פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים יש בזה משהו... בכל מקרה, איך אנשים ללא מארז מסתדרים ? שוסטר (באנגלית, כותבים את השם שלך SHOSTAR או SHOW-STAR?), צוות ביקורות, חויות אישיות בבקשה !כן... בביקורות כתוב 1300-1400... אז או שנועה חרגו ממנהגם וזולים, או שהלוח זול ומצויין בלי קשר (שילוב נדיר)... סליחה על התגובה המאוחרת.לא כך, ולא כך.השם הוא "Shuster".
פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים מחבר סליחה על התגובה המאוחרת.לא כך, ולא כך.השם הוא "Shuster".טוב... בכל מקרה לשאלה שלי, איך מסתדרים בלי מארז?
פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים טוב... בכל מקרה לשאלה שלי, איך מסתדרים בלי מארז? מניחים את הכל על משטח?
פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים מחבר מניחים את הכל על משטח?משטח אנטי סטטי או איזה משטח? תאר בבקשה את המחשב שממנו אתה מפציץ את הפורומים בתגובות...
פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים משטח אנטי סטטי או איזה משטח? תאר בבקשה את המחשב שממנו אתה מפציץ את הפורומים בתגובות... עץ?זה מחשב אשר מורכב מלוח אם, מעבד, כרטיס מסך, מספר כוננים קשיחים, כרטיס קול, ספק וזוג צורבי DVD.
פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים מחבר עץ?זה מחשב אשר מורכב מלוח אם, מעבד, כרטיס מסך, מספר כוננים קשיחים, כרטיס קול, ספק וזוג צורבי DVD.הבנתי... טוב שיהייה, בכל מקרה, בו נחזור לדיון המקורי, היום הייתי ב KSP בראשון והוא היה שם בתצוגה שלהם אכן נראה לוח מרשים אדום בוהק לא? אותי זה היה מעצבן מניסיון אבל יש אנשים שדווקא יפה לטעמם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.