהי הייתה הפלישה הימית הגדולה בהיסטוריה המתועדת.

snapdragon

שאני חושב על זה, זה נכון, כמו בספר, שבו ההתחלה משעממת אבל מתישהו הוא הופך להיות משעמם, בשביל לאתר את הקורא, לראות כמה הוא רציני.

לא חושב שהם מנסים לאתגר את השחקנים כדי לראות כמה הם רציניים, השחקנים הם לקוחות וצריך לספק תמורה בעד כספם.

יש שחקנים לנחשפים לאט לאסטרטגיה, ויש כאלו שיש להם עקומת לימוד מתונה.

צריך לרצות גם אותם.

פורסם

I didnt like this game that much either, but logic is right, you should play more than first two missions to see what this game is all about. Loading times are quite long, which ruins the fun somewhat.

פורסם
  • מחבר

מתי שהוא בונים בסיסים וכל זה,

ראיתי את הציון ב Gamespot ולכן שאלתי

המשחק נראה לי דיי סתמי, ולא נוח ממשקית

יצאו בתקופה האחרונה עוד 3 משחקים בדיוק כאלו!, אסטרטגיה במחלמת העולם (לא יודע איזה אחת מהשלוש כנראה)

לזה פשוט יש את הרפיקה הכי טובה והציונים הכי גבוהים, לא ממש התלהבתי למרות שאני אוהב את כל ה C&C , Warhammer40000

פורסם

well

this thread has proven me that stupidity has no limits

first of all-i HATE people who play 15-30 minutes in a game,and think that this is enough time playing in order to form an opinion about it...its plain retarded...just like those little children who play 10 minutes into HL2,and then stop playing it because they say it "has no action in it"

GOSH

second of all-you are the first guy i have ever heard of who doesnt know what D-Day is,its simply unbelivable...i strongly suggest you to stop playing the computer and start seeing and learning about real human history

:kopfpatsch:

כל מילה, זהב!!

פורסם

תתביש לך שאתה לא מכיר את הפלישה לנורמנדי, "איזה קרב מפוסם במשחקי מחשב" פחחחחחחחחחחחחח :pissed:

זה שנראה לך שמיצית את המשחק אחרי שתי לחיצות על העכבר, אני יכול רק להגיד שההפסד הוא כולו שלך - אבל אם אתה לא אוהב אסטרטגיה אין סיבה שגם תאהב את המשחק הזה.

המשחק עצמו נחמד אבל לא יותר מזה, הוא משלב יפה את BF עם אסטרטגיה אבל לא הייתי נותן לו 9 (כמו ב Gayspot). המשחק לדעתי קל מדי (סיימתי בכמה שעות) והיה אפשר לפתח אותו הרבה יותר - כמו למשל שלבי קומנדו בסיגנון המשחק הנפלא ביותר עלי אדמות Commandos 2.

זה כל מילה זהב.לא ברצינות

Commandos 2 זה המשחק הכי טוב ששיחקתי בו בחיים,אפשר גם להוסיף את HL2.

גם לוג'יק צודק.אולי אתה לא אוהב את המשחק מכמה סיבות?

1.המחשב שלך עגלה.

2.אתה טיפש,וכבר הוכחת זאת ע"י ידעותיך הרבות על היסטורית המין האנושי.

=[ אל תקח אישית,מעצבן אותי ששאלת תשאלה הזאת.כאילו חסר לך חלק מהידיעה על השואה.

עריכה:לא בדיוק על השואה,על WW2.אבל בכל זאת יש קשר רציני.

פורסם

אני לא יודע בן כמה הוא, אבל אולי הוא לא למד את זה בבית ספר עדין ולא היה מי שיספר לו עד עכשיו, זו לא סיבה לקטול.

עכשיו הוא יודע והוא לא יטעה פעמיים.

פורסם

א. הממשק של COH הרבה יותר טוב מכל ה-GENERALS, LOTR:BFME ושאר החולרות של EA, ששם אי אפשר לבחור יחידות כמו שצריך כשבוחרים גיבורים ויחידות רגילות, מה שמקשה על השליטה.

ב. האוירה שהצליחו ליצור ב-COH לא קיימת בשום משחק RTS. הסאונד של האפקטים והדיבוב מושקע בטירוף. בקרבות קשים אתה פשוט שומע את הכדורים שורקים לך ליד האוזן, הפיצוצים וגם התגובות של היחידות, כל פרט שם מושקע.

ג. אין כמו לתת ל"די ג'רמנס" בראש.

ד. תתחיל מה-TUTORIAL כדי להבין את הטקטיקה במשחק. זה אי אפשר סתם להגיד לחיילים לעבור מנק' A לנק' B, כי בבניין שליד נק' B יש חבורת גרמנים עם MG שרק מחכים לקצור לך אותם.

ה. לך תלמד היסטוריה.

ו. עיין סעיף ה.

פורסם

אני מרגיש אווירה 0000 וההפך כשאני משחק בא לי לישון..

אחרי יום ארןך בבית ספר אני בא לשחק במחשב ואני נרדם מולו...

כך אני.

פורסם

אני מרגיש אווירה 0000 וההפך כשאני משחק בא לי לישון..

אחרי יום ארןך בבית ספר אני בא לשחק במחשב ואני נרדם מולו...

כך אני.

then go play counter strike

:jump:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים