פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים אין לי כסף לשידרוג מקיף אז השאלה איך זה יהיה אם גיגה זיכרון DDR 2X512 רגיל שהלוח תומך בו ו7900GS הבנתי שהPCI-E בלוח הוא רק X4 אז אני לא יודע אם אפשר בכלל לשים איזה 7900GS ובעתיד אני ישדרג ל DDR2 ואז יחליף לוח בכללובנתיים אני יהיה אם ה6800 שלי בAGP שהלוח תומך גם והמעבד כנראה יהיה E6300 אבל לבנתיים יש לי פנטיום 4 3.0 גיגהרץ ל775 שיריץ אותו קיצר המערכת הולכת להיות בשלב הבניים לכמה חודשיםפנטיום 4 3.0 גיגהרץ סוקט 775כרטיס מסך 7900GS 2X512 DDR 1לוח אם 775Dual-VSTA מבחינת משחקים ולוח אם יהיה סחיבה PCI-E 4X ו7900GS??? או שלוותר ולחסוף ולהחליף הכל מה שיקח לי שנה בערך
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים "הבנתי שהPCI-E בלוח הוא רק X4"מאיפה הבנת את זה?יש דבר כזה בכלל PCI-E X4????...זה לא מתחיל מ X8???כן יש כפול 4, לרוב באלה הזולים המשולבים (AGP/PCI-E) עם צ'יפסט ישן מאודאבל בלוח הזה לא ניראה לי, קראתי את הספרון, ולא צוין שם שום דבר על כךלרוב אם זה כפול 4 כתוב את זה באדום בדף הראשי וגם בספרון
פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים הלוח הנ"ל עובד ב PCI Express X4זה שהיצרן לא מציין לא אומר הרבה (בעצם שתיקה כמוה כהודאה) - בשאר הלוחות שלו הוא לא מהסס לציין בבירור שהם עובדים על X16...כל הביקורות שראיתי בפירוש מציינים שהוא עובד על X4.למשל anandtech מציין זאת בביקורת שמשווה בין PCI Express לבין AGP על הלוח הזה (ד"א שווה לקרוא הוא משווה 7600GS בשתי הקונפיגורציות) :ההבדלים זניחים (לטובת ה AGP X8 שם רוחב הפס גדול יותר).http://www.anandtech.com/showdoc.aspx?i=2814&p=1הלוח גם תומך בDDR2.ראה השוואה של ביצועים בלוח הזה בין DDR ל DDR2 :http://www.anandtech.com/showdoc.aspx?i=2810&p=1ועוד דבר - אם אתה משדרג ל core2 - שים לב שהלוח תומך במעבדים האלו החל מגרסת ביוס 1.40, כך שתצטרך כנראה לעדכן.
פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים אני גם קונה את הלוח הזה וחרשתי עליו בביקורותהוא באופן עקרוני מעט חלש יותר בביצועים גרפיים (ללוח מקביל עם ציפסט אחר ואפיק PCI EXPRESS X16) ההפרשים הם קיימים בצורה הכי חזקה בכרטיסים החזקים וגם אז הם באחוזים קטנים בין 6 ל 10 אחוז הפרשהלוח הוא לטעמי פיתרון מושלם לשידרוג זמנישווה קניה (כולה 370 ש"ח)ואח"כ לאט לאט מחליפים כרטיס מסך וגם קונים DDR2 ואח"כ אפשר להחליף לוח מקסימום הפסדת 370 שקלשווה במקום לחכות שנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.