עבור לתוכן

חיבור המחשב לטלויזיה-מזהה רק צג אחד או מחשב או טלויזיה לא שניהם יחד

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב חדש...ורציתי לחבר אותו לטלויזיה.

יש לי כרטיס מסך Geforce 7300Gs 256MB חיברתי את המחשב והטלויזיה באמצעות כבל Svideo משני הצדדים..

ועכשיו שאני מחבר למחשב הוא מזהה את הטלויזיה אבל הוא נותן לי לבחור רק צג יחיד כלומר אפשר לראות רק במסך המחשב או רק במסך הטלויזיה ואני לא מבין למה אין את האפשריות האחרות -שכפוול וכל האחרים....

אם מישו יודע..או נתקל בבעיה כזו..בבקשה עזרה..

תודה רבהה לעונים!!

פורסם

אתה משתמש בדריבר 91.47?

פורסם
  • מחבר

כן אני משתמש בדרייבר הכי חדש..ואין זה דפוק אני לא מבין למה....

מה יש בעיה בכרטיסים החדשים שזה לא נותן..כי לאחי יש FX5700 והוא כן מצליח וזה נותן לו את השיכפול וכל האפשריות האחרות..

פורסם

תחבר את הכבל מההתחלה של ה S-Video תכנס ל Nvidia Control Panel ותחת הקטגוריה של ריבוי צגים >שנה את הגדרות תצורת התצוגה

פורסם

הבעיה הזאת היתה מוכרת גם אצלי בתור אחד שקנה רק לפני חודש כרטיס מסך של ג'יפורס (6800GS)

בעיקרון אתה צריך להיכנס לאייקון בפינה הימנית (עם הציור של העין) עם לחצן ימני ולהיכנס לתפריט:

NVIEW DISPLAY SETTING - CLONE ולבחור באחת מהאופציות. ככה תראה את אותה תמונה גם בטלויזיה וגם במסך.

מקווה שזה עזר לך. אם לא - שלח תגובה נוספת בפורום ונראה לאן נתקדם משם.

פורסם
  • מחבר
תחבר את הכבל מההתחלה של ה S-Video תכנס ל Nvidia Control Panel ותחת הקטגוריה של ריבוי צגים >שנה את הגדרות תצורת התצוגה

עשיתי את זה ואין הוא כותב ב1.צג יחיד וב2.יש לי שם לבחור או טלויזיה או מסך מחשב ו3. סגור

אין יש שם רק צג יחיד אין לי שום אפשרות אחרת..

פורסם

תעלה צילום של המסך בבקשה

• 1 שנה מאוחר יותר...
פורסם

שלום

אני משתמש חדש בפורום.

קניתי טלויזיה של פיליפס 37" מדגם חדש (שטוחה עם רזולוציה גבוהה) מדגם 3512.

יש לי לנובו N100 עם כרטיס GeForce 7300.

אני לא מצליח לראות בטלויזיה באיכות טובה את מה שאני רואה על המחשב לאחר חיבור עם S-Video.

הפונטים נראים רע ומטושטש, לא עזרו המשחקים בפונקציות של הטלויזיה, והמחשב מגביל אותי לרזולציה של 1024/768 כאשר אני רוצה

לראות אותו הדבר בשניהם.

אני יכול לשחק עם פורמט הטלויזיה 4:3, 16:9 וכו', אך אין שום שינוי באיכות הגרועה שאני רואה.

אשמח מאוד אם מישהו יוכל לומר לי איך אוכל לראות טוב בטלויזיה את המחשב (שכפול המסך) לפי ההגדרות של החומרה שלי, אני די אבוד כאן...

תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים