עבור לתוכן

צריך תוכנות עריכה אני חושב בשביל וידאו לעשיית אפקטים הוספות וכל מיני...

Featured Replies

פורסם

המיקצוע שלי בעתיד אני חושב זה ליהיות במאי/עורך/צלם ושחקן ...בקיצור כל מה שצריך לעשיית קליפים.

עכשיו כשאני עושה קליפ אני צריך לערוך אותו בתוכנות שונות כיאלו להוסיף אפקטים לחתוך קטעים מהסרט להדביק להוסיף את השיר כמובן לעשות בקיצור מה שאני רוצה לסרט יש תוכנה כזאת .....? ואם יש כמה תגידו לי איך קוראים לתוכנות. ותודה רבה. :xyxthumbs:

פורסם

כנס לאתר של Adobe יש שם תוכנה מאוד מאוד מקצועית, לא זוכר את שמה

פורסם

Adobe premiere בשילוב עם after effects.

פורסם

Adobe premiere בשילוב עם after effects.

:xyxthumbs:

Just know that u can't just install those two and start editing like a pro. It takes time and effort but u can get very good results.

good luck ;)

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

תחליט מה אתה רוצה כי אלה דברים שונים.

נכון שצלם צריך לדעת קצת עריכה כדי לצלם טוב, ועורך צריך ידע בסיסי בצילום כדי להגיד לצלם מה לעשות. (במקרה אני שניהם).

צריך למידה והשקעה.

בגדול אתה צריך גם מערכת עריכה- דבר לא זול בכלל.

השאלה אם אתה באמת רוצה?

נ.ב- בן כמה אתה ומהיכן? (אתה יכול לענות לי בפרטי אם אתה רוצה, פשוט אני מחפש עובדים).

פורסם

Sony vegas היא אפשרות מאוד קלה ונוחה.

פחות מקצועית מpremiere, אבל למשתמש הפשוט(וגם החצי-מקצועי) היא תספיק בהחלט.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

תודה רבה רבה על העזרה!

ואני רוצה להגיד לכם משהו:

אתם יודעים שרוב הקליפים בעולם פשוט אין להם משמעות!

אני מבטיח לכם שבעתיד המילים יקבלו יותר משמעות יותר להיכנס לתוך המילים של השיר כל מילה צריכה להיות חלק מהשיר פשוט המילים של אותו זמר/ת צריכים להפוך למין מציאות ואכן רוב הקליפים שאני רואה הם ללא שום טעם פשוט הרוב מראים תזמר שר ללא שום קשר למילים +- אז מה הטעם בלעשות קליפ?! וזה עוד כלום אני לא יפרט אבל הם מוצגים בMTV .

כל פעם שאני שומע שיר מדהים מכל הסיגנונות ואני רואה את הקליפ של השיר אני פשוט הרוב בהלם.

קליפ צריך לתת משמעות לשיר אבל זה לא קורה. :'(

הפעם אם אני יצליח אני יעשה קליפים בארץ, נתחיל מקטן ונסיים בגדול שזה קליפים רציניים בחו"ל.

רציתי להיכנס לעסק הזה כדי להראות דרך חדשה ומקורית ולהפוך את השיר למציאות! פשוט ככה!

אני חייב להגיד שאין כמו השירים של פעם והקליפים של פעם. קלאסיקה שאי אפשר לתאר!

ומה שמיסתובב לי בראש באמת לא ניתן לתאר, רעיונות מפה >>> ועד להודעה חדשה. ;D

יש לי פוטנציאל ואני יממש אותו אני דיי מתחיל ביגלל זה אני רוצה לילמוד קודם כל עריכה ואז להתחיל את הדבר האמיתי.

דרך אגב אני בחור עובד חסכתי דיי הרבה כסף מעל 10אלף + ועוד לא בחרתי את מצלמת הווידאו בשביל להתחיל.

אני כבר ידבר על זה בעתיד.

פורסם

10 אלף למצלמה, זה בקושי מספיק לעדשה לבד... זה כלום.

מצלמת כתף "נורמלית" מחירה 30 אלף... עם עדשה 17 רגילה.

אם אתה רוצה מצלמות "קטנות" לא לכתף, יש את ה X100 של פנסוניק טובה מאוד, אך יש לה יעודיות לקליפים בלבד ולא לדברים אחרים.

העדשה שלה מוגבלת ולא ניתנת להחלפה. מחירה 25 בערך.

גם משומש לא תמצא ב 10...

צר לי לאכזב.

פורסם

ד"א, תראה את הקליפ America של Rammstein, הוא נחמד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים