עבור לתוכן

מהם ההבדלים בין Core Duo ל Core 2 Duo?

Featured Replies

פורסם

אני די נעול על ה HP 5269 כנייד שאני מתכנן לקנות, אבל מעניינים אותי ההבדלים בין שתי הגרסאות של המעבדים- מהם בעצם ההבדלים הטכניים ועד כמה ההפרש מורגש? האם הסכום הנוסף מצדיק את ההשקעה?

פורסם

הטכנולוגיה שונה , החל מצריכת חשמל נמוכה יותר , עליה גבוהה מאוד בביצועים , ותמיכה ב64 ביט

מאוד שווה את ההבדל הכספי

פורסם

אי אפשר היה לטעות יותר.

הטכנולוגיה מאד דומה, כאשר הארכיטקטורה של המרום מאד דומה ליונה, פשוט משופרת. צריכת החשמל קצת יותר גבוהה(למרות שהPERFORMANCE PER WATT יותר גבוה במקצת לפחות בגרסת ה4 מגה CACHE).

בביצועים, בכל הבנצ'מרקים שעשו באתרים, השוו בין גרסת ה4 מגה CACHE של המרום(לאומת זאת בT5XXX יש 2 מגה CACHE) לבין היונה, והפרש הביצועים היה יחסית גבוה בתוכנות מסויימות(עד 20 אחוז) ולא קיים בתוכנות אחרות. בקיצור אם אתה מחפש ביצועים גבוהים יותר משמעותית, אז לא תקבל אותם עם הCORE 2 DUO על פני הCORE DUO. והתמיכה ב64 ביט היא כרגע לא יותר מגימיק שיווקי.

לגבי הבדל כספי, הוא בכלל לא קיים, מעבדי הCORE 2 DUO זהים במחירם לCORE DUO.

על איזה סכום נוסף מדובר? תן נייד שלדעתך מתחרה בו, ואז נוכל לראות מה יותר טוב בשבילך.

פורסם

לדעתי זה שווה את ההשקעה ( 75 $ ) ל T5600 ( מחירים של DELL ) , ברגע שיש 20% ביצועים זה לא דבר של מה בכך , במיוחד שכל התוכנות עוברות עדכונים בשביל שיפור ביצועים ותמיכה יותר טובה ב C2D .

פורסם

חבל שהתעלמת מההודעה שלי שהסבירה שההבדל אפילו לא קרוב להיות 20 אחוז.

פורסם

ההבדל הוא גדול כאשר צוואר הבקבוק הוא המעבד

במשחקים למשל שם צוואר הבקבוק הוא כרטיס המסך כמעט ואין שיפור, ברוב היישומים האחרים השיפור לא מבוטל.

צריכת החשמל שלו דומה ליונה ואפילו מעט יותר טובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים