עבור לתוכן

עזרה ביצירת מפרט למחשב למתכנתים ב - 6000 ש"ח כו&#150

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

שמתי 2 GB, אתה חושב שצריך יותר?

פורסם

שמתי 2 GB, אתה חושב שצריך יותר?

לא .

אגב, מה תחום עיסוק של החברה ?

פורסם

חבר'ה, הצורך במחשבים של עבודות תכנות הוא לא כמו הצורך במחשבים ביתיים.

לגביי הצורב - לא מדובר פה על התוספת של ה 50 שקל , אתה פשוט לא רוצה שהעובדים שלך יתעסקו עם צריבות באמצע העבודה (או דליפת קוד ?)

הלוח שהצעתי אמנם מוגבל ל800mhz FSB , אבל אין לך צורך ביותר מזה (תסתכל על אופן העבודה והדרישות)

לגביי דיסק קשיח - אתה באמת שלא צריך 160 ג'יגה למחשב תכנות - עם ה raptor 74gb ישאר לך 45 ג'יגה פנוי לפחות .

קח בחשבון שזה מחשב לעבודה בלבד , ולא להורדות, משחקים, שמירת סרטים וכו'. ....

בשום פנים ואופן לא ספק זול !!!!!

אתה תשלם על זה אחר כך הרבה יותר בזמן אבוד ורכיבים שרופים - זה מחשבים שאמורים לעבוד 24/7 .

לא חשבתי על העניין של דליפת קוד, אם הרעיון הוא שלא תהיה אפשרות (נוחה) להעביר חלקי קוד גדולים מחוץ למחשבי החברה (שאני מניח שמחוברים ברשת) בכלל אז אולי אפשר לוותר על צורב. אבל זה גם מונע העברה למחשבים שאליהם אתה אולי כן היית רוצה להעביר חומר..

אם אתה כבר קונה מעבד ב-1300 ש"ח לא נראה לי הגיוני להגביל אותו (משמעותית) מה גם שלוחות אם אחרים לא עולים הרבה יותר (וזה של Asrock בכלל זול יחסית)

לגבי דיסק קשיח במחשבה שנייה אתה כנראה צודק, אני רגיל מידי לחשוב על הצורך הבייתי שלי.. מצד שני בכל מקרה עם מסך אין ממש תקציב להארד דיסק כזה אבל אפשר לחשוב אולי על הארד דיסק 80GB בכ-250 ש"ח.

לגבי ספק לא התכוונתי שכדאי לקנות ספק זול, רק שהוא לא צריך לקנות ספק של 420W, אבל כנראה שב-KSP אין ספקים 300W טובים מספיק (שיכולים לעלות כמעט שליש מחיר) אז אולי זה הכרחי..

פורסם

הקטע של לא לשים צורב הוא לא רק כדיי למנוע דליפת קוד ( יש מספיק אפשרויות לעשות את זה אם רוצים מספיק .)

אבל שזה לא יהיה נגיש מדיי .

וגם יש נטייה להתעסק עם דברים שלא קשורים לעבודה - ואתה לא רוצה את זה .

לגביי הקטע עם המסך , אתה צודק - זה באמת בעייתי .

למרות שאפשר למצוא מסכי 19 אינטש ב1200 - 1300 שח .

שוב , המטרה שלהם היא להראות טקסט ולא משחקים/סרטים וכו.... אז הם לא אמורים להיות בעלי נתונים מזהירים.

על איזה כמות מחשבים מדובר ?

בד"כ כאשר מדובר על כמות מחשבים , אז יש הוזלה ...

שים לב שכאשר אתה קונה בשביל חברה, אז אתה אמור להסתכל על המחיר ללא מע"מ (שזה יוזיל לך את זה באיזה 15 וחצי אחוז) כי אתה מקבל החזר מס על הרכישה.

פורסם
  • מחבר

אנחנו מדברים על 3 מחשבים. לגבי מע"מ - אם אני מבין נכון, ניכוי מס זה במקרה שיש לך הכנסות... ולנו אין עדיין.

אני חושב שאני אלך על המפרט שרשמתי, אולי באמת ניקח מסך קצת פחות טוב, אבל חוץ מזה אני לא מצליח למצוא שם משהו שאני מוכן לוותר עליו :)

פורסם

הייתי רק מחליף את המארז ל-HEC Compucase CI-6A21, אני לא חושב שיש סיבה להוציא עוד 130 ש"ח על מארז יקר יותר.

פורסם

אנחנו מדברים על 3 מחשבים. לגבי מע"מ - אם אני מבין נכון, ניכוי מס זה במקרה שיש לך הכנסות... ולנו אין עדיין.

אני חושב שאני אלך על המפרט שרשמתי, אולי באמת ניקח מסך קצת פחות טוב, אבל חוץ מזה אני לא מצליח למצוא שם משהו שאני מוכן לוותר עליו :)

שקול החלפה של הדיסק קשיח בraptor .

חוץ מזה , נראה טוב .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים