פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים קניתי מחשב חדש : מעבדIntel Conroe Core® 2 Duo 6300 box לוח אם GigaByte GA-965P-S3 דיסק קשיח Western Digital WD2500KS צורב דיוידי LG GSA-H10N כרטיס מסך X1900XT 512MB מארז COMPUCASE CI-6A19 ספק Enermax Liberty 400W זיכרונות supertalent 667 1BG*2 רציתי את עזרתכם לגבי תוכנות נחוצות\שימושיות\מומלצות שאני צריך להתקין עליו כמו מערכת הפעלה, אנטי וירוס, פיירוול, תוכנת צריבה, תוכנה לסרטים, מקודדים, תוכנה לשיתוף קבצים והורדות דפדפן וכל מיני וורדים למיניהם * אני לא מחפש קישורים לתוכנות פרוצות, אבל אם יש קישורים לתוכנות חינמיות, או שדורשות סיריאל לזמן מוגבל : אני אשמח אם תוכלו להוסיף תודה מראש
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים לא מזמן קניתי מחשב חדש אז אני יכול להגיד לך את רשימת התוכנות שלי:Windows XPOfficeAd-Aware SE Personal Edition 1.06Adobe Reader 7.0.8DAEMON Tools 4.0.3FireFox 2.0ICQ 5.1MathType 5.2cNero 7.5.7.0KasperskyQuickTime 7.1.3Skype 2.5.0.146SmartFTP 2.0.999.16WinRAR 3.61Winamp 5.3 FullmIRC 6.2Photoshop CS2uTorrent 1.6Zone Alarm Pro 6.5.737.000 (או להשאר עם ה-firewall של Windows)כמובן שלאו דווקא אתה צריך את כולם..
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים קניתי מחשב חדש : רציתי את עזרתכם לגבי תוכנות נחוצות\שימושיות\מומלצות שאני צריך להתקין עליו כמו מערכת הפעלה, אנטי וירוס, פיירוול, תוכנת צריבה, תוכנה לסרטים, מקודדים, תוכנה לשיתוף קבצים והורדות דפדפן וכל מיני וורדים למיניהם * אני לא מחפש קישורים לתוכנות פרוצות, אבל אם יש קישורים לתוכנות חינמיות, או שדורשות סיריאל לזמן מוגבל : אני אשמח אם תוכלו להוסיף תודה מראש מערכת הפעלה: Windows XP pro SP2 אנטי וירוס : Kaspersky Internt Secirty 6 פייראול: כולל בגירסא של האנטי וירוס תוכנת צריבה: Nero תוכנה לסרטים: Bsplayer מקודדים: K-lite codec תוכנה לשיתוף : utorrent דפדפן: FireFox וורדים: Office 2003
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים מחבר תודה רבה לכם,עוד שאלה על הדרך לגבי ה utorrentתוכלו לשלוח לי אתרים שאפשר להוריד מהן הורדות ל utorrentעד עכשיו הייתי משתמש בEMULEוכאן הצורה היא קצת אחרת, אין חיפוש או משהו כזה..
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים תודה רבה לכם,עוד שאלה על הדרך לגבי ה utorrentתוכלו לשלוח לי אתרים שאפשר להוריד מהן הורדות ל utorrentעד עכשיו הייתי משתמש בEMULEוכאן הצורה היא קצת אחרת, אין חיפוש או משהו כזה..קראתה פעם על ביטורנט?הוא מחולק ל-2 אתרים-אתרים פרטיים -אתרי חיפוש (קהילתיים...)בשביל ליתקבל לאתרים פרטיים אתה צריך לבקש הזמנות מהאנשים שרשומיםוזה די קשה לקבל... אבל המהירויות חיפוש מהירות ביותר (200KB)ויש את האתרי חיפוש שכמובן המהירויות הרבה פחות מרשימות אבל גם שם עם הקובץ פופלארי יכולים להגיע לכאלה מהיריות...שלחתי לך לפרטי אתרי חיפוש בגלל שלטאקרים (אתרים..) פרטיים אין לי הזמנות.
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים זה טראקרים, והאתרים הציבוריים הם פשוט מאגר גדול של טראקרים ציבוריים קטנים.
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים אל תשכח מסנג'ר PeerGuardian שחוסם IP של חברות מוזיקה למשל שעוקבות אחרי הורדות מהBT QuickTime Player לטריילרים וכו'.ואנטי וירוס קספרקי החדש
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים פעם ראשונה שאני שומע על תוכנה כמו PeerGuardianמה היא בדיוק עושה?כשאתה מוריד משהו, יש מחשבים של כל מיני חברות כמו RIAA שהמחשב שלהם קולט כל מיני IP שמורידים.המחשבים שומרים את הIP האלה.ויכולים לתבוע אותך.התוכנה הזאתי בעצם חוסמת אותם.יש הסבר יותר טוב ב: lionetwork בקטגריה של BT אם אני לא טועה.
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים החוקים בשביל לתבוע אנשים על הורדת מוזיקה לא תקפים רק באצרות הברית אבל (או אולי עוד מדינות אבל לא ישראל)?זכור לי ששמעתי מתישהו על זה שכרגע אין צורך בתוכנה כזאת לאנשים בישראל.
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים חברות מוזיקה לא מחפסות אנשים כמוכם, שמורידים אולי 2G של מוזיקה לא חוקית אלה אנשים שמורידים קרוב לטרה מוזיקה (ויש כאלה) תחשוב על זה ככה רק לתחזק את כל עורכי הדין כדי לתבוע את כל האנשים שהם יודעים עליהם יגרום להם לפשיטת רגל (נ.ב. ^ אומרים להקדים רפואה למכה לא תרופה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.