פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים תכננתי לקנות את הכרטיס קול הנ"ל , אך עקב בעיות טכניות של הכרטיס עם הלוח שלי ( DFI Ultra-D) אני יאלץ לוותר עליו וגם עקב הביקורות הלא ממש מעודדותהאם יש כרטיס קול טוב יותר בתקציב שלו?
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים חשבת על הXtreme Gamer?לפי מה ששמעתי אין לו את הבעיות הטכניות שיש לאחיו הגדול והוא עולה הרבה פחות.
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים מחבר אכן, שווה לבדוק את הXTREME Gamer...אני רואה שלך יש את ה ZS(לא מצוין אם זה גירסת ה Gamer) אבל אתה מרוצה?
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים לגיימינג לא, אבל יש למוזיקה נטו.על איזה כרטיס מדובר, שמהווה אלטרנטיבה ל X-fi למטרת מוזיקה נטו??
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים אני רואה שלך יש את ה ZS(לא מצוין אם זה גירסת ה Gamer) אבל אתה מרוצה?אכן, יש לי את הכרטיס הנ"ל ואני מאוד מרוצה ממנו. במשחקים הוא מצויין, שומעים כל צליל מדוייק ואיכותי... במוסיקה הוא גם מעולה. אגב, אין הבדל בכרטיסים ZS וZS Gamer... שניהם בעצם אותו כרטיס בדיוק רק שבגירסאת הגיימר נכללים כמה משחקים בחבילה זה הכל.
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים EMU לדעתי, תתחיל להיסתכל לכיוון שלהם, אלה חברה, והרבה פחות בעייתית מ-CREATIVE (אנטולי מרדכי, האיש שעומד מאחורי כל ביקורות הסאונד הטובות בשנים האחרונות, אומר את זה בעצמו...)
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים כרטיס ה-Audigy2 ZS זול ב$20-$40 דולר מכרטיס ה-XtremeMusic ושניהם יחסית מאוד דומים. ההבדל בין השתים מתבטא בכך שה-XtremeMusic בעל טכנולוגית ה-Crystalizer ו-CMSS (יש כאלה שעושים שימוש בהם, וכאלה שמעדיפים לנטרל אותם), כנראה שהביצועים במשחקים יהיה יותר טוב, אבל לא בהרבה. כמו כן טוענים שהוא יותר 'מאוזן', ועוד כמה הבדלים שאני לא ממש זוכר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.