עבור לתוכן

מפרט למשחקים כבדים תקציב קצת יותר מ 10000 ש"ח ללא ציוד היקפי

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות מחשב אחרי ה 13 בנובמבר טוב אז ככה על מעבד זכרונות וכטריס מסך החלטתי

מעבד: Kentsfield Core 2 Extreme QX6700 processor

כרטיס מסך: Geforce 8800gtx

זכרונות: CORSAIR Dominator 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1111 (PC2 8888) Dual Channel Kit Desktop Memory

אני יביא את החלקים האלו מחו"ל השאר מהארץ זה אמור לצאת בסביבות ה 2100 דולר אז יש לי בערך אז יש לי עוד קצת כסף בשביל שאר החלקים ואני מעוניין שאתם תעזרו לי לבחור אותם תודה

פורסם

לא הבנתי...10000 שקל לחלקחם שאתה הולך לקנות בארץ או שזה כולל החלקים מחול?

פורסם
  • מחבר

התכוונתי שהכל ביחד אמור לצאת בסביבות ה 10000 אפילו 11000 ש"ח ואת הזכרון כרטיס מסך ומעבד אני יקנה בחו"ל כי זה יקר מדי בארץ

פורסם

בזבוז כסף מצויין!

תתחדש.

פורסם

אם אתה מתכנן לקנות מה-13 לנובמבר מה אתה פותח עכשיו את האשכול? =\

תפתח ב-13 לנובמבר..

פורסם
  • מחבר

בזבוז כסף מצויין!

תתחדש.

למה בזבוז כסף גם אם אני יקנה מחשב ב 3000 ש"ח לא יקנו לי חדש עוד 3-4 שנים.... את המחשב הנוכחי יש לי כבר 9 שנים ואפילו לא שידרגו לי אז אם אני כבר קונה אז עדיף לקנות משהו שיהיה טוב לעוד הרבה זמן

פורסם

חח אבל תחשוב על זה.. גם ספק בשביל כל זה יעלה מלא כסף.. יותר מ200 דולר.. וגם מארז טוב.. עוד 100 דולר

דיסקים קשיחים עוד 150 דולר.. הזה כבר יותר מ2000 שקל.. חוץ מזה בשביל משחקים כבדים אתה לא צריך כזה מעבד חזק.. לך על משהו יותר זול.. E6600? והכרטיס מסך אולי גם יותר מדי חזק.. אבל זה החלטה שלך.. והזכרון בכלל לא שווה קח משהו בהרבה פחות יקרה ואני מבטיח שלא תרגיש הבדל..

פורסם

אוקיי לפי מה שבדקתי...דבר ראשון בשביל כזה מחשב עם מעבד 4 ליבות זיכרונות סוסים וכרטיס מסך בשמיים הכסף לא מספיק בכלל!

אלה אם כן אתה קונה את החלקים בחול 2100$=קרוב ל9000 שקל ואז אתה צריך להוציא מינימום 3000 שקל בארץ וזה יוצא 1000 שקל יותר מהתקציב שלך.

יש לי הצעה נחמדה אליך...אם אתה אומר שאתה חי עם מחשב בן 9 שנים תשאיר אותו עוד חודש + וכשיצוא המחרים בארץ וחלקים תומכים ב100% במעבד [לא יודע אם יש כבר-או שבעצם הלוחות של C2D מתאימים...] נבנה לך מפרט מצוין! שיספק אותך בעוד 9 שנים.

כי עכשיו להגיד לך מחירים ולבנות מפרטים זה גם בזבוז זמן שלנו ומצד שני אתה גם מנסה לבזבז את הכסף שלך...חכה ימצא בארץ רשמית נעשה את העבודה טובה יותר ונדע טוב יותר מחירים...מקווה שהסברתי את עצמי טוב...כי אני גם לא הכי הבנתי מה כתבתי :):kopfpatsch:

פורסם

בזבוז מוחלט לקנות מרובע ליבה ו-G80 איך שהם יוצאים,רק שני החלקים האלה יקחו לך 75% מהתקציב ואולי יותר.

ובכל מקרה,מי קונה מעבד ב4500-5000 ש"ח?! זה תמיד ביזבוז ולא חשוב על מה מדובר!

קנה לך 6600 חמוד עם כ.מסך שיספיק לך לשנה בכיף,קח לוח שככל הנראה יתמוך וכשהעניין יהיה במחירים נורמאליים תקנה ותהנה לך עד 120 אפילו

פורסם
  • מחבר

אני הייתי קונה מחשב פשוט יותר אם יכולתי להחליף אותו אפילו פעם ב 3 שנים אבל ככה זה הם לא אוהבים להחליף לי אותו אז עכשיו אני לוקח את זה ואני ישדרג אותו כל כמה זמן שנתיים/3 מהכסף שלי וד"א אולי אני גם יביא את הספק לוח האם והharddrive מחו"ל ואת הקצת שנשאר אני יקנה בארץ חשבתי לרדת בזכרונות אלו עולים 610$ אולי אני יקח את ה 1066 של corsair

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים