עבור לתוכן

עזרה בקניית קונסולת הדור הבא

Featured Replies

פורסם

אני אחד שאוהב מאוד משחקים ומה לעשות שחברות הפיתוח של המשחקים דפקו אותנו בעלי ה PC

וכמעט ולא מפתחים לנו משחקים טובים אולי איזה שתי משחקים טובים בשנה שזה ממש ממש מבאס

המשחקים היחידים שיש בשפע למחשב זה משחקי אסטרטגיה שאני הכי לא סובל אז הגעתי למסכנה שאם

אני רוצה להנות מהמשחקים החדשים שיוצאים לקונסולות אז אני צריך לקנות את אחת

מהם אז חשבתי ללכת על האקס בוקס 360

ופה אני צריך את העזרה שלכם יש לי שתי שאלות

1.האם שווה לי לקנות את האקס בוקס או לחכות לפלייסטישן 3

2.האם בכלל יש מאיפה לקנות משחקים צרובים כי אם לא אז לא שווה בכלל לקנות אף אחת מהקונסולות כי 400 שקל

על משחק אני לא ישקיעה עוד לא נדפק לי השכל

ואם בכל זאת ללכת על האקס בוקס אז רציתי שתתנו לי קישור לאתר טוב שאפשר לקנות ממנו אותו

כמובן שהייתי רוצה אקס בוקס אם צ'יפ לקריאת צרובים

פורסם

אז ככה, בלי להיכנס לריב מי יותר טוב XBOX360 או PS3 כי על טעם וריח אין מה להתווכח אני אישית מציא לך לא למהר ולא לקנות כרגע שום קונסולה חדשה. ואני אסביר למה:

PS3 יוצא רק בעוד שלושה שבועות וכמו כל מוצר חדש בשוק המחיר שלו יהיה מאוד גבוה בהתחלה ולא יצדיק את הקנייה. תוסיף לזה את העובדה שבזמן ההשקה יהיה רק מספר מצומצם של משחקים וגם הם יעלו הרבה.

דבר נוסף, PS3 עובד ביחד עם BLU-RAY שאלה דיסקים חדשים בנפח של עד 50 גיגה (אני לא זוכר את הנפח המדויק אז אל תהרגו אותי בגלל זה) שזה אומר שגם אם יוציאו צ'יפ לקונסולה הזאת (שבלי קשר זה יכול לקחת הרבה זמן) וגם אם יתחילו לשחרר משחקים לאינטרנט (וגם זה יקח זמן) אז אף אחד לא יוכל לצרוב אותם כי לאף אחד (כרגע) צורב BLU-RAY בבית. אז זה ממש לא משתלם להוציא עכשיו בערך 600-700 דולר ואפילו יותר על קונסולה שתתן לך בזמן הקרוב-רחוק רק משחק אחד או שניים מעניינים.

לגבי XBOX360 (ההעדפה האישית שלי בתור חובב XBOX מושבע) יש כבר היצע נחמד של משחקים (ובקרוב-רחוק יוצאים עוד הרבה משחקים טובים לקונסולה הזאת), והיא עובדת עם דיסקים DVD-9 שכיום לכל אחד יש צורב כזה בבית (ואם לא אז תקנה, זה נורא זול היום. באיזור ה300 שקל) וגם יש לה צ'יפ (אני יודע, זה לא בדיוק צ'יפ אמיתי אבל לשם הדיון הזה נתייחס אליו כצ'יפ). אבל בחודש נובמבר מיקרוסופט צריכה לשחרר טלאי (PATCH) לקונסולה שתתעדכן את המכשיר לגבי כל מיני אופציות ויש חששות שאחד מהעדכונים הללו יבטל את השפעת הצ'יפ הנוכחי ויבטל את האפשרות לשחק עם משחקים צרובים לחלוטין.

אז גם עם הXBOX360 אני מציע לחכות כדי לראות מה יקרה בעתיד הקרוב.

דבר נוסף, לקראת סוף השנה המתקרבת ובאה, ובמיוחד גם בגלל היציאה של PS3 ושל Wii, מחירי הXBOX360 צפויים לרדת באחוזים משמעותיים. אז חכה עוד חודשיים ותוכל לחסוך הרבה כסף.

אני גם הייתי בדילמה אם לקנות XBOX360 עכשיו אבל החלטתי לרדת מזה כרגע בגלל כל הסיבות שפירטתי עכשיו ואני החלטתי להשקיע קצת כסף בכרטיס מסך בינוני כדי להנות מהמשחקים שיש כיום למחשב בשאיפה שעוד כמה חודשים אני אקנה את הקונסולה.

הערה: אני יודע שדיברתי פה על צ'יפים ועל משחקים צרובים. אני לא התכוונתי להפוך את הדיון הזה לדיון על WAREZ אני רק מציין את העובדות בשטח. לפחות לגביי השיקול לגבי קניית קונסולה הוא דבר ראשון והכי חשוב אם לקונסולה יש פריצה (צ'יפ) שמאפשר לשחק במשחקים צרובים כי אני ממש לא מתכוון להוציא אלפי שקלים בחודש על משחקים. זה אני וזאת דעתי.

פורסם

דרך אגב, ה-PS3 ייצא עוד 3 שבועות בארה"ב וביפן!

אלינו הוא יגיע רק עד חצי שנה בערך (מרץ 2007)

כמו גם לאירופה, אוסטרליה, רוסיה ואפריקה...

אז אל תפתחו ציפיות...

:xyxthumbs:

פורסם

ולמי שחושב על לקנות שם ולהביא לפה, שיתחיל לחפש קרובים שיביאו לו, סוני הודיעה שהיא מתכוונת להלחם בכל יבוא אפור של חנויות לאירופה

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה לכם

ויש כמה דברים שאני לא הבנתי

מזאת אומרת

בחודש נובמבר מיקרוסופט צריכה לשחרר טלאי (PATCH) לקונסולה שתתעדכן את המכשיר לגבי כל מיני

אופציות ויש חששות שאחד מהעדכונים הללו יבטל את השפעת הצ'יפ הנוכחי ויבטל את האפשרות לשחק עם משחקים צרובים לחלוטין.

לפי מה שאני מבין זה עדכון מהאינטרנט

אז אם יש חשש אז פשוט אפשר לא לעדכן את המכשיר לא?

ולגביי האקס בוקס יש קיום לפחות 4 סוגי צ'יפים לפי מה שראיתי באינטרנט אז למה אמרת שזה לא בדיוק צ'יפ אמיתי

יכול ליהיות שאני טועה תסביר לי בבקשה

ובקיצור זאת גם היתה ההחלטה שלי בהתחלה לחכות איזה חודש חודשיים לראות מה יתפתח

ולגביי ה-PS3 ירדתי ממנו

ועוד דבר קטן תסתכלו בקישור הזה

עזבו את המחיר עם אני קונה אותו אז הוא לא יריץ לי משחקים צרובים

http://www.moniline.co.il/product.asp?productid=590&catcode=29&AdCat=29&parentid=0

אז אנשים שוב תודה ותשתדלו לענות לי

פורסם

הפריצה שיש כרגע לXBOX360 היא לא צ'יפ בגלל שהיא פריצה דרך תוכנה ולא דרך חומרה.

כל "הצ'יפים" שאתה רואה באינטרנט הם למעשה הפריצה הזאת שפשוט מותקנת בצורה יותר טובה ועם אפשרות כיבוי/הדלקה ואפשרות עדכון (הפריצה הזאת מתעדכנת מדי פעם).

הפריצה מאפשרת אך ורק לשחק במשחקים צרובים מאותו צורת שידור של הקונסולה. זאת אומרת שאם קנית קונסולה שתומכת בPAL אז הפריצה תאפשר לשחק במשחקי PAL בלבד ולא בNTSC.

הפריצה לא מאפשרת שום דבר פרט לזה (תכלס, לא צריך יותר מזה כלום). לא ניתן להשתמש בהארדיסק של הקונסולה כמו בצ'יפ שיש לXBOX הראשון.

עוד כחודש, לא ידוע בדיוק מתי, מיקרוסופט מתכננת לשדרג את התוכנה של הקונסולה כדי לשדרג כל מיני יכולות של XBOX LIVE (רשת האונליין, הטובה מאוד, שיש לקונסולה) וגם כדי לשדרג יכולות לקונסולה.

בסופו של דבר העדכון הזה יהיה חובה מכיוון שמשחקים חדשים ידרשו את השדרוגים הללו ובלעדיהם לא ירוצו אז לא תהיה לך ברירה ותהיה חייב לשדרג את הקונסולה.

כרגע אף אחד לא יודע לומר בוודאות אם מיקרוסופט, במסגרת העדכון הזה, הקונסולה תחסום את הפריצה (הצ'יפ) ותגרום לכך שהפריצה לא תפעל וגם שהקונסולה שלך תושעה מXBOX LIVE (רשת האונליין).

ישנה אפשרות גם שמיקרוסופט יעדיפו להתעלם לחלוטין מהפריצה כי דבר זה יצור מצב שעוד הרבה אנשים יקנו את הקונסולה הזאת אבל זה רק תיאוריה שלי. ;)

בכל מקרה, מדובר על הרבה כסף (באיזור ה4000 שקל בארץ) אז אני מציע לך לחכות עד סוף השנה שזה מרחק צנוע של חודשיים כדי לדעת בוודאות אם לקנות או לא.

עוד הערה, בגלל היציאה של הקונסולות PS3 & WII כמעט בטוח שתהיה הנחה על קונסולות XBOX360 אז גם בגלל זה שווה לחכות.

אם יש לך עוד שאלות אל תתבייש....

פורסם
  • מחבר

kisin תודה

והאמת שיש לי עוד כמה שאלות

לפני זה רציתי לומר שהחלטתי לחכות כי כל פעם שהייתי פזיז נדפקתי מזה

אז עדיף באמת לחכות איזה חודשיים ככה ולראות מה קורה

אז ככה אלה השאלות שלי

1.כשהעדכון הזה יכנס לפועל אז מאיפה אמורים לעדכן אותו מהאקס בוקס לייו?

או שזה איזה שידרוג של המכשיר מבפנים ?

2.ונניח שזה כן יפגע אז אך אני ידע כאילו איפה זה יפורסם

3.כשמשחק חדש יוצא או אלה שכבר יצאו אז הם מותאמים לשתי צורות של שידור גם PAL וגם NTSC?

ואם לא אז למה בעצם להוציא משחק רק לסוג שידור אחד

4.ואם אחרי הכל מיקרוסופט יחליטו שהעידכון החדש שלהם כן יחסום את הצ'יפים הקיימים

אז לא יהיה שווה לי לקנות אקס בוקס?

כי הבנתי שאפשר לקנות משחקים דרך אתרים מחו"ל ולעשות להם משלוח לארץ כי המשחקים שם הרבה יותר זולים

פורסם

1. העדכון הזה יגיע מXBOX LIVE ויעדכן את הקונסולה באופן אוטומטי.

2. לא חסר מידע באינטרנט לגבי הנושא הזה. מקומות מצויינים להתעדכן (לפי דעתי):

http://www.xbox-scene.com/

http://www.nforce.nl/forum/viewforum.php?f=7

3. בכל שחרור של משחק יש מידע לגבי שיטת השידור שהוא תומך. זה יכול להיות רק PAL, זה יכול להיות רק NTSC, וזה יכול להיות אפילו שהמשחק יתמוך בשתי צורות השידור ביחד. ובנוגע לשאלה למה עושים את המשחקים ככה, ההסבר הוא מאוד פשוט - ככה החברה יכולה להוציא את המשחק בצורת שידור PAL (שזה אומר אירופה אם אני לא טועה) ואחרי כמה חודשים להוציא אותו בשיטת שידור NTSC (צפון אמריקה ועוד כל מיני מקומות) ואז להרויח ממכירות כפולות של המשחק.

4. הפריצה היא טובה אך ורק אם אתה רוצה לשחק במשחקים צרובים ולא מעוניין לקנות משחקים חדשים!

כמובן שהעדכון הזה לא יפריע לך לחלוטין אם אתה קונה משחקים מקוריים לקונסולה. לגבי המחיר, גם בחו"ל המשחקים יקרים, באיזור ה50-60 דולר למשחק (זה יותר מדי יקר בשבילי).

פורסם
  • מחבר

אבל רגע מפורם אחר הבנתי שיש בעיה להתחבר ל-XBOX LIVE מהארץ

ואם בכל זאת אפשר להתחבר אז כמה זה עולה

פורסם

לא יודע כמה זה עולה אבל זה לא בחינם

פורסם
  • מחבר

טוב אז בקיצור אני יחכה לעדכון ואז נראה

ואני גם מקווה שירדו המחירים עד אז

ושאלה אחרונה לגביי משחקים צרובים

בכללי יש בכלל איפה לקנות?

פורסם

אסור לדבר פה נראה לי על צרובים ואי אפשר לקנות אותם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים