פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים אני משער שימליצו לך פה על הרבה תוכנות טובות למלאכה, אני אמליץ לך על אחת שאני עובד איתה:Crystal Playerתוכנה קטנה, כוללת כמובן הוספת כתוביות ועוד הרבה מאוד פונקציות כמו שינוי בהירות, גודל/רוחב תמונה (וכל השאר שצריכות להיות בתוכנה כזאת).במידה וחסרים קודקים התוכנה מסוגלת לגשת אל האינטרנט ולאתר בעצמה את החסרים ולקינוח- יש לה ממשק פשוט ומעוצב.
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים מחבר אני משער שימליצו לך פה על הרבה תוכנות טובות למלאכה, אני אמליץ לך על אחת שאני עובד איתה:Crystal Playerתוכנה קטנה, כוללת כמובן הוספת כתוביות ועוד הרבה מאוד פונקציות כמו שינוי בהירות, גודל/רוחב תמונה (וכל השאר שצריכות להיות בתוכנה כזאת).במידה וחסרים קודקים התוכנה מסוגלת לגשת אל האינטרנט ולאתר בעצמה את החסרים ולקינוח- יש לה ממשק פשוט ומעוצב.תודה רבה לךעוד מישהו ?
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים אני משתמש בעקרון בWMPאבל מותקן אצלי גם CyberLink PowerDVDו Media Player Classic שבא עם הקודקים של KLITEכל אחד איך שנוח לו ויותר טוב לו לעין.
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים new programALSHOWhttp://www.altools.net/ALTools/ALShow/tabid/57/Default.aspx
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.