עבור לתוכן

שאלה בקשר לקיבצי MP3 - קובץ אחד, ובתוכו 30 שירים.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

שי לי קובץ MP3 אחד, ובתוכו כ 30 שירים.

הקובץ שוקל כ 170MB וכשאני טוען אותו לנגן (WINAMP) הוא מעלה את הקובץ אך אין לי מבחר של כל השירים, כלומר אני שומע את הכל אבל אני לא רואה אותם בנפרד.. זה הכל דחוס לאותו הקובץ.. לכן איני יודע למה אני מקשיב.. לאיזה שיר.. לאיזה מספר.. מה שאני כן יודע זה שיש שם את כל השירים.. כי הם מופיעים בקובץ המידע .nfo

אז שאלתי היא: האם יש איזו שהיא דרך "להוציא" את השירים מהקובץ הגדול כך שכל שיר יהיה קובץ בנפדר?

*חשוב להוסיף שיש גם קובץ .cue שאם אני טוען אותו דרך הNERO אז הוא מראה לי את כל השירים בנפרד אבל כ-WAVים.. וגם אין להם שמות.. הכל זה Track 1 - Track 2 - Track 3 וכו..

אם יש את האופצייה הזאת אז אני חושב שיש דרך כלשהיא להוציא את השירים בעודם בפורמט MP3 מתוך הקובץ בעזרת קובץ הCUE או משהו בסיגנון.. (אולי אפילו תוכנה שעושה זאת אוטומטית?

בבקשה עיזרו :)

פורסם
  • מחבר

ידעתי שחיה כזאת חייבת להיות קיימת ! :xyxthumbs:

וואי איזה יופי זה.. יש לי בערך איזה 10 אלבומים ממש שווים שהם בתצורה הזאת..

Kahuna, אני אוהב אותך למשך כל היום הזה..... ושבת :smile1:

תוכל לתת הסבר קצר על התוכנה ועל דרך העבודה איתה בבקשה ?

פורסם

ניסיתי פעם את musicutter ולא הסתדרתי איתה

אני ממליץ על תוכנה אחרת בשם cue splitter היא נוחה מאוד לשימוש (רק לטעון את ה-CUE ולבחור לאן להוציא את הקבצים המפוצלים) ועושה עבודה טובה מאוד

יש לך כאן מדריך מפורט על התוכנה שמסביר כל מה שאתה צריך לדעת ועוד: http://tutorial.enfis.eu/

פורסם

וואי תודה אנשייייים!!!

פורסם

ניסיתי פעם את musicutter ולא הסתדרתי איתה

אני ממליץ על תוכנה אחרת בשם cue splitter היא נוחה מאוד לשימוש (רק לטעון את ה-CUE ולבחור לאן להוציא את הקבצים המפוצלים) ועושה עבודה טובה מאוד

יש לך כאן מדריך מפורט על התוכנה שמסביר כל מה שאתה צריך לדעת ועוד: http://tutorial.enfis.eu/

פאק איזה תוכנה גאונית. בנאדם, שנים חיפשתי דבר כזה. תבורך!

פורסם
  • מחבר

abnatan תודה רבה לך !!! :xyxthumbs:

התוכנה הזאת פשוט גאונית.

abnatan, אני רישמית אוהב אותך עד סוף החודש! :smile1:

אגב מה קורה במידה ויש את קובץ הMP3 עם השירים אבל לא קיים קובץ הCUE ?

יש לי רק שני אלבומים כאלו, בלי קובץ הCUE אלא רק קובצי הMP3 המנופחים.

*אגב,abnatan, יש לי דז'בו \ Dezavu עצבני.. נראה לי שאנחנו מכירים מאיפשהו.. איזה פורום אולי..? אימייל..?*

פורסם

עוד תוכנה מומלצת היא mp3 direct cut

תוכנה שמאפשרת חיתוך מהיר ויעיל של קטעי MP3 ושמירת הקטעים החתוכים

אני משתמש בה המון כדי לחתוך קבצי MP3 כדי לעשות מהם צלצולים לפלאפון שלי...

פורסם

*אגב,abnatan, יש לי דז'בו \ Dezavu עצבני.. נראה לי שאנחנו מכירים מאיפשהו.. איזה פורום אולי..? אימייל..?*

עד כמה שאני יודע אני מכיר אותך רק מכאן

אם אתה זוכר הזמנתי אותך לפני כשנתיים ל-E.T ז"ל :P

פורסם
  • מחבר

^^^

נכון !

וואי ימי ה-ET.. זאת הייתה עונה נחמדה מאד.

זהו.. עכשיו עבר לי דז'בו \ Dezavu :smile1:

אני זוכר שדיברנו פה בפרטי.. אני אבדוק לייתר ביטחון.. כדי שהדז'בו יעבור לי ב100%..

אגב עוד שאלה קטנה בקשר לקיבצי הMP3, מה קורה במידה ויש את קובץ הMP3 עם השירים אבל לא קיים קובץ הCUE ?

יש לי רק שני אלבומים כאלו, בלי קובץ הCUE אלא רק קובצי הMP3 המנופחים.

פורסם

במקרה וזה קובץ אחד גדול בלי קובץ CUE אין פתרון פלא פרט לחיתוך ידני של הקטעים מתוך הטראק הגדול ע"י תוכנה צד שלישי כמו audacity

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים