עבור לתוכן

מסכים כחולים במחשב חדש

Featured Replies

פורסם

המחשב אצלי כולה שלושה ימים וכבר יש בעיות.

זה התחיל אתמול בלילה כששיחקתי ב- Company of Heroes וזה יצא לי פעמיים למסך כחול עם פירוט של שגיאה שאני לא מבין ודרישה לריסטרט.

היום זה קרה עוד 4-5 פעמים שאפילו לא שיחקתי .. כולה כמה תוכנות עבדו וקיבלתי מסך כחול.

יש לציין שעשיתי חיפוש בפורומים ולא בדיוק מצאתי משהו שיפתור לי ת'בעיה. ראיתי שאומרים לאנשים להוריד MEMTEST ולבדוק בעיות בזכרון אבל לא מצאתי גם מדריך לתוכנה

ד"א יש צורך בהעלאת תיקיית המינידאמפ ?

תודה מראש

פורסם

מדריך ל Memtest86+

וכן כדאי כי תעלה את תיקיית ה Minidump לפה

Start>Run>%systemroot%\minidump\

אם יתברר כי זו בעיית חומרה תשלח את המחשב בחזרה לחנות ושהם ישברו את הראש

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה.

הנה תיקיית המינידאמפ

[attachment deleted by admin]

פורסם

מי הייצרן של הזיכרונות ו כרטיס המסך שלך ?

פורסם
  • מחבר

זכרונות Twinmos

כרטיס מסך Connect3D

פורסם

לך לחנות המחשבים - שישברו שם את הראש

זה או הזירון או כרטיס המסך

נ.ב.

אם הייצרן יותר מוכר ואמין - הסבירות שהרכיב שלהם יכשול יהיה קטן

TWINMOS - הם בעייתיים כי הם זולים

פורסם
  • מחבר

תגיד אתה בטוח בדברים שלך ?

או שאתה סתם זורק לי דברים ?

כי בדקתי בתוכנה שבודקת את הקבצי MINIDUMP עם המדריך שיש באתר ולפי מה שהבנתי אין לי בעיות עם הזיכרון .. תפו תפו תפו

פורסם

לך לחנות המחשבים - שישברו שם את הראש

זה או הזירון או כרטיס המסך

נ.ב.

אם הייצרן יותר מוכר ואמין - הסבירות שהרכיב שלהם יכשול יהיה קטן

TWINMOS - הם בעייתיים כי הם זולים

חתיכת **** אם הם בעייתים אז למה ממליצים עליהם ?!

לפי דעתי זה התאימות של הזכרונות (בלי קשר לטוינמוס) ללוח אם כבר היו הרבה אנשים עם אותה בעיה

יצא ביוס חדש ללוח הזה אם אני לא טועה

חכה לעוד תגובות

פורסם

היטמן - אני אתעלם מזה שקיללת (וקראת לי אידיוט)

כמה TWINMOS עולה ? כמה אחריות יש לו ? מה לגבי ביצועים ובעיות תמיכה ? הוא מופיע ברשימות יצרני לוחות האם ? איך הוא ביחש לזיכרונות של יצרנים אחרים ?

בחייאת: מניסיון:

לקוח שלי שקונה TWINMOS חוטף ממני על הראש - כי מה לעשות - זה לא אמין כמו יצרנים אחרים. הוא בין הזולים (עם חברות קיקיוניות כמו MYCON, MICRON, DATA TECH ואחרים), ולא =- הוא לאמתקרב לאמינות של גירסאות VALUE של GEIL או KINKSTONE

אז תעשה לי טובה

אם אני שומע TWINMOS - אני כבר מוותר על הבדיקה של הMEMTEST 0 מחליף מודול והכל עובד ב90% מהמיקרים !!!!

פורסם

מיקרון חברה קיקיונית ?

פורסם

מניסיוני כן, אני לא יכול להגיד שאני מכיר מודולים שלה לטובה.ץץ אבל כך גם חשבתי על GEIL עד למודולי הDDR 400 שלהם שהם פשוט אמינים מאוד...

שוב -זה עניין של פרספקטיבה מניסיון, וזו כנראה תמונת מראה של איכות המוצרים של היבואנים הגדולים (מה שנקרא גם בלעז- קומבינה)

פורסם
  • מחבר

אוקיי בחנתי את הנושא ושמתי לב שאני מקבל את המסכים הכחולים רק כאשר תווכנת ה-ABC פועלת.

בשגיאה זה כותה לי משהו על USB אז יש מצב שיש בעיה עם ה-USB הקדמי שלי או עם המודם USB שלי ... אני אברר את זה

פורסם

חתיכת **** אם הם בעייתים אז למה ממליצים עליהם ?!

לפי דעתי זה התאימות של הזכרונות (בלי קשר לטוינמוס) ללוח אם כבר היו הרבה אנשים עם אותה בעיה

יצא ביוס חדש ללוח הזה אם אני לא טועה

חכה לעוד תגובות

יש לך אזהרה 2 מתוך 3 על שפה לא נאותה בשלישית תורחק/תושעה מהפורום.

djhenrya אני מוכרח להגיד לך שאני לא מסכים אם מה שאתה אומר על חברת Twinmos, לי אישית יש את ה TwinMos Speed Premium PC3500

ואני סוגר איתם 250MHZ לזיכרונות באוברקלוק, כמו כן הם בעלי BH5 הידוע.

FC Chelsea בדקתי את קבצי ה Minidump והשגיאה נגרמת כנראה עקב הדריברים של המודם שיש ברשותך Motorola SB4200

פורסם
  • מחבר

כן זה באמת היה בגלל המודם.

אתמול התקנתי גירסה חדשה יותר של דרייברים וזה הסתדר .. תודה רבה

פורסם

:xyxthumbs:

העיקר שהכול הסתדר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים