עבור לתוכן

OpenGL Switcher

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה עם הOpenGL כשאני משתמש בדרייברים חדשים משחקים ישנים כמו CS 1.6 וכו' עובדים בצורה לא טובה עם כל מיני ארטיפקטים ומריחות של הטקסטורות וכו' בכל מקרה השאלה שלי אם יש דרך ליצור מין פרופיל של OpenGL ומתי שאני ירצה לשחק משחקים ישנים כמו CS אני פשוט יוכל לשנות את הפרופיל של הOpenGL לגרסא ישנה יותר ולשחק בלי בעיות כי כרגע אני עם CATALYST 3.8 ובשביל לשחק משחקים חדשים אני צריך לעדכן את הדרייבר לגרסא יותר חדשה. אני יודע שיש בחלק מהדרייברים הישנים של NGO יש OpenGL Switcher אבל אני מעדיף להשתמש בדרייברים חדשים של ATI ולא עם כל מיני אופטימיצזיות וכדו'.

פורסם

כנס להגדרות של הדרייבר חפש alternate pixel center או משהו כזה, וזה יעיף את הארטיפקטים.

ולא אתה לא יכול לעשות דבר כזה ללא התעסקות עם הדרייברים, אין בדרייברים את הICD הישן, תוכל למצוא את זה רק בגרסאות custom של דרייברים, או תוכנות צד שלישי.

פורסם
  • מחבר

זה מה שאני רוצה אני רוצה תוכנה צד שלישי שתעשה את זה שדרכה אני יוכל לשנות את הפרופילים של הOpenGL אני ידוע שדרך הדרייבר אני לא יוכל. ו"alternate pixel center" זה בטוח מה שלא יפתור את הבעיה. הבעיה קשורה לOpenGL בדוק. אתה מכיר תוכנה שמסוגלת לעשות את זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים