עבור לתוכן

מתלבט בין LG H10N ל פיוניר 111? (כבר יש בחירה - פירוט בפנים)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אני מעונין לקנות היום צורב , קראתי בפורום עברתי על כמעט כל מה שרשום על הצורבים.

לפי בחינה של כל התגובות , הצורבים הנ"ל הם מהמומלצים , לא הצלחתי לגבש דעה החלטית איזה מהם כדאי לקנות.

מה אתם ממליצים אודה לתשובה בהקדם ההפשרי , כמו שאמרתי אני מעונין לרכוש אחד מהם היום.

בנוסף שאלה כללית : (אני מניח שעוד אנשים ישמחו לדעת את התשובה)

1. מה זה cross flash?

2. מה זה FL ? נראה לי שזה lable flash אך מה הפירוש מה זה עושה ? שאני אוכל לשנות את הLABLE?

תודה מראש לכל העוזרים,

גל

נ.ב. התשובה החשובה יותר היא לגבי מה כדאי מבין הצורבים הנ"ל.

פורסם

PIONEER מנצח בהליכה.

היה לי את שניהם וזו המלצתי האישית.

LABLE FLASH זו טכנולוגיה מתחרה ל-LIGHTSCRIBE (צריבת גרפיקה על גבי הדיסק).

פורסם

corssflashing זה צריבת קושחה של צורב אחר על הצורב שלך, במקרים מסויימים ישנם צורבי OEM של חברה מסויימת אבל הצ'יפ שבפנים הוא של חברה אחרת, החברה שמוכרת את ה OEM מורידה כמה אפשרויות אבל הצ'יפ שבפנים תומך בהם, לכן crossflashing אפשרי.

CF של קושחה שלא מתאימה תהרוס את הכונן, CF שלא הצליח יכול להרוס את הכונן, CF בכללי מבטל כל אחריות שיש לך על הכונן... אז לקחת בחשבון.

פורסם
  • מחבר

היי תודה לכל המגיבים :)

כל יום לומדים משהו חדש, חוץ מכל הדברים שהסברתם בצורה מעולה , תודה רבה .

למדתי גם מה זה DVD RAM - אז למי שכמוני שעד היום לא ידע זה למעשה פורמט (דיסק) כמו DVD RW רק שניתן לעבוד כמו "ארד דיסק" ניתן למחוק לכתוב לערוך הוא הרבה יותר אמין וגם ניתן לעשות שכתוב 100,000 פעם במקום 1000 בDVD RW רגיל. הוא משמש למי שעושה גיבוים כל יום או שמשנה קבצים לעיתים תכופות עורכים גרפים או של סרטים. זה בערך מה שהבנתי לגביו, מקווה שעזרתי .

בכל מקרה אלך בעצתך "צונמי" ואקנה את ה Pioneer 111 . תודה רבה על הענות המהירה של שניכם. :yelclap:

גל.

פורסם
  • מחבר

שלום לכולם,

אני לא רוצה לפתוח טרד חדש, לכן אשאל כאן זה גם יהיה יותר מסודר ואנשים שיתקלו בשאלות כמוני יכולו למצא את כל התשובות כאם.

אז השאלה היא ככה:

האם יש הבדל בין Pioneer 111D לבין Pioneer 111 בלי הD יש גם אחד שהוא Dbk מה כל אחד מהם אומר?

אם אכן ויש הבדל על איזה מהם הייתם ממליצים לקנות ?

חיפשתי שאלות קודמות בנושא אך אין אף שאלה דומה לזאת בפורום , לפחות לפי הגדרות החיפוש שלי.

תודה מראש לכל העונים ויום טוב,

גל

פורסם

111D לא תומך בצריבת DVD RAM ,ובביטסטינג .

DBK זה 111D BLACK כלומר אותו צורב בצבע שחור.למעשה זה אותם צורבים(אם D ובלעדיו),רק שאלה של קושחה.כך שאם אתה לא מפחד להחליף זה לא עיקרוני אבל עדיף את 111 שלא תצטרך לשחק איתו.אולי תיהיה הפסקת חשמל ;D.

פורסם
  • מחבר

היי גבר ,גבר!

תודה רבה על ההסבר המפורט.

אני בטוח שלא רק עזרת לי ,אלא לעוד המון אנשים.

אני אלך על 111 אני מקווה שאני אמצא אותו. כי עד עכשיו אמרו לי 111D .

ושוב אלפי תודות. בכלל לכל המגיבים תודה רבה.

עזרתם לי מאד.

:)

פורסם

אחרי שתקנה

ניתן לבצע עדכון קשוחה ל 111D ולהפוך אותו ל 111L - שכן תומך ב DVD RAM, וגם נותן אפשרות לצריבת תמונה על הדיסק ( ובתור בונוס תקבל region free dvd )

פורסם
  • מחבר

מעולה , אז למעשה מה שאתם אומרים זה אותו צורב פשוט עם אותם יכולות , פשוט קושחה שונה.

האם אני צודק ?

תודה רבה.

גל

עריכה: הזזתי פסיק שלא היה במקום :)

פורסם

אכן.אך כאן שינוי קושחה הוא לא רשמי ומבטל את האחריות.(כמו שכבר אמרתי).

פורסם
  • מחבר

אוקי לאחר שעשיתי חיפוש בזאפ,

התקשרתי כמעט לכל החנויות . בכולן בלי יוצא מן הכלל לא היה את דגם 111 (ללא הD) , אפילו כשדגם זה הופיע להם באתר.

לכולן היה את דגם 111D אך לפי מה שאמרתם , עדיף לקנות את ה 111 (ללא הD) . בחנות אחת בלבד לפי מה שהיה רשום בפירוט של היבואן הכי קרוב היה DVR 111 BK (גם ללא הD) האם זה ה 111 הרגיל רק בשחור?נראה לי לפחות שהפרוש של BK זה שחור....

אם לא אמצא את ה111 , אולי מישהו ממכם יודע איפה ניתן לרכוש אותו ? או לחלפוין כדאי כבר לקנות את ה111D?

תודה מראש לכל העוזרים ,

גל

פורסם

111BK זה אכן 111 בצבע שחור.אם זאת בעיה למצוא 111 קח את D.חבל על הטירחה.אם תרצה לצרוב DVD RAM אז תחליף קושחה.זה היה גם השיקול שלי ועד עכשיו(3 חודשים) לא החלפתי כי פשוט אני לא צריך.בנועה בדקת?רשום 111 ובד"כ הם מדייקים.

פורסם

לרב האנשים DVD-RAM הוא מיותר... לי אמנם אין אפשרות כזאת בצורב, אבל אני לא ראיתי את הצורב בדבר כזה, בגלל שאני לא צריך גיבויים שוטפים.

פורסם
  • מחבר

היי , בכל מקרה היום הזמנתי את ה111BK (ללא הD) עלה 250 ש"ח . ההבדל בין המחירים זניח ואם אני יכול בעוד 20-30 שקל לקבל אותו מוכן עם האופציה ,למרות שהסיכוי שאני אשתמש בה הם קלושים ביותר. אבל יהיה לי אחריות במקרה הצורך.

ואני חושב שבשביל עוד 20-30 שקל זה לא נוראי ואני מוכן לספוג את ה"הפסד" הכלכלי.

אתן תגובה על הצורב ברגע שאקבל אותו (יותר נכון אלך לקחת אותו) , כנראה זה יהיה ביום שני או שלישי .

לילה טוב לכולם וסופ"ש מהנה.

גל

פורסם
  • מחבר

אחרי שתקנה

ניתן לבצע עדכון קשוחה ל 111D ולהפוך אותו ל 111L - שכן תומך ב DVD RAM, וגם נותן אפשרות לצריבת תמונה על הדיסק ( ובתור בונוס תקבל region free dvd )

היי קניתי כבר את ה 111BK (ללא הD) האם גם אותו ניתן להפוך 111L שיתמוך בלייטסקרייב?

תודה מראש ,

גל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים