פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים אני מנסה לעשות OC למעבד שלי אבל משום מה אני לא מצליחעשיתי בעבר OC אם אותו מחשב מעבד1.8 P-4 אבל משום מה אם המעבד החדש אני לא מצליח אני מעלה ב10 מפעיל מחדש ומה שקורה זה המחשב בודק אם יש דיסקים הפעלה וכאלו שאין לי קשיח זה המפרט שלי 3.2 פרסקוט לוח איביט IS7512 ADATAGF6800GT80-7200
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים מה עם נעילת PCI\AGP? דאגת לזה?בדרך כלל זה הגורם לאי זיהוי דיסקים בזמן OC.
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים מחבר על מה את מדבר ??תסביר לי עשתי בעבר אם המחשב הזה OCרק מעבד שונה ולא היה לי בעייה
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים זה קשיח SATA כי ראיתי איפו שהוא שהציפסט לא יכול לעבוד אם אוברקלוק ולאפשר לציפ של הSATA לעבוד ובגלל זה עדיף להשתמש בIDE אם הציפסט (865) ולעשות OC אבל יכול להיות שפשוט הOC שניסיתה פשוט לא יציב תנסה להוריד קצת ולנסות שוב
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים על מה את מדבר ??תסביר לי עשתי בעבר אם המחשב הזה OCרק מעבד שונה ולא היה לי בעייהאמור להיות לך בביוס אפשרות לשנות את הFrequency של הPCI ו\או הAGP.אם יש לך אפשרות כזאת - תקבע את הPCI ל33 מגה הרץ, ואתה הAGP ל66 מגה הרץ. ככה אתה נועל אותם.אם אין לך אפשרות כזאת, אז זאת הבעייה שלך כנראה. כדאי לך לבדוק על הנושא בהקשר ללוח שלך באינטרנט.
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים מחבר אמור להיות לך בביוס אפשרות לשנות את הFrequency של הPCI ו\או הAGP.אם יש לך אפשרות כזאת - תקבע את הPCI ל33 מגה הרץ, ואתה הAGP ל66 מגה הרץ. ככה אתה נועל אותם.אם אין לך אפשרות כזאת, אז זאת הבעייה שלך כנראה. כדאי לך לבדוק על הנושא בהקשר ללוח שלך באינטרנט.שהמחשב עולה זה מראה הPCI ל33 מגה הרץ, ואתה הAGP ל66נראה לי שזה בגלל הקשיח SATA
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.