פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים כשאני רוצה לטעון אתר מה address bar,הוא לא עולה אוטומטית, אלא רק מוצג ב address bar ואני צריך ללחוץ על Entrer או על המשולש (GO to) שיש מימין ל address bar.לעוד משהו זה מתנהג ככה?משהו יודע איך לפתור את זה?
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים מחבר מצאתי!הבעייה הייתה ב Tabbrowser Preferences.ניסיתי לשחק שם עם כל ההגדרות ושום דבר לא עזר אז עשיתי לזה DISABLE.יש ADD ONS של TAB-ים לגרסא 2.0 שלא עושה בעיות?
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים תבדוק אולי הם עידכנו את הגירסהמתי הורדת את הadd 0n הזה לפני או אחרי שהם פירסמו רשמית את ff2?
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים מחבר זה היה מותקן עוד ב 1.5 ועידכנתי את זה אחרי שהתקנתי את הגרסא ל 2.0...
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים יש לך את roboform המעולה. אבל היא לא חינמית (יש גירסאת טרייל עד 10 סיסמאות או משהו כזה). היא בהחלט שווה את הכסף. אני משתמש בה כבר שנה וחצי... אולי יותר. אני לא הייתי מסתדר בלעדיה.
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים תודה, חשבתי שיש הרחבה , אולי ננסה את הרובו על שועל האשroboform אני מכיר מavant אבל נדמה שזה היה לי על תקופת זמן מוגבלת, דרך אגב לmaxton יש את זה מובנה, alt+1 שמירה, alt+q שליפה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.