פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים כל פעם שאני מנסה להתקין need for speed most wantedמייד אחרי מסך ההסכמה לחוזה , ההתקנה טוענת שאין לי directx 9c ונופלת !!! כמובן שיש לי directx הכי מעודכן על המחשב, וליתר ביטחון חזרתי ועידכנתי אותו,יש לציין שבמסך ההסכם לא מופיע כל כיתובהתוכנה מקוריתמה שמוזר לי שלפני מס שבועות התוכנה דמו היתה מותקנת ועבדה ללא בעיות, הסרתי אותה ולאחר מס ימים נסיתי להתקין את התוכנה המקוריתוללא הצלחהנסיתי שוב להתקין את הדמו ( בהנחה שהתוכנה המקורית לא טובה) ולא עזר ממש אותה התופעה[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים gta-man- קרא חוקים ותבין שאסור לדבר על ווארז בפורוםלמי ששאל- האם הגרסה חוקית?
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים מחבר אני חושב שההגדרות של התצוגה של המחשב השתנו אבל לא ברמה שניתן לשלוט עליה ( מבחינתי)לדוגמא: אני מנסה להכנס למנהל הישומים וזה מה שאני מקבל ( ראה תמונה מצורפת)ואני לא מבין מה גרם לכך... ויש לי תחושה טובה שזה בדיוק מה שמפריע לתוכנה לזהות את הDirectx כן הגרסא היא חוקית וכבר כתבתי כך בהתחלה[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים לחץ פעמיים על המסגרת וזה יסתדר לך..בנוגע למשחק,תסיר אותו דרך מנהל המשימות במידה וקיים.מחק את התיקיה של המשחק שב Program Filesהסר את הדריבר של הכרטיס מסך והתקן הכי חדש,הורד DIRECTX מהאתר של מיקרוסופט והתקן.
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים חחח תקליק פעמיים על השוליים של המנהל משימות ותראה איך כל התפריטים חוזרים. MS חושבים שהם חכמים עם השטות הזאת.
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים מחבר שמע הכי פשוט אבל עובד... אתה ענק.....נקרעתי מצחוק כמה שזה פשוט.......אבל עכשיו לבעיה העיקרית... מה דעתך??
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים מחבר בומרבקשר לתצוגה של מנהל הישומים אתה ענק.... כל הכבוד לךבקשר לבעיה של המשחקNFMWניסיתי את כל מה שאתה הצעת.... הרבה לפני כן.. כולל התקנת דרייבר חדש וכואפילו ניסיתי את הפקודה SCANNOWולא עזר....נישאר לי לפרמט... זה בטוח יעזור אבל לא ממש בא לי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.